Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καμια Προγνωση??? εε???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καμια Προγνωση??? εε???

Καλες ειναι οι φωτοαναφορες, πολυ ωραιες οι φωτο(αν και υπαρχει θεμα για αυτες) αλλα με λυπη μου παρατηρω οτι δεν υπαρχει καμια προβλεψη[i]. Τι εγινε??? δεν εμεινε κανεις να κανει καποια προγνωση??? ας ειναι και λαθος.Γεμισαμε φωτο.............. "
    sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

ας κανει καποιος για τις επομενες ενδιαφερουσες μερες!

Comment

το gfs ειναι βελτιωμενο κ στα 850 κ καλυτερο θικνες.Νομιζω οτι ολα θα εξαρτηθουν απο την ακριβη θεση του χαμηλου.Ελπιδοφορο...[i]"
      www.frozenwave.gr

Comment

κατά την άποψη μου στην καλύτερη περίπτωση να χιονισει περιπου στις περιοχές που το έστρωσε χτες...ελπίζω να ευνοηθεί η Παρνηθα περισσοτερο αυτή την φορά..μαλλον ήλθε η σειρά της μετά την χτεσινή της ήττα...

Comment

καλυτερο στα 850....να δουμε το χαμηλο που θα κατσει

Comment

Θερμοκρασιακά στα 850 είναι καλύτερο...δεν μπορεί να βαθύνει λίγο νωρίτερα το χαμηλό;

Comment

παντως και η συνεχεια ειναι καλυτερη καθως μεχρι και 01/03 δειχνει πιο ψυχρος ο καιρος...αντε να δουμε

Comment

Eiχαμε τον καβμαν που εβγαζε καθε εβδομαδα την προγνωση,τωρα που δεν κανει δεν μπορει καπιος απο εδω να βγαζει εβδομαδιαια ρε παιδια για να ενημερωνομαστε ολοι?[i] Edited by: Spartan "

Comment

οτι λεει η εμυ φιλε πλεον τερμα τα χιονια στα πεδινα του χρονου παλι
                  katsounis

Comment

Για να δουμε τι θα γινει τελικα:

[i]"
                    xioni gia panta

Comment

Originally posted by Spartan
                      Eiχαμε τον καβμαν που εβγαζε καθε εβδομαδα την προγνωση,τωρα που δεν κανει δεν μπορει καπιος απο εδω να βγαζει εβδομαδιαια ρε παιδια για να ενημερωνομαστε ολοι?[i]

εεε αυτο λεω κ εγω, απο τοτε που δεν γραφει ο Δημητρης ΠΑΠΑΛΑ...."
                      sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ SKIFUN ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ[i]
                        "

Comment

απιθανο πλεον το χιονι στην αθηνα..δεν εχει καμια δυναμικη η κατασταση..λιγα χιονια απο τα 400-500 μετρα και πανω,μετριοτατα φαινομενα

Comment

Κρίμα μου έσβησε ο σερβερ και μια ανάλυση που έκανα πέταξε...και είμαι εκνευρισμένος...
                            Εν ολίγοις...
                            Η Αττική μπορεί αυτή τη φορά να κάνει την εκπληξη...
                            -7 στα 850 και -32 στα 500.
                            Θυελλώδεις ανεμοι στον Ευβοικο και πολύ υγρασία προς τα εμάς...
                            Μην κοιτάτε τι διενι το gfs, υποεκτιμάει πολύ απλά την όλη φάση...
                            Ψυχρή ήδη η ατμόσφαιρα...

Αρα από αύριο βράδυ και μέχρι το τέλος της Πέμπτης μπορούμε να ελπίζουμε για χιονοεκπλήξεις...Ομως όσοι δεν αντέχουν, ας μην περιμένουν πολλά, ωστε να χαρούν διπλά με τα όσα μπορούν να συμβούν.
                            Σας χαιρετώ...ψάχνοντας για το τι μπορεί αυτή τη φορά όπως προχθες να μας χαλάσει το γλυκό!!!

Υ.Γ. Καλά τι γινεται με τα μοντέλα...κι άλλο πίσω τραβάνε το κρύο;
                            Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Κωστα για ποτε ειναι αυτα τα δεδομενα? τεταρτη?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X