Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΛΩΝΕΖΙΚΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

TO PANW CHALEDAKI TOTE TO ELEGAN SNOW-HAWK CHALET"...GINONTAN KATI KALA RAKOMELA EKEI...ALLA TO POLWNEZIKO DEN TO EXW PROLAVEI.."
    kala einai kai ta laxana

Comment

η πιστα του πολωνεζικου εχει πανω απο 70 ποντους χιονι!
      χθες περασα απο κει!
      εχω και φωτο!
      Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
      Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
      Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Ανέβασε καμία φώτο ρε Νότη...Μόνο εγώ θα ανεβάζω...

Για να σε ΤΡΕΛΑΝΩ, θα σου πω το εξής...

Έχω ΒΙΝΤΕΟ το Μαίναλο, τις χρονιές 75,76,77 με χιόνι Μάρτιο και Απρίλιο και να κάνουν σκι, ενώ σε ένα βιντεάκι φαίνεται και ο κάτω συρόμενος!!!!!

Οικογενειακός φίλος μου έδωσε φιλμ που είχε τραβήξει και εκεί που κοίταγα έπεσα πάνω σε αυτά τα πλάνα!!!!!!

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

Comment

καλησπερα,

εχουμε καποια εκτιμηση για την Τεταρτη ?

βλεπω για 5 μποφορ αερα... θα ειναι ταλαιπωρια πιστευετε ?
          "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση!!" Οδός Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια

Comment

Είναι πολύ σπάνιο το φαινόμενο της αναστολής λειτουργίας του χ/κ Μαινάλου λόγω ισχυρών ανέμων.

Comment

Originally posted by gordonas
              Ανέβασε καμία φώτο ρε Νότη...Μόνο εγώ θα ανεβάζω...

Για να σε ΤΡΕΛΑΝΩ, θα σου πω το εξής...

Έχω ΒΙΝΤΕΟ το Μαίναλο, τις χρονιές 75,76,77 με χιόνι Μάρτιο και Απρίλιο και να κάνουν σκι, ενώ σε ένα βιντεάκι φαίνεται και ο κάτω συρόμενος!!!!!

Οικογενειακός φίλος μου έδωσε φιλμ που είχε τραβήξει και εκεί που κοίταγα έπεσα πάνω σε αυτά τα πλάνα!!!!!!

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
              ρε συ μια φωτο απο το μαρτη του 81 ακομα την περιμενω!
              γιατι εγω δεν ανεβαζω,τι κανω?
              αν προλαβω αυριο θα τις βαλω
              την τεταρτη το σνοουριπορτ θα ειναι μαιναλο!
              εσεις?
              Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!

Comment

Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτή την φώτο πριν από αύριο. Είναι στο πατρικό μου. Μέσα σε μια εβδομάδα θα την έχω ανεβάσει...

Comment

Για πολλές φωτογραφίες και video ακούμε αλλα δεν βλέπουμε τιποτα.....[i]"

Comment

ε παρτες..............

απο εδω ξεκιναει η πιστα του πολωνεζικου
                    ειμαι στο snow hawk sale
                    <a href=http://img387.imageshack.us/my.php?image=dsc00052.jpg" target="_blank"></a>
                    το σαλεδακι χωμενο

"

Comment

21 μαρτη ειναι αυτες!φετος

Comment

Καλημέρα Νότη

Τέλειες οι φωτο αλλα έτσι όπως το έλεγες νόμιζα οτι θα ανέβαζες φωτο απο παλιά που λειτουργούσε το πολωνέζικο.....[i]

>Διονύσης
                        "

Comment

Originally posted by denis1
                          Καλημέρα ΝότηΤέλειες οι φωτο αλλα έτσι όπως το έλεγες νόμιζα οτι θα ανέβαζες φωτο απο παλιά που λειτουργούσε το πολωνέζικο.....[i]>Διονύσης
                          μακαρι να ειχα απο τοτε!
                          αλλα συντομα μπορει να το δουμε!!! "

Comment

Ορίστε το Πολωνέζικο από πάνω μέχρι κάτω, ειδικά το κάτω κομμάτι. Για να βγάλω αυτές τις φώτο κατέβηκα στο απάτητο αν και άσχετος και ανέβηκα με τα πόδια, στο τέλος στα τέσσερα καθώς ήταν φρέσκο το χιόνι και βούλιαζα!!!! Έχουν βγει με ΠΟΛΥ κόπο οι φωτογραφίες.

Είναι ξεκάθαρο από τις φώτο η κακή κατάσταση και ποιότητα του συρόμενου και προφανές το γιατί δεν λειτουργεί και δύσκολα θα ξαναλειτουργήσει ως έχει...

Πάμε...

[i]

"
                            Last edited by gordonas; 28/01/2012, 02:35 AM.

Comment

Πολυ ωραιες φωτο .Η λακα Κομινη ή Πολωνεζικη ειναι μια απο τις πιστες του χιονοδρομικου που εχουν και παρελθον και μελλον .Ειναι απο τις πιστες με σωστο (βορινο )προσανατολισμο με μεγαλη διαρκεια χιονοκαλυψης πλεον του ενος μηνος π.χ απο το πλατω του χιονοδρομικου.Ειναι απο τις πιστες προδιαγραφων που εχει λειτουργησει στο παρελθον και μαζι με πιστες που εχουν μελλον (βορινου προσανατολισμου) μπορουν να αποτελεσουν τον κορμο αναπτυξης , επεκτασης και αναδειξης του χιονοδρομικου του Μαιναλου.

Comment

< =-" ="text/; =utf-8"><title></title>< name="GENERATOR" ="Office.org 3.0 Win32">< ="text/"> < ="-" ="text/; =utf-8"><title></title>< name="GENERATOR" ="Office.org 3.0 Win32">< ="text/"> Ε πόσο κοστίζει βρε παιδιά????? Να μαζευτούμε και να βάλουμε όλοι απο κάτι και να το φτιάξουμε το lift!!!! Vyrlo κανόνισε ε... Του χρόνου θέλω να ανοίγω το site και να ΒΛΕΠΩ : ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ <hr> ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
                                Αετός (Βορεινή) (Μονοθέσιος Συρόμενος) Βορεινή 2 Λάκκα Κομίνη (Μονοθέσιος Συρόμενος)
                                Αρκτούρος (Μονοθέσιος Συρόμενος)
                                Κριός (babylift) (Μονοθέσιος Συρόμενος)
                                Χελώνα (babylift) (Μονοθέσιος Συρόμενος) <hr>

ΠΙΣΤΕΣ

Αγνώ (Πίστα)
                                Πολύβιος (Πίστα)
                                Καλλιστώ (Πίστα)
                                Πίτυς (Πίστα)
                                Αλεξία (Πίστα)
                                Παν (Πίστα)
                                Ερατώ (Πίστα)

Ανύτη (Πίστα)