Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χαμενος Κωδικος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χαμενος Κωδικος

Καλησπερα στο Forum

Επειδη εκανα format στο PC ξεχασα ποιος ειναι ο κωδικος μου για το username kyr_78 με αποτελεσμα να ανοιξω νεο λογαριασμο. Εψαξα σε ολο το forum να βρω καποια ενημερωση ή λειτουργια για να παρω τον κωδικο στο mail μου αλλα δυστυχως τιποτα.

Μηπως ξερεις κανεις να με βοηθησει?

Εστειλα και ενα mail σε καποιον απο τους modetors αλλα δεν πηρα καμια απαντηση!!!!!!

Νομίζω ότι μόνο οι moderators μπορούν να σε βοηθήσουν σ' αυτό. Προφανώς αυτός στον οποίο έγραψες δεν έχει δει ακόμα το μήνυμά σου (οι moderators υποχρεούνται να απαντούν στα προσωπικά μηνύματα, ειδικά για μια περίπτωση όπως η δική σου). Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις λίγο.

Comment

Καλησπερα .......μαλλον δεν εχουν δει ακομα το πμ που του εστειλες.......περιμενε λιγο......νομιζω οτι εχει συμβει και στο παρελθον με μελος και μοντ του βρηκε το κωδικο....
      ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
      fotini_kostoglou@yahoo.gr
      Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by beauty

Καλησπερα .......μαλλον δεν εχουν δει ακομα το πμ που του εστειλες.......περιμενε λιγο......νομιζω οτι εχει συμβει και στο παρελθον με μελος και μοντ του βρηκε το κωδικο....

ναι ετσει ακριβως έγινε ..........[i]
        "
        http://www.skafotexniki.gr
        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

ο μοντ μπορει να σου βαλει οτι κωδικο θελει και μετα να μπεις και να βαλεις τον δικο σου που θες.
          διαφορετικα απλα πατας εκει που λεει ξεχασα τον κωδικο και ερχετε μειλ αυτοματα απο το σ.ρ.
          ευκολο ειναι,
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Comment

Πινακας ελενχου μελους------> επεξεργασια προφιλ και εισαι μεσα κυρ

Comment

Working...
              X