Announcement

Collapse
No announcement yet.

gia pempti ti ginete?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gia pempti ti ginete?

Loipon, epitelous tha katafero kai go logo anilimenon ipoxreoseon na pao gia proti fora fetos sto bouno, kai opos katalavate dialeksa ta pigadia. Ela omos pou opoios exei kaei apo to xilo, fisaei kai to giaourti, kai prokeimenou na mi vretho pro ekplikseos avrio tha rotiso anoixta opoion kserei an tha einai se PLIRI LEITOURGIA avrio to XK? Oxi mono kana dio pistes kai to kareklaki mono me proipothesis.
    AN THA BOROUSE NA APANTISEI KAPOIOS ERGAZOMENOS TOU XK H IPEFTHINOS, EKTIMO OTI THA ITAN EGIROTATI I ENIMEROSI.
    an oxi, kapoios pou na gnorizei re pedia.
    Efxithite mou kales katavasies gia tin proti mou fetini fora.
    Filika, Yannis
    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Tα ίδια με σήμερα προβλέπονται και για αύριο που σημαίνει... Χαμηλές θερμοκρασίες (στη βάση είχε -5, αύριο λένε ακόμα χαμηλότερες) ΒΑ ασθενείς ανέμους και ελαφρά χιονόπτωση. Καλή οράτοτητα με εξαίρεση κατά διαστήματα την κορυφή. Το χιόνι είναι υπέροχο και έτσι θα είναι και αύριο. Νομίζω πως αξίζει να ανέβεις Επίσης να πω ότι ο δρόμος είναι καθαρός ως την αφετηρία του κέντρου καθώς το χιόνι που πέφτει είναι αμελητέο.
    "
    Too Fast To Live
    Too Young To Die

Comment

Πραγματικά αξίζει αυτές τις μέρες να ανέβεις πηγάδια! Εγώ ανέβηκα χθες και σήμερα και αύριο λέω να συνεχίσω το σερί αφού το ευχαριστήθηκα τις 2 προηγούμενες! Σήμερα είχε άλλη χάρη! Σκληρό πατημένο χιόνι από κάτω και φρέσκια πούδρα από πάνω!
      Η καλύτερη μέρα για να χαθείς μέσα απ'τα δρομάκια ή να αντιμετωπίσεις την πίστα-πρόκληση που ακούει στ'ονομα Φίλιππος!!!
      Όταν έφευγα, γύρω στις 5:30 είχε αρχίσει να το πιάνει και στον δρόμο ενώ χιόνιζε και μέχρι λίγο πιο πάνω απ'την Νάουσα.
      Μ'ενα καλό χιονολάστιχο πάντως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...

Comment

Ανέβηκα σήμερα και συμφωνώ απολύτως..λίγο παραπάνω από σκληρό το χιόνι στον παράδεισο και απίστευτος ο φίλιππος

Comment

Από αναβατήρες πάντως δε λειτουργούσε ο συρόμενος που συνδέει τη μέση του αριστοτέλη με την κορυφή και ο συρόμενος στη βάση του φιλίππου. Φυσικά λειτουργούσε η καρέκλα. Α και από τεχνητή χιόνωση λειτουργούσε μόνο ένα κανόνι στη βάση του χ/κ, μέσα στο γήπεδο..Γιατί το λειτουργούν εκεί?? Μαζεύουν χιόνι και το μεταφέρουν?

Comment

Περισσότερο για εφέ ρίχνουν εκεί τεχνητό μιας και δεν χρειάζεται.. Στην κεντρική και τον παράδεισο δεν είναι δυνατόν να δουλεύουν τα κανόνια εν ώρα λειτουργείας του χιονοδρομικού για ευνόητους λόγους "
            Too Fast To Live
            Too Young To Die

Comment

Εμένα θα μου άρεζε πάντως να χιονίζομαι :P

Comment

Μάλλον είναι λίγο δύσκολο να ρίχνουν τεχνητό μόνο και μόνο για εφέ γιατί ως γνωστών έχει κάποιο κόστος.

Απ'ότι πρόσεξα όμως δουλεύουν συνεχώς και δύο μηχανήματα στο τελείωμα της μαύρης.
                Snow park μου μυριζει...
                Καλοοο...

Comment

Working...
                X