Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καιρός -Ενημέρωση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καιρός -Ενημέρωση

Φρέσκο χιονάκι χθες το βράδυ στη αγαπημένη μας Βασίλω...10 εκ.Κάτι είναι.Από αύριο έρχεται κι άλλο... [i] Και αν επαληθευτούν τα μοντέλα για το 2ο δεκαήμερο του Μάρτη πάμε για σκι το Πάσχα μετά!

Υ.Γ.Το αρνάκι θα το φέρω εγώ...την σούβλα να βρείτε! "

χιονόπτωση αυτή την στιγμή μέσα στην κοζάνη [i]

βανζέλ ετοιμάσου για φρύδια το ΣΚ !!
    "

Comment

Έτοιμος είμαι τάσσο....

Να φέρω τσιμπιδάκι ή θα τα βγάλουμε με τα πέδιλα; [i]"

Comment

Κολαση θα γινει παλι το ΣΚ με τις φρεσκαδουρες!!![i]"

Comment

Originally posted by tasosss
          χιονόπτωση αυτή την στιγμή μέσα στην κοζάνη [i]
          ε οχι και χιονοπτωση...χαλαζι ητανε και πολυ λιγο!
          "

Comment

δεν μου φάνηκε για χαλάζι, δεν κράτησε όμως..

Comment

χαλαζι ητανε ακου που σου λεω...αλλα ενταξει τοσο λιγο που κρατησε τζαμπα συζηταμε!

Comment

Πανο και εγω εμαθα με τηλεφωνικη επικοινωνια (αν και τωρα ειμαι Σαλονικη) οτι ψιλοχιονισε Κοζανη!Αναφορα για νιφαδοπτωση υπαρχει και απο Γρεβενα και απο Πτολεμαιδα και απο Φλωρινα!

Κοτσανουλες!Αλλα νομιζω οτι επεσε χιονι....Με τι δυναμικη να επεσε χαλαζι???

Comment

τωρα ειδικος δεν ειμαι... αλλα στο κεντρο της πολης γυρω στις 12,30 εριχνε κατι ψιλα(σαν κοκκους ζαχαρης ενα πραμα)...και γω με την παρεα μ ειχαμε διαφωνια...γινεται χιονι με τετοια θερμοκρασια??εσεις ξερετε!

Comment

Originally posted by panos72
                    τωρα ειδικος δεν ειμαι... αλλα στο κεντρο της πολης γυρω στις 12,30 εριχνε κατι ψιλα(σαν κοκκους ζαχαρης ενα πραμα)...και γω με την παρεα μ ειχαμε διαφωνια...γινεται χιονι με τετοια θερμοκρασια??εσεις ξερετε!

Σημερα λογω βοριαδων και πολυ χαμηλης υγρασιας επεφταν νιφαδες και με πολυ ψηλη θερμοκρασια!!Ακομα και με +10 θα μπορουσαν να επιβιωσουν σημερα νιφαδες!

Ενδεικτικα σημερα στα Γρεβενα ειχε μεσημεριατικα +9 με σημειο δροσου -2!Οτι και να επεφτε θα ηταν χιονι[i]"

Comment

ξεκινησε το παρτυ πανω!!δειτε την καμερα στο τριπλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Εδω και αρκετη ωρα χιονιζει πανω!Απλα τωρα ξεκινησε το καλο!Φυγαμεεεεεε για πουδρεςςςςς!!Μαριε θα εισαι με το Θανο πανω το ΣΚ?

Comment

Α ρε τρελοκομεια!!!!!! εχω τρελαθει και πηδαω απο τοπικ σε τοπικ!!!!! Οργανωθειτε ρεεεεεεεεε!!!! Θα τα σκισω τα τσιπουρα πανω!!!

Comment

εγω θα ειμαι σιγουρα οπως καθε σκ!ο θανος παιζεται!

Comment

ολοι κλεινουμε το ενα ανοιγουμε το αλλο!!δεν προλαβαινουμε....μια κοιταμε καιρο.....μια τις καμερες....μια τι γραφει ο καθενας.......ζαλιστηκαμε!!!

Comment

Working...
                              X