Announcement

Collapse
No announcement yet.

Goggles!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Goggles!

Kαλησπέρα παιδία. Έχω από την περασμένη σεζόν μια μάσκα της Τσεχικής εταιρίας Nord Blanc και δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος. Έχει αρχίσει να μου την δίνει από πολλές πλευρές και θέλω να αγοράσω μια καινούργια.

Τί έχετε να προτείνετε λοιπόν; Αν είναι εύκολο να μου πείτε μάρκες, τιμές και κατάστημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

<a href=http://www.3sixty.gr" target="_blank">www.3sixty.gr</A>"

Comment

To είχα τσεκάρει το site ΝGK αλλά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο.

Comment

φιλε χτυπα απο ebay μια. τεραστιες διαφορες στην τιμη...

ειδικα οι οakley στην αμερικη ειναι τσαμπα σε σχεση με δω...

πηγαινε σε ενα μαγαζι να δοκιμασεις και μετα παρηγειλε.

απο μαρκες, αν κρινω απο ποιοτητα φακων, κοιτα oakley &amp; von zipper.

αλλα και οι αλλες ειναι καλες... τι σου αρεσει και τι σου ταιριαζει ειναι το σημαντικο...
        LIB-TECH TRS BTX
        A.SNOW David Vincent

Comment

To φοβάμαι λιγάκι το e bay μιας και γίνονται πολλές απάτες. Αν είναι βέβαια θα δοκιμάσω καμία και βλέπουμε. Από Αθήνα δεν έχει να προτείνει κανείς τίποτα; Κανένα μαγαζί;

Comment

αμα εχει feedback 100% ειναι οκ. δεν παιζει να σε κοροιδεψει.

φαντασου οτι η μασκα που πηρα την εχει το hot-zone 180 ευρω, και εγω μαζι με μεταφορικα την πηρα 80 ευρω.

απλα τεραστιες διαφορες στη τιμη...
            LIB-TECH TRS BTX
            A.SNOW David Vincent

Comment

Για στείλε μου το link, σου στέλνω κι εγώ ένα PM που θέλω να σε ρωτήσω 1-2 πραγματάκια.

Comment

εγω φιλε bjorg αγορασα φετος μια spy zed απο το  krd στη καλλιροης. μεχρι στιγμης εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος. αλλα αν μπορεις να παρεις απο το e-bay, παρε απο κει. Λογικα ποιο φτηνα θα σου ερθει.

Comment

Πόσο σου είχε κοστίσει;

Comment

νομιζω 96 euro μαζι με δευτερο φακο που εδινε δωρο.. οσον αφορα το δευτερο φακο, μονο η σειρα zed, τον δινει δωρο.

Comment

Εγώ την Zed την πήρα 55 ευρώ από ebay με καθρέφτη+persimmon φακούς. Γενικά μου φαίνονται λίγο ευαίσθητοι στη φθορά οι φακοί, αλλά το καλό είναι ότι δεν θολώνει με τίποτα.

Comment

Αυτό είναι το πρόβλημά μου, η θολούρα... Μου έρχεται να σπάσω την μάσκα μου στα δυο ώρες - ώρες. Από όσα ακούω από πολλούς εδώ μέσα πάντως, το ebay είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Με μια πρώτη μστιά που έριξα χθές έμεινα" με την διαφορά της τιμής από τα Ελληνικά μαγαζιά αλλά και άλλα sites. Προσανατολίζομαι προς Oakley μεριά. Έχω κάτι στο νου μου, αν το βρώ θα το ποστάρω στο thread. Πάντως θα κοιτάξω το συνολικό κόστος μάσκας και μεταφορικών να μην ξεπερνάνε τα 100 ευρώ για να μην πληρώσω και φόρο στο τελωνείο. Με τόσα χρήματα άλλωστε αγοράζεις αρκετά καλή μάσκα από το ebay!"

Comment

φιλε bjorg, ειτε oakley παρεις ειτε spy, ειναι καλες εταιρειες και δε θα αντιπετωπισεις προβληματα θολουρας. αν αγορασεις και απο το ebay ακομα καλυτερα. μιση τιμη θα τη παρεις. Οποτε καλη αγορα!!

Comment

Ευχαριατώ akisp. Η θολούρα στη μάσκα μου είναι απίστευτα ενοχλητική. Σίγουρα ότι και να πάρω μεταξύ Oakley, Von Zipper και Spy+ θα είναι καλό. Απλά μιας και στο ebay είναι όλα τόσ φθηνά, θα προσπαθήσω να πάρω ότι καλύτερο για τα χρήματα που θα δώσω.

Comment

η θολουρα ειναι αποκλειστικα το ποσο καλα σου εφαρμοζει η μασκα.

κανενας φακος επωνυμης εταιριας δεν θολωνει...

γιαυτο πριν παρεις κατι δοκιμασε το...

π.χ. για oakley που δοκιμασα, (von zipper δυστυχως δεν βρηκα) καλυτερα απο ολες μου εφαρμοζε η crowbar (αλλα φαινοταν τεραστια και δεν μου αρεσε) μετα η a frame και τελοσ η wisdom δεν μου εφαρμοζε σχεδον καθολου...
                              LIB-TECH TRS BTX
                              A.SNOW David Vincent

Comment

Working...
                              X