χωρις ποστ απο την beauty, το θεμα ειναι καταδικασμενο να φθινει!!!
Το ζήτημα δεν είναι να υπάρχουν αποστολές απλά για να υπάρχουν και να προστίθενται σελίδες, αλλά να αρχίσει να γίνεται συζήτηση επί του θέματος. Κάτι που δε βλέπω ως τώρα, παρά κάποιες μεμονωμένες προσπάθειες νεαρών, αν έχω καταλάβει και θυμάμαι καλά, μελών.
’ρα αυτό που μου ακούστηκε σαν κύκνειο άσμα μπορεί να ήταν και ο επιθανάτιος ρόγχος.
επί των πράξεων είναι κανένας?
Αν προτεινεις και τροπο........[i]"
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
κλεινουμε τους υπολογιστές και βγαίνουμε έξω .
την πεφτουμε στην ψυχρα σε όποια γυναικάρα έχει τις βυζάρες έξω και φοράει κολλητό με στριγκάκι... ο τολμον νικα'
την πεφτουμε στην ψυχρα σε όποια γυναικάρα έχει τις βυζάρες έξω και φοράει κολλητό με στριγκάκι... ο τολμον νικα'
Καλα ετσι .......χαιρω πολυ!!!!! Ολοι αυτο κανουμε ......Νομιζα εννοεις για το μεταξυ μας....
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
κλεινουμε τους υπολογιστές και βγαίνουμε έξω .την πεφτουμε στην ψυχρα σε όποια γυναικάρα έχει τις βυζάρες έξω και φοράει κολλητό με στριγκάκι... ο τολμον νικα'
κλεινουμε τους υπολογιστές και βγαίνουμε έξω .την πεφτουμε στην ψυχρα σε όποια γυναικάρα έχει τις βυζάρες έξω και φοράει κολλητό με στριγκάκι... ο τολμον νικα'
Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
-------------------------------
το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο
Καλα ετσι .......χαιρω πολυ!!!!! Ολοι αυτο κανουμε ......Νομιζα εννοεις για το μεταξυ μας....
και στο μεταξύ μας γιατί όχι
στείλε μου την φωτογραφία σου και βλέπουμε
Dami, sto ksanalew prosexe esy... Dn mporeis na pairneis oles tis gomenes ths A8hnas kai ths 8essalonikhs epd o 8eos sou edwse aploxera auto to wraio proswpo pou vlepoume sto avatar sou... proteinw na kryfteis kapou gia na min tis trws oles esy.. eleos.. [i] Kati prepei na ginei epitelous.."
εχω την αισθηση την 6η αισθηση!!!
τι να κανω ρε παιδια εχω τον γυναικομαγνητη!!
ενα κουμπακι παταω και ερχονται και κολλανε πανω μου οι ατιμες!!!
Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
-------------------------------
το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο
Τι είναι αυτό, καινούργιο ονοματεπώνυμο; Εκτός κι αν εννοείς ο τολμών νικά", στην οποία περίπτωση ή νικά ή παίρνει αυτό που προτείνεις στο avatar σου. "
Comment