Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΛΩΝΕΖΙΚΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by denis1
    < =-" ="text/; =utf-8">< name="GENERATOR" ="Office.org 3.0 Win32">< ="text/"> < ="-" ="text/; =utf-8">< name="GENERATOR" ="Office.org 3.0 Win32">< ="text/"> Vyrlo κανόνισε ε...

Λάκκα Κομίνη (Πίστα)

+1

Ο μόνος παραγοντας που εχει το χρήμα το know how και τα κοτσια να αναλάβει την επεκταση του ΧΚΜ ειναι η επιχειρηση SKI WAY και ο ιδιοκτητης της Vyrlos. Αναμενουμε με αγωνία τις κινησεις του... "
    www.exploremessinia.com

Comment

Ωωωωπ τώρα είδα το θέμα ... μερικές φώτο και από μένα από την τοποθεσία του Πολωνέζικου:

25/3/2008
      <a href=http://www.imageshack.gr/view.php?file=ux1gy1uoowymjqza0uha.jpg" target="_blank"></a>

"

Comment

Είμαι νέος στο forum και γράφω σε ένα σχετικά παλιό θέμα. Πιστεύω πως δεν έχει κανένα νόημα να φτιάξει κάποιος το λιφτ γιατί απλά είναι πολύ παλιό(από το 85' νομίζω έχει μπει)και θέλει πολλά λεφτά και αν δείτε στις Φώτο η μηχανή του δεν τραβά και πολλά άτομα ταυτόχρονα επάνω όποτε πιστεύω θέλει αλλαγή!! Επίσης πιστεύω πως είναι μια απίστευτα καλή πίστα η οποία κρατά χιόνι μέχρι και τον Απριλιο λόγο του προσανατολισμού της που είναι στον Βορά!!!"

Comment

Καλωσήρθες στο forum..Εδώ δεν ξέρουμε αν θα λειτουργήσει η Βορινή...Οπότε τα όνειρα για το πολωνέζικο μένουν όνειρα (δυστυχώς)..[i]"
          -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
          -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

Καλημέρες!!!

Comment

βρε παιδιά για όνομα του θεού για 200 μέτρα σύρμα μιλάμε, βάλτε και καμμιά φώκια

καλύτερα να ανοίξει το snowbar....
              ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

vro
                Στο Μαίναλο δε θα πας για τις μεγάλες &amp; πλατιές πίστες...
                θα πας για να κάνεις μικρά κομμάτια ανάμεσα απο έλατα μαζί με την παρέα σου
                και να περάσεις όμορφα.
                Μακάρι να υπήρχε ακόμα αυτό το λιφτ..

Comment

Originally posted by denis1
                  vro
                  Στο Μαίναλο δε θα πας για τις μεγάλες &amp; πλατιές πίστες...
                  θα πας για να κάνεις μικρά κομμάτια ανάμεσα απο έλατα μαζί με την παρέα σου
                  και να περάσεις όμορφα.
                  Μακάρι να υπήρχε ακόμα αυτό το λιφτ..

denis1, ακόμα και εγω που είμαι κολόγερος αν πάω -χωρις χιόνι- απο το παρκινκ στον δρόμο για το μπαρ απο εκει στο πολωνέζικο απο εκει βλέπωντας τον δρόμο για βυτίνα πισω στο παρκινκ, σαν κολογερος που είμαι θέλω σκαστα κανα κοσάλεπτο, αστεία πράγματα. Με φώκιες θέλω τριάντα λεπτά γιατι απο την κορφή του πολωνέζικου ειναι κατηφόρα.

Το μόνο λιφτ που έχει νόημα να υπάρχει είναι της βορεινής (λόγω κλίσης) που καλύπτει το σύνολο της περιοχης του χιονοδρομικού. Ας λειτουργει αυτό και τίποτα άλλο, η αν θες ακόμα καλύτερα για τον αθλητισμό, την οικολογία και το βουνό ας μην λειτουργήσει τίποτα ( δεν θα παρακαλάμε κιόλας....).

υγ επίσης στην πούδρα προσέχουμε τα ελατάκια να μην τα κουρέψουμε.
                  ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

Vro έχεις απόλυτο δίκιο...Αλλά με αυτόν τον επιχειρηματία που ανέλαβε το μαιναλακι ξεχνάμε πλέον τα πάντα...[i]"
                    -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                    -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

Aς ανοίξει η βορεινή το σκ τουλάχιστον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Πολύ όμορφη πίστα στο πολωνέζικο... την έχω προλάβει σε λειτουργία 1 φορά και την ευχαριστήθηκα παρόλο που είναι σύντομη.
                        όσο για το SNOW-HAWK CHALET όπως λεγόταν τότε όταν λειτουργούσε , πίναμε τα ρακόμελα μας, στη σόμπα είχε μέσα πατάτες με χοιρινό και από πάνω μια κατσαρόλα με φασολάδα!
                        Το σαλεδάκι αυτό είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ μου και δεν το αλλάζω ούτε με εξωτερικό!!!
                        Ηλιοθεραπεία έξω και μουσική που την άκουγες μέχρι την περιφερειακή!!...θυμάσαι DENIS?????

Α.Χ.Χ.Μ.
                        www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
                        www.megalopolis.gr
                        www.facebook.com/mainalon

Comment

ωραία που ήτανε..... [i]"

Comment

Working...
                          X