beuaty,τετοια λεγε τους κ το βραδυ στη συναντηση αλλος θα 'ρθει ντυμενος γιατρος,αλλος αστυνομικος,αλλος μαθητης,κλπ,κλπ.........
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΕΞ
Collapse
X
-
δηλαδή αν ήσουν δασκάλα θα σου άρεσε να τιμωρείς τον μαθητή?Originally posted by beautyOriginally posted by MountExplorerυπαρχουν αντικρουομενα σεναρια, αλλου εισαι θυτης και αλλου θυμα... αρα παιζεις σε ολα τα ταμπλο.
....και θυμα και θυτης ......φαντασια....διαθεση και ....πονηρο μυαλο.....[i]
ποτέ δεν μου πέρασε απ το μυαλό όταν ήμουν μαθητής ότι θα μπορούσε να βρει κάτι η δασκάλα μου ή η καθηγήτια σαν αυτό που βρίσκω εγώ με αυτήν
"μη σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα
Comment
-
οι dj's??[i]"Originally posted by bladesμλκα προσεχε το βραδυ στο μπονκο ε.......Originally posted by giatrellis8
beuaty,τετοια λεγε τους κ το βραδυ στη συναντηση αλλος θα 'ρθει ντυμενος γιατρος,αλλος αστυνομικος,αλλος μαθητης,κλπ,κλπ.........
εχουμε μεινει λιγοι λενε αυτεςσνόου αντίκτηντ
Comment
-
Κοιτα να δεις! Περασαν και οι αποκριες να παρει!!!! Φτου!!! [i]Originally posted by giatrellis8
"καιρομανια!!!!!
Comment
-
Originally posted by bladesπρεπει καποιος να επιβαλει την ταξη[i]Originally posted by X6_FDναι , και μένα αυτό με την δασκάλα και τον μαθητή με ξένισεOriginally posted by MountExplorerυπαρχουν αντικρουομενα σεναρια, αλλου εισαι θυτης και αλλου θυμα... αρα παιζεις σε ολα τα ταμπλο.
Εγω...
.....
Ξεντυθητε...........εεεεεεεεεεεε
.....συμμορφωθητε ηθελα να πω....
"
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
Originally posted by giatrellis8οι dj's??[i]Originally posted by bladesμλκα προσεχε το βραδυ στο μπονκο ε.......Originally posted by giatrellis8
εχουμε μεινει λιγοι λενε αυτες
.....
ναι....οι dj's........αντρες !!!!!!!!!!!"
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
ΝΑΙ..ΟΠΟΥ ΣΕΧ ΦΡΑΠΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΙΑ ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΑΣ!"Originally posted by Πανος
Σας βλεπω ωρεξατους ολους απο το πρωι.Κλασσικοι Ελληναρες![i]Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
-------------------------------
το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο
Comment

Comment