Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΕΞ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τα πράγματα είναι απλά, όποιος δεν έχει πρόβλημα να συζητάει αυτό το θέμα δημόσια, συμμετέχει στο νήμα αυτό, αλλιώς δεν συμμετέχει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουμε τόσο παλαιολιθικούς στο φόρουμ, που να τους ενοχλεί ακόμα και η ύπαρξη του θέματος..

Πάντως βλέπω ότι η beauty έχει κάψει καρδιές, όνομα και πράγμα [i]
    "
    Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

• Τωρα το ειδα το θεμα....γα///το!!!!εμενα με αρεσει το σεξ στο χιονι το σεξ στον παγο αντε στην βροχη.....ενα απο τα 3 το χω κανει[i]....και ηταν η πιο απιθανη φαση μεχρι την επομενη"
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by LeoP
        Καταπληκτικά! Βλέπω ότι είμαστε μια παρέα χωρίς ταμπού των παλαιοτέρων που συζητάει για ***ήσι και επιστροφή στη φύση ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς! Προτείνω να μαζευτούμε όλοι για ένα καλό ***ήσι σε καμιά πλατεία. Να πηδήξουμε και κανένα περιστέρι.
        [i] ade ade! ama organosoume kanena ouzaki les na mas mpaniarisei o admin?
        "

Comment

• Ρε Γιώργο! Τι σε πείραξε; Η ελληνική μετάφραση του Sex?

Ίλεως!

Originally posted by MountExplorer
          ιλεως!!!!
          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

• Ώπα-ώπα! Ο προοδευτικός Γιώργος ξεσπάθωσε! Μη μασάς Γιώργο! Δώστα όλα! [i]

Originally posted by Hengeo
            Τα πράγματα είναι απλά, όποιος δεν έχει πρόβλημα να συζητάει αυτό το θέμα δημόσια, συμμετέχει στο νήμα αυτό, αλλιώς δεν συμμετέχει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουμε τόσο παλαιολιθικούς στο φόρουμ, που να τους ενοχλεί ακόμα και η ύπαρξη του θέματος..

Πάντως βλέπω ότι η beauty έχει κάψει καρδιές, όνομα και πράγμα
            "
            Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
            Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

• Originally posted by LeoP
              Καταπληκτικά! Βλέπω ότι είμαστε μια παρέα χωρίς ταμπού των παλαιοτέρων που συζητάει για ***ήσι και επιστροφή στη φύση ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς! Προτείνω να μαζευτούμε όλοι για ένα καλό ***ήσι σε καμιά πλατεία. Να πηδήξουμε και κανένα περιστέρι.
              ωπα ρε συ!!!!!!
              εσυ το παρακανες!!!!
              και τα περιστερια? [i] "
              Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
              Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
              Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by notis_tripoli
                Originally posted by LeoP
                ωπα ρε συ!!!!!!
                εσυ το παρακανες!!!!
                και τα περιστερια? [i]
                O καλος ο μυλος ολα τα αλεθει Νοτη και φενετε οτι ο Λεω ειναι καλος μυλος
                "

Comment

• Προχθες πηγα με μια 45αρα.....ανακαλυψα τον ευατο μου για τα καλα.....
                  :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• Originally posted by terry
                    Προχθες πηγα με μια 45αρα.....ανακαλυψα τον ευατο μου για τα καλα.....

.......και οπως λεει και ο λαος .....η γρια η κοτουλα εχει το ζουμι.......

....σε βρηκε μικρο και σε ρουφηξε....με το καλαμακι.....!!!! Καλα σου εκανε....[i]

Για σενα μια καλη εμπειρια .....για 'κεινη 5 επιπλεον χρονια ζωης...."
                    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                    fotini_kostoglou@yahoo.gr
                    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Originally posted by beauty
                      Originally posted by terry

....σε βρηκε μικρο και σε ρουφηξε....με το καλαμακι.....!!!! Καλα σου εκανε....[i]

Για σενα μια καλη εμπειρια .....για 'κεινη 5 επιπλεον χρονια ζωης....
                      Πανω σε αυτο ομως υπαρχει και η σχετικη απαντηση
                      "

Comment

• Originally posted by dirfi
                        Originally posted by beauty
                        Originally posted by terry

Για σενα μια καλη εμπειρια .....για 'κεινη 5 επιπλεον χρονια ζωης....
                        Πανω σε αυτο ομως υπαρχει και η σχετικη απαντηση

Κι επειδη ειμαι ακομα κοτοπουλακι και δεν την ξερω .....για δωσε μου τα 'φωτα' σου...."

Comment

• Λοιπον κοτοπουλακι για να μαθαινεις, η απαντηση παει ως εξης: Εμεις να ^%$#με θελουμε και οχι να φτιαξουμε σουπα.
                          Περα ομως απο την πλακα μια παλια μου φιλη" γιατρος στο επαγγελμα μου ελεγε οτι η γυναικα ευχαριστιετε τον οργασμο και κατεπεκταση το σεξ απο τα 30-32 και μεχρι την εμινοπαυση. Ειναι η καλυτερη της σεξουαλικη περιοδος.
                          "

Comment

• Originally posted by dirfi
                            Λοιπον κοτοπουλακι για να μαθαινεις, η απαντηση παει ως εξης: Εμεις να ^%$#με θελουμε και οχι να φτιαξουμε σουπα.
                            Περα ομως απο την πλακα μια παλια μου φιλη" γιατρος στο επαγγελμα μου ελεγε οτι η γυναικα ευχαριστιετε τον οργασμο και κατεπεκταση το σεξ απο τα 30-32 και μεχρι την εμινοπαυση. Ειναι η καλυτερη της σεξουαλικη περιοδος.

Τελειο.......

Οσο για την φιλη σου ....εχει απολυτο δικαιο ......η καλυτερη ηλικια για την γυναικα.....το βλεπω και στον εαυτο μου...."

Comment

• Προσωπικα αν και πιτσιρικας βαριεμε τα κοριτσακια με τα φανταχτερα ποπουδακια (κτλ κτλ κτλ)...Η μεγαλη γυναικα ειναι αλλιως ομως..τα κοριτσακια ειναι απλα για να περναει η ωρα....
                              :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• Originally posted by beauty
                                Originally posted by dirfi
                                Λοιπον κοτοπουλακι για να μαθαινεις, η απαντηση παει ως εξης: Εμεις να ^%$#με θελουμε και οχι να φτιαξουμε σουπα.
                                Περα ομως απο την πλακα μια παλια μου "φιλη" γιατρος στο επαγγελμα μου ελεγε οτι η γυναικα ευχαριστιετε τον οργασμο και κατεπεκταση το σεξ απο τα 30-32 και μεχρι την εμινοπαυση. Ειναι η καλυτερη της σεξουαλικη περιοδος.

Τελειο.......

Οσο για την φιλη σου ....εχει απολυτο δικαιο ......η καλυτερη ηλικια για την γυναικα.....το βλεπω και στον εαυτο μου....
                                Το ξερω. Το βλεπω και γω τα τελευταια χρονια
                                "

Comment

Working...
                                X