μην φοβασαι θα φας καλα εσυ δεν θα σε πετυχω στη σχολη αυτο που κανεις ξεπερνα την πλακα και αμφισβητης την ωρα που ειχα δικιο για την πτωση των τ δεν μιλησα για το που θαχει φαινομενα
www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!
Ωπ που ήμουν εγώ και δεν το είδα. Να πω, πως κατά τις 11 σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς μου, μου ανέφεραν ότι έβρεχε καλά στη Λεμεσό. Εδώ να τονίσω πως η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας ήταν αίθριος με -1 στα ορεινά (Πρόδρομο 1450μ) ενώ τώρα γράφει -4 στο σαιτ της κυπριακής ΕΜΥ. Βλέπεται υπάρχουν και χειρότερα . να πούμε πως οι Πλάτρες είναι ένα πανέμορφο χωριό στα 1000 μέτρα περίπου
Χθες όλη μέρα έβρεχε και από το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας είχε δυνατή καταιγίδα με αστραπές κτλ που συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ.
Να σημειώσω ότι κύριο χαρακτηριστικό των χθεσινών φαινομένων ήταν ο πολύ δυνατός άνεμος.
Χθες όλη μέρα έβρεχε και από το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας είχε δυνατή καταιγίδα με αστραπές κτλ που συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ.
Να σημειώσω ότι κύριο χαρακτηριστικό των χθεσινών φαινομένων ήταν ο πολύ δυνατός άνεμος.
Διορθωσε με αν κανω λαθος. Φετος πρεπει να σας πηγε αρκετα καλα υετικα
Comment