Εχω νομιμο λογαριασμο με διασταυρωμενα στοιχεια απο τον κυριο βατικυωτη τον οποιο γνωριζω προσωπικα.
μεταφερω εδω αυτο το ποστ απο τον γιαννη και ενημερωνω τηλεφωνικα τον κυριο ΒΑΤΙΚΥΩΤΗ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ,
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>
ΣΗΜΕΡΑ 23/2/09 ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ μοντεραιτορ ΤΣΟΠΑΝΗΣ εμφανιστικε και μου επιτεθηκε προσωπικα οτι ταχα παραπλανω τον κοσμο ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΣΕ ΧΡΗΣΗ.
Το θεμα ειναι οτι αυτος ο ανυπαρκτος μοντεραιτορ που το μονο που κανει ειναι να κραταει μια θεση που δεν του αξιζει διοτι δεν βρισκεται ποτε στο φορουμ αλλα σε ταβερνες και βουνα ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ μπηκε σημερα ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ να με προκαλεσει και τα καταφερε.
Δεν εχουμε ξεχασει οτι ειχε παραχωρησει στο παρελθον τους κωδικους και εμπαινε η γυναικα του ΚΕΛΛΥ που (μαλλον τοτε ηθελε να την εντυπωσιασει με την αρχηγικη του παρουσια πριν παντρευτει) και μπαναρε κοσμο!!!!!ειχε γινει θεμα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΡΝΙΑΣΕ.
ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ειναι ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.
<<εκφρασεις του τυπου Ε ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΑΝ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.>>δεν αρμοζουν σε μοντεραιτορ ουτε ποστ ειρωνικο εναντιον μου με προκλητικο περιεχομενο που προηγηθηκε της εκρηξεως μου.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ -ΛΥΠΑΜΕ- ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
δεν θα πεσω χαμηλα να παρω τηλεφωνο τον πανο βατικιωτη να του ζητησω να με ενεργοποιηση γιατι απλα εγω ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ.
εγω εχω ερωτα για μερικα πραγματα και οχι ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ημουν εδω παρα πολλα χρονια και γνωριζω το πως και το γιατι...
στο φορουμ κοντραριστικα με πολλα παιδια απο θεσσαλονικη κυριως για πολλα θεματα καιρικα αλλα ποτε δεν ενιωσα οτι ειχαν σκοπο να με οδηγησουν καπου αυτος ο ΤΣΟΠΑΝΑΡΟΣ του συμφεροντος πρεπει να μαθει να κανει αυτο που ερωτευΕτε και οχι αυτο που ειναι ευκολο.
ΕΓΩ μπορω να κοιταξω τον εαυτο μου στον καθρεφτη μετα απο χρονια και να πω εφτασα εδω αντρικα και καμμια δεν με εκανε..αυτο
ΕΣΥ ΠΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ???
εμεινα ολη νυχτα εδω ξαγρυπνος και εδινα αναφορες,οσο ημουν μοντερειτορ ημουν παρον συνεχως και ποτε δεν εδωσα τους κωδικους σε κανενα γκομενακι η αλλου για να κανω τον μεγιστο.εγραφα εκτιμησεις εβαζα φωτο απο χιονια και οχι απο ταβερνες εδινα αναφορες και δεν εψαχνα να βρω γυναικα εδω οπως <<αλλοι>>.....
μαλλον ο τσοπανης πετρακος καπου εχασε το δρομο του μεσα στο φορουμ καθως μετακομιζε στην αθηνα για να των σωσουν.
ομως ΠΕΤΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΙΤΟΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ.
και δεν περνω λεξη απο οσα λεω.εμεισ]ς στην κρητη ετσι τα λεμε καταμουτρα.δεν βαζουμε την νγυναικα ουρα στο λογο μας ουτε στα σκελια μας
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΟΝ ΣΟΓΑΜΠΡΟ ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ"
<a href=member_profile.asp?PF=12848&FID=36" target="_blank">sweetycloud</a> σε παρακαλω στειλε ενα Πμ αν εισαι μεσα γιατι δεν βρισκω τα επιμαχα ποστ. Δεν εχω ιδεα τι εχει γινει ρε παιδια. Ας με ενημερωσει καποιος με Πμ τουλαχιστον. "
κασπερακο αγορι μου κουλαρε γιατι η λαλακιες που λες δεν εχουνε οριο. ουτε σου μιλησα ουτε ανεφερα το ονομα σου το να με προσβαλεις μαλλον δυσχερενεις την θεση σου.
αν δεν εχεις αποδειξεις για αυτα που λες βουλωσε το και μη μιλας. ουτε σε προσεβαλα ουτε σε εβρισα ουτε τιποτα αντε πανε διαβασε κανα βιβλιο μαθε να γραφεις σωστα ελληνικα και μη μου απευθυνεις ξανα το λογο την επομενη φορα που θα με πρσοβαλεις με τετοιον τροπο θα φροντισω προσωπικα να σε πεταξουνε εξω απο το φορουμ. εγινα κατανοητη? το να μιλας χυδαια για το προσωπο μου και δεν με ξερεις δε στο επιτρεπω και σεβασμος εμπας η περιτπωση δε βλαπτει σου ριχνω και 15 χρονια.
Χωρις να παιρνω θεση στη μεταξυ σας διαμαχη..ο σεβασμος κερδιζεται με τη συμπεριφορα και οχι με την ηλικια...γενικα το λεω κ οχι για την κοντρα σας. [i]"
....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...
Comment