Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΦΑΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΦΑΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!

Ο διαιτητης του αγωνα κυπελλου ΠΑΟ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ εχει σφαξει τον Ευρωπαιο ΠΑΟ αφου δεν εχει του εχει δωσει 2-3 πεντακαθαρα πλαγιο αουτ και 1 κορνερ με αποτελεσμα να ευνοειται καταφανεστατα ο Πανσεραικος και να προηγειται 1-3 μεσα στο ΟΑΚΑ!!!!!!

Ντροπη κυριε Γιαννοπουλε!!!!![i]

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!

"

[i]

σουργελα για ακομη μια φορα"
    σνόου αντίκτηντ

Comment

παιδια καλα που δεν ηταν διαιτητης και ο βασαρρας,τα ιδια θα λεγανε παλι[i]"
      :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

που χαθηκαν οι βαζελοι ρεε?[i]"

Comment

<a href=http://img13.imageshack.us/my.php?image=panserraikos.jpg" target="_blank"></a>
          "

Comment

καποιοι γελαγαν που ο ολυμπιακος εχασε απο την σεντ ετιεν και τωρα χασανε απο το χωριουδακι,,,να πιος ειναι ο παναθηναικος
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Εγω ξερω οτι την Τριτη παιζω Champions League και ολοι οι αλλοι καναπε!!χααχχα
              xioni gia panta

Comment

Δηλαδή εσάς ΟΛΟΥΣ και μερικοί είστε και 25+ σας φάνηκε εντελώς φυσιολογικό το ματς ε??? Με τον ημι-υποβιβασμένο Πανσερραικό....

Ε, δεν πειράζει, ας υπάρχουν και ΜΗ ρομαντικοί που πίσω από τη Σταχτομπούτα βλέπουν τον Πατέρα με 300000000000 ευρώ από το Στοίχημα και το Βγενόπουλο να κάνει πλάτες στον ΠΑΟΚ για να πάρει το Κύπελλο...

Αλλά ας περιμένουμε και το ματσάκι τώρα για να δούμε..
                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

σας βαρεσε το τριμπαλο στο κεφαλι..με λιγη αντιβιωση θα περασει
                  σνόου αντίκτηντ

Comment

μην μιλάτε ακόμα , τώρα ξεκινά και το δικό σας ματσάκι.[i]

κρατάτε και μια "πισινή"..."

Comment

Originally posted by Kouvanos
                      Δηλαδή εσάς ΟΛΟΥΣ και μερικοί είστε και 25+ σας φάνηκε εντελώς φυσιολογικό το ματς ε??? Με τον ημι-υποβιβασμένο Πανσερραικό....Ε, δεν πειράζει, ας υπάρχουν και ΜΗ ρομαντικοί που πίσω από τη Σταχτομπούτα βλέπουν τον Πατέρα με 300000000000 ευρώ από το Στοίχημα και το Βγενόπουλο να κάνει πλάτες στον ΠΑΟΚ για να πάρει το Κύπελλο...Αλλά ας περιμένουμε και το ματσάκι τώρα για να δούμε..
                      Κουβανέ δεν υπάρχουν αυτά που λες.Απλά η ομάδα στηρίζεται σε δυο τρις ψυχές όπως Καραγκούνης ,Σιμάο ο Γκούμας είναι εκτός μετά τον τραυματισμό και φυδιολογικά ήρθε η ήττα.Τελείως φυσιολογικά.Αποδείχτηκε και το πόσο λίγος είναι ο Ζιλμπέρτο εν απουσία του Σιμάο,δικαίως έχασε λοιπόν.Από την αρχή της χρονιά φάνηκε ότι επιλέγουν παιχνίδια για να αγωνιστούν κάποιοι και προφανώς δεν ξέρουν που βρίσκονται.
                      Τώρα αν κάποιοι Ολυμπιακοί ψάχνουν τέτοια αποτελέσματα για να ισοασταθμίσουν μέσα τους τα αρνητικότατα αποτελέσματα που έχουν στην Ευρώπη πάει να πει ότι βλέπουν πολύ χαμηλά.

Comment

Παλι γελασα με τα γαυρακια, ναστε καλα!!

Comment

Εμείς να δείτε πόσο γελάσαμε...χαχα[i]"
                          Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                          Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Εγω ενα εχω να πω. Μολις οι μεγαλοι παιχτες του ΠΑΟ ειδαν ερυθρολευκες φανελες εκαναν το γνωστο. Τα εκαναν πανω τους [i] Και φυσικα πλακα κανω. Μεγαλη ομαδα ο ΠΑΟ.
                            Λαικη απαιτηση το κεφαλι του Γιανοπουλου επι πινακι!!!!!!!!!! Μα ηταν διαιτητης αυτος????????? Ντροπη του!!!!!!! Μεγας παιχτης ο Ζιλμπερτο. Ελενχε ολο το κεντρο. Τελικα για τον Καραγκουνη λεμε (κολοτουμπας διαμαρτυρομενο γραμματιο και αλλα) αλλα χωρις αυτον ο ΠΑΟ ειναι............
                            "

Comment

Aι ρε λαμογια που ανοιγετε κ θεμα για κορακια...αιντε περαστε τον ΠΑΟΚ που τον αφησατε με 9 παιχτες...βρωμιαρηδες μια ζωη...ναι ρε...πουλαμε παιχνιδια,παιζουμε χαλια κ τον τρωμε...εσεις μια ζωη στη βρωμια θα ειστε...βγαλτε αλλους 2 να παρετε το παιχνιδι στα χαρτια ρε [i]"
                              ....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...

Comment

Working...
                              X