Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς Μελη (ειδικα κασπερακο)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προς Μελη (ειδικα κασπερακο)

Καλημερα σε ολο το φορουμ. Μετα απο 3 μερες σκοπιμης απουσιας μου παλι εδω. Ο λογος αυτου του ποστ ειναι για να ζητησω μια δημοσια συγνωμη απο τον κασπερακο. Συγνωμη οχι γιατι τον κοροιδεψα (οπως υποστηριζουν μερικοι) αλλα γιατι εβγαλα διαλογο μαζι του απο το μσν στην φορα. Εκνευρηστηκα προχθες αφανταστα και γιαυτο τον εβγαλα στην φορα. Γιαυτο και θεωρησα σκοπιμο να μην ποσταρω για τρεις μερες παρα τα επιμονα μυνηματα πολλων μελων (γιαυτο και ανερεσα την οριστικη αποχωρηση μου) Ευχαριστω ολα τα παιδια για τα Πμ και τα τηλεφωνα και δηλωνω οτι ειμαι και παλι στο φορουμ στην διαθεση σας για οποιδηποτε προβλημα σας καθως και για οτιδηποτε θελησετε.

καλημερα και απο πλευρας μου ... υστερα απο συζητιση που ειχα με τον γιαννη απ το μσν για αρκετη ορα εχθες καταλαβα με τι ατομο εχω πραγματικα να κανω...ο ανθρωπος απλα εινε ψυχαρα.. σε αφτη την φαση λοιπον θα ηθελα να ζητησω μια δημοσια ΣΥΓΝΩΜΗ για ολα αφτα που εχουν υποθει απο πλευρας μου στο φορουμ ...ολοι κανουμε μαλακιες ... επιδει τα πολλα λογια εινε φτωχεια κατι ατομα σαν το γιαννι τα χριαζετε το φορουμ γιανναρα προχωρα ο CASPERAKOS εινε μαζι σου....
    ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

Μπραβο παιδια.[i]"
      xioni gia panta

Comment

[i]"

Comment

[i]
          "

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
          2008-2002-2004-2006

Comment

[i]"
            detox

Comment

Μπραβο συγκινηθηκα.. [i]

Πλακα κανω φυσικα χαιρομαι που λυνονται ετσι οι παρεξηγησεις!!!Edited by: Ambient "

Comment

φτου γαμωτο.... δεν εχει δευτερο μερος γιαγκος δρακος giant????

οχι ρε παιδια γιατι το κανετε αυτο????? και γω τωρα τι θα διαβαζω τις μερες του χιονια??? φτουυυυ γκατνεμια...

αντε μπραβο χαιρομαι και γω που λυνονται οι παρεξηγησεις μεσα απο ουσιαστικο διαλογο και οχι βλακειες. και να θυμομαστε ολοι μας τα εν οικο.... μη εν δημο......

Comment

Παιδιά μακάρι να ήταν έτσι όλα τα πράγματα στο φόρουμ και να είχαν αυτή την κατάληξη...Συγχαρητήρια και με εφαλτήριο αυτή την εξέλιξη, ας παρθούν αποφάσεις από όλους μας, ώστε να εκκλείψουν στο μέλλον διαφόρων ειδών διαταραχές και να είναι το φόρουμ όπως ήταν το Σαββατοκύριακο (το χάρηκα ιδιαίτερα παρά τα πολλά μηνύματα λόγω κακοκαιρίας) κι όχι όπως παρουσιάζεται μετά το μεσημέρι και υποχρέωσαν τους διαχειριστές να το κλείσουν για ΠΡΩΤΗ φορά αν δεν κάνω λάθος στα 4 χρόνια και βάλε λειτουργίας του με αυτή τη μορφή!!!
                  Και πάλι παιδιά και αγαπητοί φίλοι dirfi και casperakos πάντα τέτοια...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

γεια σου ρε <a href=member_profile.asp?PF=11328&amp;FID=36" target="_blank">beach-snow</a> φιλαρακι μου.. απλα καταλαβα με τι αθρωπο εχω να κανω εινε ατομο πραγματικα οπως και εσυ εισε σουπερ αδελφε μου"

Comment

Originally posted by casperakos
                      γεια σου ρε <a href=member_profile.asp?PF=11328&amp;FID=36" target="_blank">beach-snow</A> φιλαρακι μου.. απλα καταλαβα με τι αθρωπο εχω να κανω εινε ατομο πραγματικα οπως και εσυ εισε σουπερ αδελφε μου

Ρε Κασπεράκο, μήπως να μιλήσουμε και εμείς καμιά φορά στο τηλέφωνο μπάς και λές και για μένα τίποτα καλό!!? "
                      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                      Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                      WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Originally posted by jmal
                        γεια σου ρε <a href=member_profile.asp?PF=11328&amp;FID=36" target="_blank">beach-snow</a> φιλαρακι μου.. απλα καταλαβα με τι αθρωπο εχω να κανω εινε ατομο πραγματικα οπως και εσυ εισε σουπερ αδελφε μου

Ρε Κασπεράκο, μήπως να μιλήσουμε και εμείς καμιά φορά στο τηλέφωνο μπάς και λές και για μένα τίποτα καλό!!?
                        γιατι εχεις παραπονο απο εμενα ρε??? σε παω παντος εσενα με τρελα
                        "

Comment

Και γω ρε casperarako[i]"

Comment

μια καλη κουβεντα ρε κασπερακο, οχι για μενα , αλλα για τον φουκαριαρη τον σκυλο μου ....
                            Χαρης Αιγαλεω

Comment

Originally posted by jmal
                              γεια σου ρε <a href=member_profile.asp?PF=11328&amp;FID=36" target="_blank">beach-snow</A> φιλαρακι μου.. απλα καταλαβα με τι αθρωπο εχω να κανω εινε ατομο πραγματικα οπως και εσυ εισε σουπερ αδελφε μου

Ρε Κασπεράκο, μήπως να μιλήσουμε και εμείς καμιά φορά στο τηλέφωνο μπάς και λές και για μένα τίποτα καλό!!?
                              γιατι εχεις παραπονο απο εμενα ρε??? σε παω παντος εσενα με τρελα

Εντάξει τότε...γλυτώσαμε και το τηλέφωνο! Δεν είναι καλές εποχές για έξοδα τώρα!! "
                              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Working...
                              X