re athinaioi peite oti kourasteikate to dromologio athina basilitsa k afiste pagous k mala....fetos pisteyw xortasame th basilw s polu kales meres as pame k mia m pago..e k ti egine?
re athinaioi peite oti kourasteikate to dromologio athina basilitsa k afiste pagous k mala....fetos pisteyw xortasame th basilw s polu kales meres as pame k mia m pago..e k ti egine?
καθοοοολου φιλε snowbalis!!!η βασιλω ειναι κατα γενικοτερη ομολογια απο τα πιο ωραια χ/κ για σανιδι(βλεπεις ειμαι απο αυτους...[i])
τι να σου κανουμε που δεν την χορταινουμε ενα σ/κ μονο...
δουλειες....τσ τσ τσ
"
mprabo re alania..egw apo tn alexandreia xekinaw k bariemai tn dromo...eseis apo athina....mpravo giati exete kouragio!alla ti na kaneis vasilitsa einai ayth!
Λοιπόν παιδία γύρισα από ένα διήμερο στα χκ της Νότιας Ελλάδας..
Απολογισμός.. γδαρμένο αριστερό γόνατο από τους πάγους του Παρνασσού και ευχαριστημένος...που πάτησα από τους πρώτους τα απάτητα των Καλαβρύτων..
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Vanzel που με γύρισε στον Παρνασσό.. και στα Καλάβρυτα όπως επίσης και στον SnowZad που μου έδειξε όσα περισσότερα χιονολημέρια snowboardαδων μπορούσε στα Καλάβρυτα(λόγο ομίχλης)..Και να πω πως μετά την Βασιλίτσα για εμένα τα Καλάβρυτα έρχονται δεύτερα..!!
Comment