Announcement

Collapse
No announcement yet.

snowboard

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• snowboard

πουλαω το σανιδι μου 5 φορες στο χιονι σε πολυ καλη κατασταση μαζι με την δεστρα του και δωρο μια μασκα και ενα σακο μεταφορας και ειναι τα εξεις...nidecker addict 157xl twin tip midium flex...δεστρα addict 09..goggels electric eg5 and board bag..300 ευρω ολα μαζι 6949893624 νικος....ανεβαζω φοτο

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

"

ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ???[i] ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ???"
    detox

Comment

πηγα αυστρια και επαθα ρηξη χιαστων και θα χασω ολη τη σεζον...να στα πω πιο απλα δεν παω δουλεια οποτε ευρω 0 περιμενω απο το ικα να παρω κατι αλλα μιλαμε για ψιχουλα οποτε τα πουλαω βασικα απο αναγκη..και οχι οτι δεν ειναι καλα ειναι πολυ καλα τα πραγματα...τα λυπαμε αλλα τι να κανω να τα εχω να καθονται ...γ,αυτο και τα πουλαω

Comment

πουληθηκαν παιδια....

Comment

Aντε ρε φιλε καλη και γρηγορη αναρρωση!
          detox

Comment

perastika file.

Comment

Originally posted by N.G.K

πηγα αυστρια και επαθα ρηξη χιαστων και θα χασω ολη τη σεζον...να στα πω πιο απλα δεν παω δουλεια οποτε ευρω 0 περιμενω απο το ικα να παρω κατι αλλα μιλαμε για ψιχουλα οποτε τα πουλαω βασικα απο αναγκη..και οχι οτι δεν ειναι καλα ειναι πολυ καλα τα πραγματα...τα λυπαμε αλλα τι να κανω να τα εχω να καθονται ...γ,αυτο και τα πουλαω
              Περαστικα φιλε...
              πως το επαθες;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

το επαθα απο ενα αλμα...ημουν στο παρκο και εκανα ολη μερα αλματακια..μαλακιες 180.και τετοια...αφου ειχα κανει και κατι μεγαλα αλματα 3 μετρα...πηγα για τα πιο μεγαλα..εκανα 1 2 και πηρα θαρος...παιρνω φορα αλλα πηρα παραπανω απ οτι επρεπε με αποτελεςμα να κανω ενα αλμα στα 5-6 μετρα και να περναω την προσγιωση του αλματος και εσκασα στο τελιωμα...οπως προσγιωθηκα το ποδι τεντομενο κολησε το σανιδι και επεσα ..και απο τοτε ειμαι off,,,[i]"

Comment

πωω πακετο ρε φιλε...
                  περαστικα και απο του χρονου παλι στα βουνα...
                  Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
                  το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
                  το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
                  -------------------------------
                  το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο

Comment

Περαστικά, εύχομαι να επανέλθεις γρήγορα και να βρείς την άκρη με Ι.Κ.Α. δουλειές κ.τ.λ. [i]"

Comment

παιδια ευχαριστω πολυ ολους σας και ευχομαι να μην το παθετε...του χρονου θα κανονισω παρτι πανω καλαβρυτα αν ολα πανε καλα να το κοψουμε το βουνο στη μεση...χχχαχαχαα...τεο ετοιμασε τη καβα..

Comment

περαστικα σου και σιδερενιος .....και την επομενη φορα ποιο ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ........θα δεις οτι όσο θα περνουν τα χρονια και κοιτας προς τα πισω θα λες καλλα τοσο μακακας ήμουνα τοτε .[i]....................μιλάω [εκ πείρας]..............."
                        http://www.skafotexniki.gr
                        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

[i] και μετα μου λενε να ανεβω σε σανιδα........περαστικα φιλε μου .......Σιδερενιος!!!!!!!!"
                          ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                          fotini_kostoglou@yahoo.gr
                          Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by beauty
                            [i] και μετα μου λενε να ανεβω σε σανιδα........περαστικα φιλε μου .......Σιδερενιος!!!!!!!!

"
                            http://www.skafotexniki.gr
                            ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Originally posted by beauty
                              [i] και μετα μου λενε να ανεβω σε σανιδα........περαστικα φιλε μου .......Σιδερενιος!!!!!!!!
                              το παιδι εκανε αλματε βρε...

αλλο το ενα αλλο το αλλο"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                              X