τελεις φωτο!!!!!!! μπραβο στο Μετσοβο!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μέτσοβο 7 Μαρτίου 2009-πώρωση!
Collapse
X
-
φιλτατε μου snowflake δεν θελω να σε μειωσω αλλα δεν ειναι 1160......!!!!!Originally posted by SNOWFLAKE 1.8το Μέτσοβο είναι στα 1160 παιδιά,οι φωτογραφίες τέλειες και το χιόνι ικανοποιητικό!
ειναιιιιιι..... 1156μ.
εμ 4 μετρα ειναι αυτα.. θα εχει λιωσει εστω και λιγο περισσοτερο η πηγυλις!! [i]

"
ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ
Comment
-
Originally posted by NEFOSKEPHSφιλτατε μου snowflake δεν θελω να σε μειωσω αλλα δεν ειναι 1160......!!!!!Originally posted by SNOWFLAKE 1.8το Μέτσοβο είναι στα 1160 παιδιά,οι φωτογραφίες τέλειες και το χιόνι ικανοποιητικό!
ειναιιιιιι..... 1156μ.
εμ 4 μετρα ειναι αυτα.. θα εχει λιωσει εστω και λιγο περισσοτερο η πηγυλις!! [i]

Αν προσθέσεις και το άθροισμα των πόντων χιονιού που έχει φάει το Μέτσοβο φέτος βγαίνει το 1160άρι
"
Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
Comment
-
Πραγματι σωστή διόρθωση...Το Μέτσοβο με πάνω από 3 000 κόσμο είναι πόλη!Οπότε ανάμεσα στις ελληνικές πόλεις είναι μακράν αυτή που δέχεται τα περισσότερα χιόνια.Σαφώς περισσότερα από Ορεστιάδα-Φλώρινα-Καστοριά-Γρεβενά-ΚαρπενήσιΌταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Κοίτα το Μέτσοβο πληθυσμιακά δεν είναι πόλη. Ένα μεγάλο χωριό είναι. Επειδή όμως έχει το δημαρχείο της, τις εκκλησίες της, τα σχολεία της, τα ξενοδοχεία της κ.λ.π. θα τη λέγαμε μια μικρή πόλη.
Originally posted by αστραπόχιονοΠραγματι σωστή διόρθωση...Το Μέτσοβο με πάνω από 3 000 κόσμο είναι πόλη!Οπότε ανάμεσα στις ελληνικές πόλεις είναι μακράν αυτή που δέχεται τα περισσότερα χιόνια.Σαφώς περισσότερα από Ορεστιάδα-Φλώρινα-Καστοριά-Γρεβενά-ΚαρπενήσιΛεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
για να ειμαι αντικειμενικος χρηστο, (επειδη πηγαινοερχομαι συνεχεια ηγουμενιτσα-σαλονικα και αρα το βλεπω) - παρολη την καταγωγη - πιστευω πως ενιοτε φλωρινα και καρπενησι μας περνουν! δυστυχως....[i] ...
εννοειται οχι τον προφητη ηλια, οχι τον καμπο του δεσποτη, οχι, τον αυχενα του ζυγου, οχι ισως ακομη και την μηλια μετσοβου.....τα οποια παιζουν μονα τους ακομη και νοε, πασχα, η τελη απρι ανετα (πχ περσι) και οχι μονο....
αλλα το μετσοβο ως μετσοβο , το χωριο, αυτο καθάυτο.......οχι...ειδικα τελευταια...τιποτα χρηστο. πολυ προσηλια γκαντεμοτρυπα ρε παιδι μου.....σε αντιθεση με το γειτονικο ανηλιο!
"
Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment

</a>

</a>
Comment