Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εναμισι μέτρο χιόνι και πράσινα αλογα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εναμισι μέτρο χιόνι και πράσινα αλογα

Όσοι πήγαμε σήμερα επάνω στο βουνό είδαμε με μεγάλη εκπληξη νησίδες χώματος στην αρχή των πιστών ψηλά επάνω στο βουνό, και μερικές πετρούλες στην καμπούρα της Φαλκονέρας, και στην βάση της πίστας Πυλώνες (που κράτησε το καλύτερο χιόνι μέχρι το τέλος της ημέρας).
    Σίγουρα δεν έχει 150 cm χιόνι το βουνό και η παραπληροφόρηση δεν είναι ότι καλύτερο.
    Κατά τα υπόλοιπα, καταπληκτική ημέρα με ήλιο αλλά και υψηλές θερμοκρασίες όμως που μαλάκωσαν το χιόνι μετά τις 12, οι πίστες πολύ καλά πατημένες άντεξαν σχεδόν μέχρι το μεσημέρι (σε σχέση με τα χωράφια που είχα δει τις άλλες φορές), πάρα πολύς κόσμος και φυσικά το απόλυτο μπάχαλο στα parking.
    Αυτό το να περπατάς από το 2ο στο 3ο parking με τις μπότες του σκι στα πόδια δεν είναι και ότι καλύτερο.
    Ουρές στα lift υποφερτες (σε σχέση με τους δεινόσαυρους που έχω φάει στην Βασιλίτσα)

από το 2ο πάρκιν παίρνεις το δρομάκι και κατεβαίνεις κατευθείαν στα εκδοτήρια...δεν χρειάζεται να ανέβεις στο 3ο.
    ευτυχώς που στο Πήλιο δεν υπάρχει αυτό το χάλι να κάνεις σκι ή να πίνεις τον καφέ σου στα σαλε και να βλέπεις αυτοκίνητα καυσαέρια κτλ., ευτυχώς που κρατά αυτόν τον γραφικό χαρακτήρα και κρατά μοκριά και απομονωμένα τα αυτοκίνητα ώστε να βλέπεις μόνο το δάσος. Μακάρι να μείνει ετσι ως έχει και να μην λειφθούν υπόψη τα λόγια κάποιων που βαριούνται να περπατήσουν. Και γω καμιά φορά βαριέμαι αλλά έτσι είναι και έτσι πρέπει να μείνει.
    Υπάρχει βέβαια και το λεωφορειάκι που είναι δωρεάν...

όσο για το χιόνι:
    ...νησιδες στις κορυφές των βουνών παντού υπάρχουν , ακόμη και στον Ολυμπο ... τι σημαίνει, ότι δεν έχει χιόνι? Αν και νομίζω σε κάποια σημεία οι ανεμοφράχτες είναι.
    Η καμπούρα και 3μ να έχει μένει χωρίς χιόνι , γι αυτό λέγεται καμπουρα.
    Τώρα για του Πυλώνες μου φαίνεται περίεργο...αν όντως έβγαλε χώμα εκεί , όντως το χιόνι είναι λίγο.

Edited by: X6_FD
    μη σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα

Comment

Μάλλον δεν εξηγήθηκα καλά, εννοούσα το περπάτημα στην επιστροφή μετά από 5 ώρες σκι από το 2ο στο 1ο parking, πέα από την κούραση χαλάς και τις μπότες, δεν είναι για περπάτημα στην ασφαλτο. Εσύ το είδες να έχει ενάμισι μέτρο ; Πιο πολύ για τριάντα - σαράντα πόντοι μου κάνει.

Comment

Working...
      X