ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 18-02 ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ρε συ υπάρχει θέμα αναφορών κακοκαιρίας.... αυτό το θέμα δεν υπάρχει λόγος να μείνει μόνο του....Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
-
Originally posted by south coastOriginally posted by bladesηθελα εγω να το ανοιξω το θεμα αλλα με προλαβαν αλλοι λολ
Ανοιξε το ιδιο για Αττικη εσυ[i]
Ε, αυτό ακριβώς δεν πρέπει να γίνει. Το γνωστό "ένα θέμα για κάθε περιοχή"....
Φτάνει, έχουμε θέμα για την παρούσα κακοκαιρία, και είμαι της γνώμης να μη συνεχιστεί η κουβεντούλα εδώ. "Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
Τι σχεση εχει ενα συνεσφιγμενο μετωπο της Βουλγαριας με τον υετο της Θεσσαλονικης?Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε?Και αν οντως ισχυει αυτο κανει μια Εθνικη Υπηρεσια να βγαζει εκτακτο για υποτιθεμενη πιθανοτητα 40% και για 5(!!!) εκατοστα?Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Κι εφ οσον υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του snowmike...ας κλεισει.Originally posted by snowmike@καλα οκ ας το κλεισει τοτε καποιος ..εγω απλα ειπα να χουμε ενα για σαλονικα μονο αλλα οκ...ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Web cam, live καιρός στο Αιγιο
http://www.e-achaia.gr
Comment

Comment