Announcement

Collapse
No announcement yet.

δεν υπάρχει υετός

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• δεν υπάρχει υετός

έχει πάει 1:00 η ώρα και δε βλέπω τίποτα
    ρίχνει κατά τόπους αραιές ψιχάλες και σταματάει

για κεντρική ελλάδα δύσκολα τα πράγματα … για πιο κάτω δε ξέρω Θεσσαλία και Μακεδονία εκτιμώ πάνε για ασθενή φαινόμενα … θερμοκρασία θα υπάρχει αλλά όχι υετός
    Εσείς τι λέτε ?
    Πιο κάτω ότι και να κάνει κάτι θα υπερεκτιμηθεί από Αθηναίους και θα μας λενε για την ''σούπερ'' κακοκαιρία lol
    Αυτά Όσο για εδώ Βόλο … θα μας 'φάει' όλο τον υετό το Πήλιο και δω θα έχουμε ψεκάδα ή χιονι ίσα ίσα να βραχούν οι δρόμοι
    Κοντεύει Κυριακή απόγευμα και το Πηλιο δεν έχει σύννεφα …είναι πράματα αυτά? η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται , θα το δείτε παιδιά , θα ρίξει μόνο 30 πόντους στο χκ και τέλος.μακάρι να διαψευστώ
    "
    μη σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα

ποιος Αθηναίος ρε παιδιά θα μιλήσει για σουπερ κακοκαιρία????ο,τι και να κανει ξέρουμε οτι θα ειναι μια ρουτινιάρικη μεταβολή απο αυτές που ενα νορμαλ Χειμώνα συμβαινουν τουλάχιστον 2-3 φορες(συν μια πολύ σοβαρότερη)

Comment

ti anoigeis themata re files g n mas peis g tn volo svhste to thema
      http://meteocam.gr/panorama/

Comment

μια ζωη ακομη και σημερα προκαλεις,τιποτα αλλο δεν ξερεις να κανεις,
        ασε να χαρουν το χιονι,\
        οσο για τον αν υπερεκτιμηθει ο υετος δοξα το θεο στην αθηνα εχουμε 20 βροχομετρα και εσενα υποβολεα δεν σε εχει αναγκη κανενας ουτε απο σαλλονικα ουτε απο αθηνα ουτε απο βολο.ματια εχουμε και θα δουμαι μονοι μας οσα χιλιοστα πεσουν.
        ελεος να κλειδωθει ενα ποστ που δεν μιλαει για τιποτα απολυτοςEdited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Χθες άνοιξε θέμα να μας πει ότι στο βόλο έχει αέρα, αχαχαχαχα!
          Summer go home
          www.aokerkyra.com

Comment

Εδω παντως εχει υετο

Comment

πριν λιγο αρνιακος χιονια και στο κεντρο νιφαδες και χιονοστρωση βπ
              katsounis

Comment

Αν δεν βαλει το Πηλιο ποιος θα βαλει???Ημαρτον...ο καιρος του ειναι!

Comment

τι θεμα ειναι αυτοτωρα??τι μας ειπες δλδ??οτι δν εχεις υετο και οτι πιο νοτια υπερεκτιμουμε τις κακοκαιριες??οκ ωραιος...[i]..."

Comment

pou einai oi moderators re paidia svhste t thema mn gemizete thn prwth selida en mesw kakokairias kiolas
                    http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πέσατε να το φάτε το θέμα. ΜΙα εκτίμηση κάνει ο άνθρωπος. Πάντως δεν ξέρω τι λέει το Πήλιο και αν έει σύννεφα, αλλά εδώ Αττική έχει κλείσει ο καιρός.
                      Over and out.

Comment

ηλια αστους ωρε!

Comment

Ηλία.. αν δεν απαντάς εσύ όπως και οι άλλοι που πέσατε να φάτε το παιδί.. το θέμα θα είχε πάει ήδη στη δεύτερη σελίδα [i]"
                          Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                          Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by XXL !!!
                            ηλια αστους ωρε!
                            μην μασας ρε οραια η εκτιμισουλα σου [i]
                            "
                            ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

εκτιμηση ειναι να λες προκ/λικα οτι οι αθηναιοι θα πουν ψεμματα?
                              απλα το εκανε για να τσακωθουμε αλλα τον μαθαμε πια και ατυχισε
                              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                              X