καταρχην η επιστολη ειναι τουλαχιστον απαραδεκτη.......
αλλα ειναι και για τα ματια...των ντοπιων επιχειρηματιων.
για τους 4 που υπογραφουν ερχονται δυσκολα χρονια εως παρα πολυ δυσκολα, με εξαιρεση ισως τα πηγαδια, λογω αποστασης απο θεσσαλονικη και τεχνητου χιονιου.
Η κατασταση ειναι δυσκολη και θα γινει δυσκολοτερη
+ οταν ανοιξει το κοζουφ
+ οταν τελειωσει ο δρομος για σερρες και το μπανσκο θα ειναι 2 ωρες χαλαρα.
+ οταν ανοιξει ο δρομος απο κομοτηνη και ξανθη για βουλγαρια (βλεπε παμποροβο, σεπελαρε)
+ οταν σοβαρευτουν στην φλωρινα και αφησουν τον τοττη να ριξει λεφτα (που καποια στιγμη θα ξυπνησουν, δεν γινεται)
+ οταν παρουν τα πραγματα λιγο πιο σοβαρα στην βασιλιτσα.
κι οπως λεει ο αλπμαν, δεν ειναι τα λεφτα το πρωτο κριτηριο...αλλου πρεπει κοιταξουν.
οταν θα κατεβουνε απο το καλαμι τους ολοι αυτοι οι υποτιθεμενοι επιχειρηματιες τοτε να μιλησω. προς το παρων ΑΡΝΟΥΜΑΙ να παω να δωσω 150 το δικλινο στον αγιο αθανασιο και να πληρωνω παρκιγκ γιατι καποιος γελοιος θελησε να τον κανει κουρσεβελ. αρνουμε να πληρωνω 25 ευρω στα καλαβρυτα (ηταν το σαββατο ο πατερας μου) για να καθομαι να κανω σκι σε μια πιστα κυριες και κυριοι
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΟΙ και να μου συμπεριφερονται σαν σκουπιδι και να μου πετανε στα μουτρα μου το φαγητο και να μου λενε αμα θελεις αμα δε θελεις αντε και γα...σου.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πληρωνω μαμησιατικα λεφτα για υπηρεσιες που δεν εχω. ας κοιταξουνε τη καμπουρα τους ολοι αυτοι που πλουτισανε απο κρατικες επιχορηγησεις που φαγανε λεφτα για να φτιαξουνε πραγματα που ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και μετα να μιλησουνε για ανταγωνισμο.
στη βασιλιτσα ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. δε πληρωνεις κουρσεβελ δεν εχεις κουρσεβελ. πληρωνεις ενα λογικο εισητηριο και βρισκεις τις πιστες ανοιχτεσ που αναλογουν στο εισητηριο. πληρωνεις φαγητο οσο του αξιζει (τρως του σκασμου πληρωνεις λογικα)
αν θελετε κυριοι να γινετε κουρσεβελ και αυστρια να εχετε τις αναλογες παροχες.
οσο για το φαγητο...
καποιοι θα πουνε οτι ειμαι τσιγγουνης, καποιοι θα πουνε μην ξαναπας"...
Ιαν. 2008 - Samnaun Ελβετιας...σε εστιατοριο ξενοδοχειου: δυο σουπες- δυο σαλατες (αποα salad bar=τρως οσο θες) δυο μεριδες-δυο γλυκακια + μια μπυρα 0.5 λιτρο κ ενα μπουκαλι νερο...κοστος 36 Ευρω με το φιλοδωρημα...
Ιαν. 2009 - πεζοδρομος Kitzbuhel: δυο σουπες- μια μεγαλη σαλατα για δυο ατομα- δυο μεριδες-δυο γλυκακια + μια μπυρα 0.5 λιτρο κ ενα αναψυκτικο 0.5 λιτρο...κοστος 34 Ευρω με το φιλοδωρημα...
Φεβ. 2009 - Αγ. Αθανασιος : δυο μεριδες, μια πατατες, μια πικαντικη, ενα τζατζικακι, μια Ηeineken, ενα νερο...κοστος 34 ευρω με φιλοδωρημα...
Και μιλαω για μερη ακριβα...δεν θα μιλησω για φαγητο σε μικρα χωρια της Αυστριας που δεν τνη εχουν δει οπως το Kitz.
εκτος πια αν θεωρουμε τον ΑΓ. Αθανασιο Kitzbuehel, και το Καιμακ, ως Silvretta Arena...
εγω προσωπικα δεν ξαναπαω στον Αγ. Αθανασιο...κ βλακεια μου που πηγα αλλα τελος παντων...κ πειτε με ματζιρη...καλυτερα ματζιρης παρα ο μα---κας της υποθεσης....
αγαπη μου κουρσεβελ δε θελω να γινω. μια χαρα ειμαι και ετσι. ολοι θελουμε να μη μας πιανουνε τον πισινο μας και τα σωβρακα μας για ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ. ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΕΛΩ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΩ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ.
και οπως λεει και ο πατερας μου. κελλακι παμε εκει που μας αγαπανε και μας προσεχουνε. αμα ο αλλος ειναι επαγγελματιας με το χαμογελο και μπουρμπουαρ θα αφησω και παραπανω απο το κανονικο. γιατι απλα σκιζετε για να σε εξηπηρετηση. δε σου πεταει το φαι στη μουρη και σου λεει αντε πηδηξου αμα θελεις. αμα θελεις να δουλευεις μονο σκ αυτα παθαινεις. αμα ησουνε ξυπνιος και οχι κουτοπονηρος βλαχος (το βλαχος με τη καλη ενοια και γω βλαχα ειμαι) θα φροντιζες να τα ''μαζευεις'' καλυτερα.
αγαπη μου κουρσεβελ δε θελω να γινω. μια χαρα ειμαι και ετσι. ολοι θελουμε να μη μας πιανουνε τον πισινο μας και τα σωβρακα μας για ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ. ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΕΛΩ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΩ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ.
και οπως λεει και ο πατερας μου. κελλακι παμε εκει που μας αγαπανε και μας προσεχουνε. αμα ο αλλος ειναι επαγγελματιας με το χαμογελο και μπουρμπουαρ θα αφησω και παραπανω απο το κανονικο. γιατι απλα σκιζετε για να σε εξηπηρετηση. δε σου πεταει το φαι στη μουρη και σου λεει αντε πηδηξου αμα θελεις. αμα θελεις να δουλευεις μονο σκ αυτα παθαινεις. αμα ησουνε ξυπνιος και οχι κουτοπονηρος βλαχος (το βλαχος με τη καλη ενοια και γω βλαχα ειμαι) θα φροντιζες να τα ''μαζευεις'' καλυτερα.
ουτε εγω θελω να γινουμε κουρσεβελ. δεν μπορουμε κιολας...
αλλα θελω ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ COURCHEVEL.
τελος παντων...για αυτο δεν ξαναπαμε εκει που μας βλεπουν σαν ---κες, κ παμε στην ταβερνα στο Διστρατο, κ τρωμε σαν τα ζωα με σχεδον μισες τιμες απο αλλου...
ας προσεχαν λοιπον...ευχομαι μονο, μην καταληξει η Βασιλιτσα - Σμιξη & γυρω περιοχη, σαν αλλα μερη... Edited by: TURMS
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Παιδιά εγώ προσωπικά στα περισσότερα χ/κ βρίσκω χαμογελαστούς , ευγενικούς και εξυπηρετικούς ανθρώπους ....το θέμα δεν είναι αυτό στα Ελληνικά χ/κ ... είναι φυσιολογικό το Σέλι και η Βασιλίτσα να έχουν χαμηλότερες τιμές από τα υπόλοιπα χ/κ ... αναλογικά σε σχέση με τις τιμές των υπολοίπων χ/κ θα έπρεπε να έχουν ακόμα χαμηλότερες τιμές....καθώς δεν έχουν κανένα λειτουργικό έξοδο ...ρεύμα , νερό , υπάλληλοι , συντήριση αναβατήρων κτλ. κτλ. γίνονται από κρατικά έξοδα ...
Το πρόβλημα είναι πως τα χ/κ δεν μπορουν ούτε να χαμηλώσουν τις τιμές τους ..καθώς θα πάνε για κλείσιμο ...ούτε να κάνουν επενδύσεις , καθώς δεν έχουν κέρδη .. με τα δεδομένα αυτά έχουν το κάθε δικαίωμα να διαμαρτήρονται για αθέμητο ανταγωνισμό...
ας μας αποδειξουνε το οτι δεν εχουνε κερδη με μολυβι και χαρτι. και τοτε θα το ξανασυζητησω το θεμα.προς το παρων 17 ατομα φαγαμε το καταπετασμα στη σαμαρινα 3 μερες ειχαμε και τον blades στο τραπεζι φανταστειτε τι εγινε μιλαμε για 10 κιλα κρεατα συν ολα τα αλλα οτι υπηρχε στη ταβερνα και πληρωναμε 20 ευρω το κεφαλι εμενα σε ξενοδοχειο ολοκαινουργιο του κουτιου με φανταστικο πρωινο σεβρις ζεστη να πεθαινεις και τα σεντονια και οι πετσετες να μοσχομυριζουνε και πληρωνα 80 ευρω. οχι σαφως και δε θα παω να δωσω 150 ευρω. απλα καποιοι θεωρω και πιστευω οτι ζηλευουνε τη βασιλιτσια γιατι προσελκυει απλο κοσμο και πολυ κοσμο καοι οι αλλοι ενω εχουνε χιονι καθονται και βαρανε μυγες.
ο κοσμος δεν ειναι βλακας ουτε χαζος.... και οπως λεει και η μαρω κοντου.....''ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗΗΗΗΗ''
ετσι λοιπον και μεις ξυπνησαμε. δε πειραζει ας μεινουνε αδειοι φετος. να παρουνε το μυνημα και να ξεκαβαλησουνε το καλαμι τους ορισμενοι. οταν θα αλλαξουνε μυαλα και τακτικη τοτει θα ξαναπαμε.
δυστυχως στην Ελλαδα δεν προκειται να παρει κανενας καποιο μηνυμα ή να κατεβει απο το καλαμι...
εγω πιστευω οτι στο τελος θα πανε να βγαλουνε τα χαμενα στην επομενη σαιζον...οπως κανουν σε πολλες περιπτωσεις κ οχι στον χειμ. τουρισμο
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
προσωπικα θα συνεχισω να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΩ. ειναι πολυ απλο. και καποιοι αλλοι στη βασιλιτσα ξεκινησανε με λογικες τιμες οταν ανοιξανε. αλλα μετα.... καβαλησανε τον αμανε πολυ ψηλα. τους εκοψα. απλα και ομορφα ειναι ΑΔΙΑΝΟΤΗΤΟ να πληρωνεις στη βασιλιτσα 160 ευρω το δωματιο. το αντιλαμβανεστε??? αδιανοητο. ειτε τα χω ειτε δεν τα χω να τα δωσω ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ. δε μπορει να μενω σε πενταστερο στο κεντρο του μοναχου και να δινω 119 ευρω τη βραδια σε πενταστερο και στον εκαστοτε κυριο που τα πηρε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ να δινω 160 και να με σερβιρει ο αλοδαπος που δεν ξερει να βαλει το ουισκι σε ποτηρι ειδικο με παγο. (δεν μου φταινε οι αλοδαποι) μου φταιει η εκπαιδευση.
ας μας αποδειξουνε το οτι δεν εχουνε κερδη με μολυβι και χαρτι. και τοτε θα το ξανασυζητησω το θεμα.προς το παρων 17 ατομα φαγαμε το καταπετασμα στη σαμαρινα 3 μερες ειχαμε και τον blades στο τραπεζι φανταστειτε τι εγινε μιλαμε για 10 κιλα κρεατα συν ολα τα αλλα οτι υπηρχε στη ταβερνα και πληρωναμε 20 ευρω το κεφαλι εμενα σε ξενοδοχειο ολοκαινουργιο του κουτιου με φανταστικο πρωινο σεβρις ζεστη να πεθαινεις και τα σεντονια και οι πετσετες να μοσχομυριζουνε και πληρωνα 80 ευρω. οχι σαφως και δε θα παω να δωσω 150 ευρω. απλα καποιοι θεωρω και πιστευω οτι ζηλευουνε τη βασιλιτσια γιατι προσελκυει απλο κοσμο και πολυ κοσμο καοι οι αλλοι ενω εχουνε χιονι καθονται και βαρανε μυγες.
ο κοσμος δεν ειναι βλακας ουτε χαζος.... και οπως λεει και η μαρω κοντου.....''ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗΗΗΗΗ''
ετσι λοιπον και μεις ξυπνησαμε. δε πειραζει ας μεινουνε αδειοι φετος. να παρουνε το μυνημα και να ξεκαβαλησουνε το καλαμι τους ορισμενοι. οταν θα αλλαξουνε μυαλα και τακτικη τοτει θα ξαναπαμε.
Εγώ δεν αναφέρομαι στις επιχειρήσεις που στηρίζονται στο χ/κ ...όπως ταβέρνες , ξενοδοχεία κτλ...υπέρχουν και φθηνότερα από αυτά που αναφέρεις σε όλη τη Μακεδονία...αλλά αναφέρομαι απολειστικά στις επιχειρήσεις των χ/κ ...όπου τα βασικά τους κέρδη είναι από τις κάρτες ..Edited by: harder
προσωπικα θα συνεχισω να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΩ. ειναι πολυ απλο. και καποιοι αλλοι στη βασιλιτσα ξεκινησανε με λογικες τιμες οταν ανοιξανε. αλλα μετα.... καβαλησανε τον αμανε πολυ ψηλα. τους εκοψα. απλα και ομορφα ειναι ΑΔΙΑΝΟΤΗΤΟ να πληρωνεις στη βασιλιτσα 160 ευρω το δωματιο. το αντιλαμβανεστε??? αδιανοητο. ειτε τα χω ειτε δεν τα χω να τα δωσω ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ. δε μπορει να μενω σε πενταστερο στο κεντρο του μοναχου και να δινω 119 ευρω τη βραδια σε πενταστερο και στον εκαστοτε κυριο που τα πηρε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ να δινω 160 και να με σερβιρει ο αλοδαπος που δεν ξερει να βαλει το ουισκι σε ποτηρι ειδικο με παγο. (δεν μου φταινε οι αλοδαποι) μου φταιει η εκπαιδευση.
αχου τα πηρα τωρα.
καλε...ηρέμησε θα παθης τιποτα ..και μετα ποιος θα γραφη......[i].........
"
Εγώ δεν αναφέρομαι στις επιχειρήσεις που στηρίζονται στο χ/κ ...όπως ταβέρνες , ξενοδοχεία κτλ...υπέρχουν και φθηνότερα από αυτά που αναφέρεις (20 ευρώ το κεφάλι είναι πολλά) σε όλη τη Μακεδονία...αλλά αναφέρομαι απολειστικά στις επιχειρήσεις των χ/κ ...όπου τα βασικά τους κέρδη είναι από τις κάρτες ..
Comment