Απαντήστε με ειλικρίνεια και χιούμορ !!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Θα θαφτούν τα ξύλα στην φωτο από Σαραντόβρυση ;
Collapse
X
-
Θα θαφτούν τα ξύλα στην φωτο από Σαραντόβρυση ;
0Ναι σε μία εβδομάδα το πολύ δεν θα υπάρχει τίποτε0%0Όχι εκεί θα μείνουν να μας βασανίζουν0%0Απόψε τα χάνουμε οριστικά από το οπτικό μας πεδίο0%0Θα βρέξει και θα το λιώσει όλο0%0Δεν με ενδιαφέρουν τα χιόνια εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης0%0Tags: None
-
χαχαχαχ[i]Originally posted by bladesπαιδια θα βρεξει και θα τα λιωσει ολα,βασει επιστημονικων ερευνων της ομαδας Ζ υπαρχει ενα μυστηριο φαινομενο που συμβαινει μια φορα καθε 87 χρονια,φετος θα επαναληφθει στις 20/2.
οσοι πατε για σκι μεχρι σημερα αυριο το πολυ,μετα δεν θα εχει χιονια το βουνο,καθιστε σπιτια σας

ειπα και εγω ποιος ψηφισε οτι θα βρεξει!!
"
Comment
-
Originally posted by bladesχαχαχαχαOriginally posted by beautyOriginally posted by tirolΨήφισα το 2...
γιατί θα σκάψουμε γύρω από τα ξύλα
και θα το χαλάσουμε! [i]
....να μη σε δω μονο!!!!!!!!!

υποσχομαι στο φορουμ οτι την κυριακη το πρωι απο τις καμερες θα δειτε τα ξυλα ξεθαμενα

Πια Κυριακη?????? αυτη???? που θα ειμαι κι εγω????????
Νομιζεις.......
"
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
ρε μην το μαρτυράς ρεεεε!!Originally posted by beautyOriginally posted by bladesχαχαχαχαOriginally posted by beautyOriginally posted by tirolΨήφισα το 2... γιατί θα σκάψουμε γύρω από τα ξύλα και θα το χαλάσουμε! [i]

υποσχομαι στο φορουμ οτι την κυριακη το πρωι απο τις καμερες θα δειτε τα ξυλα ξεθαμενα

Νομιζεις.......
Βλέπω την beauty σκοπιά στα ξύλα το Σ/κ..
"
Comment
-
re paidia auta ta ksula tha thaftoun thn nuxta kai aurio oi skier h opoiosdhpote tyha perpathsei gurw gurw tha vouliaksei to xioni kai isws ton ksexionizoun oi anthrwpoi tou xionodromikou giati ta kalwdia tou stathmou kinduneuoun apo ton pago...[i]"Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
Originally posted by tirolρε μην το μαρτυράς ρεεεε!!Originally posted by beautyOriginally posted by bladesχαχαχαχαOriginally posted by beautyOriginally posted by tirolΨήφισα το 2... γιατί θα σκάψουμε γύρω από τα ξύλα και θα το χαλάσουμε! [i]

Νομιζεις.......
Βλέπω την beauty σκοπιά στα ξύλα το Σ/κ..

Ολο το βραδυ αν χρειαστει......ματι δε θα κλεισω!!!!!!!!!!!
"
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment

Comment