Σημερα ειχε υπερβολικο αερα!Ανεμοθυελλα και κλειστα διπλο και τριπλο!Ανοιχτο μονο συρομενο!Το χιονι σε σουπερ κατασταση!Παντως σηκωνονταν συννεφα απο τον αερα που σηκωνε το χιονι!Αν ειναι ετσι αυριο την πατησαμε!
Ενα ρατρακ πηγε να πατησει Μιγδανη και Τυμφαια πριν...λογικα θα ανοιξει αυριο (καιρου επιτρεποντος)!
Νομιζω σημερα ερχεται κακοκαιριουλα εξπρες κατα τη διαρκεια της νυχτας και αυριο το πρωι!Λογω ανεμοθυελλας προσκαιρα εκλεισε ο δρομος προς το συρομενο το μεσημερι και μια μπουλντοζα τον ανοιγε!Φωτο θα βαλω αυριο!
Genirus εσύ πάντως δεν είσαι στην φωτό.
όχι μόνο επειδή την τραβάς εσύ, αλλά και γιατί ο μοναδικός με σκί στην φωτό έχει twintip ski.
έχουμε και λέμε λοιπόν...χμμμμ...
ο βλαδες είναι σίγουρα ο 2ος από αριστερά και ο dimis ο 3ος....
εεεεμμμμ....
αυτόν με τα freeride δεν τον ξέρω...ποιός είναι?
ούτε τον τύπο δεξιά..
Genirus εσύ πάντως δεν είσαι στην φωτό.
όχι μόνο επειδή την τραβάς εσύ, αλλά και γιατί ο μοναδικός με σκί στην φωτό έχει twintip ski.
έχουμε και λέμε λοιπόν...χμμμμ...
ο βλαδες είναι σίγουρα ο 2ος από αριστερά και ο dimis ο 3ος....
εεεεμμμμ....
αυτόν με τα freeride δεν τον ξέρω...ποιός είναι?
ούτε τον τύπο δεξιά..
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ !!
Κώστα έχεις μια αποτυχία, δυο επιτυχίες και δυο λευκά!!!
παιδια οτι και να λεμε ειναι λιγο...το βουνο εδωσε ρεστα σημερα!!!ανεβαινοντας το πρωι εβρεχε σ ολο το δρομο αλλα απο σμιξι και πανω χιονιζε...σταματησαμε στο τριπλο αφου μας ειπανε οτι θα ανοιγε και το διπλο...στην πρωτη ανεβασια, ολα ηταν παρθενα...ημουν απο τους πρωτους που ανεβηκαν...αφου να φανταστειτε εγω που δεν βγαινω απατητα σημερα βγηκα!!!με παροτρηναν βεβαια ο basilitsa freak kai o tasosss!!!!τελεια!!!επισις να πω οτι ειδα ολους τους καιρους σημερα!!χιονι, ομιχλη, λιακαδα και μετα ξανα χιονι ξανα ομιχλη....εδωσε ρεσιταλ ερμινιας το βουνο...κοσμο δεν ειχε οσο θα περιμενα...η μονη παραφονια (που δεν με χαλασε καθολου) ηταν οτι περιοριστηκαμε στο τριπλο...ανεβαζω και φωτος για να ζηλεψετε!!!
υγ στη φωτο που ειναι ο βασιλιτσα φρικ κανει μπακ φλιπ αλλα δεν τον πηρα καλα...και στις υπολοιπες ειναι κατι αλανια που πετυχα στο τελιωμα του δασους που ειχανε στησει ενα προχειρο αλμα...μπορει να ημουν και κανα μισαωρο και να κοιταγα...πολυ τρελα!!!
Comment