Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΚΠηλίου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΧΚΠηλίου

Καλή χρονιά σε όλους.
    Το 3ημερο των Θεοφανείων πήγα στο ΧΚ Βασιλίτσας.
    Πολύ ωραίο βουνό, άπλα, χιόνι τέλειο και φρέσκο.
    Έχω να πω όμως το εξής. Πέρυσι μου έλεγαν ότι αν μάθω στο ΧΚ Πηλίου σκι, δεν θα έχω πρόβλημα σε κανένα ΧΚ.
    Έτσι κι έγινε. Μπορεί το ΧΚ Πηλίου να είναι μικρό είναι όμως ότι πρέπει για να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη.
    ΧΚ Πηλίου σου έρχομαι...

η 3-5 only the brave
    WARNING!!!:EXCEED YOUR SPEED LIMIT MAY CAUSE FATAL INJURIES

Comment

Ό,τι και να λέτε παιδιά το Πήλιο είναι το πιο δύσκολο ΧΚ στην Ελλάδα και αυτό για έναν και μόνο λόγο γιατί -αν και το παλεύουμε χρόνια- δεν έχει την άπλα που έχουνε όλα τα άλλα. Μερεμέτια για διαπλάτυνση έχουνε γίνει κατά καιρούς πολλά αλλά δεν φαρδένει το άτιμο..........

Ίσως αυτή να είναι και η γλύκα του.........η πούδρα ανάμεσα στης οξιές και τις λεύκες! Όπως και να το κάνουμε πάντως το κάθε χιονοδρομικό έχει την χάρη του..............αλλά 3-5 Πηγάδια μην μου πείτε οτί δεν έχει άπλα............

Απλά όταν φεύγεις από Πήλιο η κάθε πλαγιά χωρίς πυκνή βλάστιση σου φένεται "αεροδρόμιο"

Φιλικά

Χρήστος"

Comment

Na min poume kai xronia polla stin Antonia...?
        :-)

Comment

dimamali, Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά και να'σαι καλά.
          Εlgreco, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και έχεις καταλάβει ακριβώς γιατι είπα ότι το χκπηλίου ανεβάζει την αδρεναλίνη, στον Παρνασσό ότι λάθος και να κάνεις έχεις περιθώριο να το διορθώσεις όπως και στη Βασιλίτσα. Δεν λέμε ότι δεν είναι ωραία βουνά, τέλεια είναι, απλά παρατηρώ ότι και φίλοι που κάνουν χρόνια σκι (εγώ μόλις 2ο χρόνο), διστάζουν να ανέβουν στο πήλιο.
          Thanks!

Comment

...ξέχασα η Βίγλα??? πείτε μου λίγα λόγια...

Comment

kserete oti apo to snowclub 3-4-5 8a einai edw gia ski. kamia ekdromh to snowreport den diorganoni.

Comment

Working...
              X