Announcement

Collapse
No announcement yet.

μετεωρολογικος σταθμος Εβερεστ. 8000 μετρα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ναι,αλλο πραγμα λεω εγω ομως......[i]"
    :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

Αν δείτε τις φωτογραφίες του σταθμού και δείτε και τους σταθμούς του Πανεπιστημίου Ιωννίνων στην Ήπειρο είναι κατά 90% ίδιοι...Και η στερεωσή τους το ίδιο...Εγώ τους έχω δει από κοντά πάντως και είναι σχεδόν ίδιοι....Μάλλον τέτοιοι σταθμοί πρέπει να τοποθετούνται!

Πάντως ο ΝG που έχω τέλεια τα πάει στη Μεταμόρφωση! [i] "

Comment

everest 8.000μ -30

κελαρια 1950μ -11.1

[i]"

Comment

Originally posted by PARNASSIOS

everest 8.000μ -30

κελαρια 1950μ -11.1

[i]

οπα......κελαρια 1950μ -11.2!!!!"

Comment

ο καιρος στο εβερεστ τωρα (850 μετρα κατω απο την κορυφη)....

θερμοκρασια -27 Κελσιου
            Υγρασια 100% (ομιχλη προφανως)
            Πιεση 375 hPa
            Ανεμος Βορειος με ταχυτητα 0,2 μετρα/δευτερολεπτο μονο!

Comment

Originally posted by vanzel
              Αν δείτε τις φωτογραφίες του σταθμού και δείτε και τους σταθμούς του Πανεπιστημίου Ιωννίνων στην Ήπειρο είναι κατά 90% ίδιοι...Και η στερεωσή τους το ίδιο...Εγώ τους έχω δει από κοντά πάντως και είναι σχεδόν ίδιοι....Μάλλον τέτοιοι σταθμοί πρέπει να τοποθετούνται!

Πάντως ο ΝG που έχω τέλεια τα πάει στη Μεταμόρφωση! [i]
              Μια ερώτηση: τελευτέα παρατηρώ όλο και περισσότερες ακυρες μετρήσεις όσον αφορά τον υετό από NG Τελευτέο παράδειγμα που θυμάμαι χτες όπου στο κερατσίνι έβγαινε πρώτο στον πίνακα με 25χιλ ενώ κανεις άλλος σταθμός δεν έδινε υετό.Τετοια έχω δει και αλλού τελευτέα αλλά δεν τα θυμάμαι. Εχεις παρατηρήσει κάτι ανάλογο και εσύ(οχι για τον δικό σου σταθμό)Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον υετό με τους NG? Edited by: civilathens "
              ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ!
                ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

το αρχικο σχεδιο ηταν να μπει ο σταθμος στην κορυφη στα 8850 μ. αλλα εγκαταλείφθηκε για διαφορους λογους...

Comment

Υετό δεν καταγράφει ο εν λόγω σταθμός?Αν πέφτει κάποιος υετός γιατί απόσο ξέρω είναι πολύ άνυδρη η περιοχή των Ιμαλαίων...
                    Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

στα 8000 μετρα, σιγα τον υετο που θα κατεγραφε....

Comment

Originally posted by Arkoudas
                        Re paidia tora pou pate gia auto to stathmo evlepa kati oreinous stathmous sto Pakistan se ena site me klimatika arxeia kai oloi tous edeixnan upsiloteres meses megistes to xeimona apo oti to kalokairi. Ginetai na einai oloi anaxiopistoi? ego pisteuo oti  tous exoun ston hlio kai gi auto to kalokairi me tous mousones deixnoun xamhloteres apo to xeimona me ton hlio. Mporei aplos na einai xalasmenoi<a href=http://www.worldclimate.com/cgi-bin/data.pl?ref=N35E075+1200+0053726G2" target="_blank">http://www.worldclimate.com/cgi-bin/data.pl?ref=N35E075+1200+0053726G2</a>na kapoia link:http://www.worldclimate.com/cgi-bin/...1200+0053724G2http://www.worldclimate.com/cgi-bin/...1200+0053723G2
                        Όχι σωστότατοι είναι απλώς το χειμώνα δρά εκεί ο Σιβηρικός αντικυκλώνας ο οποίος είναι εξαιρετικά αναστροφικός συνεπώς αυτό σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες στα χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας σε σχέση με τα ανώτερα αναλογικά. ’ν δείτε τους χάρτες των 850 mb και 500 mb σε μια περιοχή που δρά ο Σιβηρικός θα το διαπιστώσετε αυτό."
                        Κλειστόν

Comment

Working...
                        X