Announcement

Collapse
No announcement yet.

dwmatia sto chalet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

normal einai tiroumenwn twn analogiwn t dwmatia mesa einai fovera exoun power plat saouna plashma 42ara etc k genika epeidh exw gurisei polu k taxidevw suxna nomizw pws einai kala gt einai k idietero to meros edw patra phgame dwsame 190 euro thn vradia t diklino g mia m***a k mish...(teleutaia stigmh t th vreis th m peis tespa)Edited by: kaimaktsalan
    http://meteocam.gr/panorama/

Comment

εχεις παει μπανσκο????για να δεις πως ειναι το νορμαλ...οχι τπτ αλλο.... Edited by: miscelano
      τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

alla t dedomena voulgaria k tailandi p phga emena s 4astero palati sxedon tzampa dn ginete etsi swsth sugrish...exallou dn einai g olous profanws t dwmatia prepei n exeis mia oikonomikh evmaria(h estw n nomizeis oti exeis opws polloi ellhnes hehe) g n meineis apla lew pws t dwmatia einai polu omorfa m polles paroxes etc etc Edited by: kaimaktsalan

Comment

αδερφε την εχω δοξα το θεο την ευημερια να δωσω 200 γιουρια τη βραδια αλλα δεν τα δινω στο καιμακ απ τη στιγμη που ειμαι λιγο πιο μακρια απο το βανσκο που βρισκω το ιδιο και καλητερο δωματιο με το μισο του μισου απο το παραπανω ποσο....οσο για ταιλανδι δεν συγρινεται γιατι ειναι στου διαολου το κωλο...φιλικα παντα ετσι

Comment

ok an t theteis etsi apla voulgaria h coca cola kanei as poume 0.5 lepta sthn kafetereia(otan phga egw estw toso eixe) enw edw 3 euro g auto prepei n t vlepoume sfairika...pantws egw perasa fantastika k o kairos vohthhse st n ginei to 3hmero magiko xionize 60 wres dn pistevw n t xanazhsw auto suntoma...epishs skepsou oti trupes stn agio athanasio exoun 100-120 euro e dineis alla 60 k zeis k kati diaforetiko..autaaa fevgw pame xolomonta

Comment

[i]"

Comment

Originally posted by miscelano
                αδερφε την εχω δοξα το θεο την ευημερια να δωσω 200 γιουρια τη βραδια αλλα δεν τα δινω στο καιμακ απ τη στιγμη που ειμαι λιγο πιο μακρια απο το βανσκο που βρισκω το ιδιο και καλητερο δωματιο με το μισο του μισου απο το παραπανω ποσο....οσο για ταιλανδι δεν συγρινεται γιατι ειναι στου διαολου το κωλο...φιλικα παντα ετσι
                file den exeis adiko apo th mia alla de mporeis kai na nioseis poso magika perase pano o hlias etsi oste na theorei logika ta 400 euro.apokleismenos 3 meres me thn kalh tou,me trellh xionoptosh,me dipla to pc (to stoixeio tou!!!!),sth xlida kai me prive frontida,e ayta den ta briskeis kathe mera!!!eksalou ayto to bouno ekpempei mia agriada kai mia omorfia pou mono an to zhseis apo konta to niotheis[i]"

Comment

συμφωνο απολυτα...μονο που ομορφια και αγριαδα καιθως και 60 ωρες συνεχους χιονοπτωσης πιστευω πως ειχαν ολα τα χιονοδρομικα...τωρα αν θες να δωσεις 200 ευρο το βραδυ αντι για τα μισα του μισου με τις ιδιες ανεσεις ειναι δικο σου θεμα...απλως εγω δεν τα δινα με τπτ...
                  φιλικα

Comment

Εχω μεινει στο σαλε οταν ειχε ακομα την μορφη καταφυγίου (θελαμοι των 10 ατομων). Ηταν μια εμπειρια αφου στα 2000μ δεν εχεις πολλες επιλογες για να μεινεις στην Ελλαδα. Ποσο δε μαλλον που σημερα ειναι πολυτελεις σουιτες. Αυτες οι σουιτες οπου και να ηταν αυτη θα ηταν η τιμη τους και ισως ακομα ακριβοτερη. Δεν ειναι απλα δωματια. Ειναι οι μοναδικες σουιτες στα 2000μ στην Ελλαδα.
                    Carpe diem quam minime credula postero

Comment

ειναι αλπικες σουιτες... για τα ελληνικα δεδομενα δεν ειναι ακριβες καθως τοσο θα πληρωνε κανεις για οποιοδηποτε 5αστερο ξενοδοχειο. και μην ξεχναμε τα 2050 μετρα υψομετρο. Σιγουρα ειναι ακριβα για τον μεσο ελληνα, και δεν ειναι για να πηγαινεις καθε σ/κ, αλλα ισως για μια φορα να αξιζει.

οσο για το Μπανσκο, καμια σχεση... Ειναι αλλη χωρα και αλλες τιμες παιζουν

Comment

δεν διαφωνω...αλλα απο θεσ/νικη αν ξεκινησεις να πας μπανσκο η καιμακ ειναι ακριβως η ιδια ωρα...ασε που για μπανσκο ο δρομος ειναι πολυ καλητερος (δεν εχει ουτε μια φουρκετα)...
                        τελως παντων δεν διαφωνο οτι σουιτα στα 2000 μετρα δεν βρισκεις στην ελλαδα αλλα εγω προσωπικα θα προτιμουσα να παω 2 φορες στο μπανσκο και να κανω 100% σκι παρα να παω 1 φορα στο καιμακ και να υπαρχει περιπτωση να μη τσουλισω και καθολου με τα ιδια λεφτα και σε παρομιο δωματιο (ισως και καλητερο)...
                        υ.γ. εχω ερθει πολλες φορες καιμακ...μου αρεσει και ειδικα τελος σεζον μονο εκει ερχομαι για τη ποιοτητα του χιονιου...αλλα ουτε 120 θα δωσω στον αγ. αθανασιο αλλα ουτε και 200 στο σαλε...
                        φιλικα
                        Edited by: miscelano

Comment

θεμα αποψεων
                          θεμα επιλογων
                          θεμα τσεπης

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Με 400 γιουρια περνας 4 μερες στο Whistler σε διαμερισμα για τεσσερα ατομα με τζακι,μην τρελλαθουμε!Εαν κανεις θελει να νιωσει την μαγεια των 2000+ μετρων υψομετρου ας παρει ενα ορειβατικο αντισκηνο και να το στησει πανω στο εκκλησακι να κανει πραγματικο ski in-ski out.Aς προσπαθησουμε να δουμε ολοι μας λιγο παραπερα απο την μυτη μας!!!!!! [i]"
                            http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Originally posted by TURMS
                              θεμα αποψεων
                              θεμα επιλογων
                              θεμα τσεπης

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
                              [i] "

Comment

Working...
                              X