Announcement

Collapse
No announcement yet.

ειμαι θεος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ειμαι θεος

και αλλη μια οφρα επιβεβαιωνομαι κυριοι οταν μιλαω.και φυσικα καμια δικαιολογια.οπως λεει οφιλος ασχετος βολιωτης περι περιστασικαων χιονοστρωσεων.μολις μου εστειλε προσωπικο μηνυμα ο κυριος καραμητσος και μου εξηγει τους λογους που τσιμαπει.αλλη φορα λοιπον να τον ακουτε τον καλαματινο.χαρακτηριστικα μου λεει οτι ο σταθμος ειναι στην σκεπη πανω απο τα μαγειρια και ειναι σιγουρος οτι δειχνει πιο πανω συντομα θα του αλλαξει θεση.ακυρα λοιπον τα οσα λεγατε κυριοι[i]."
    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εισαι και μετριοφρων πρεπει να ομολογησω...... [i]"

Comment

χρηστο δεν ξερω τι λεει ο κυριος καραμητσος αλλα αν δεν ειχε θετικες τιμες σημερα δεν θα ελιωνε και χιονι να καταγραψει το βροχομετρο
      :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

και φυσικα και οι συγκρισεις πανε κουβα.να λοιπον που οι μεγιστες οτυ ταυγετου εξηγουνται κυριοι.οτνα τα λεγα λεγατε ζεστο βουνο οταυγετος ετσι για να μαθετε να μιλατε
        σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

terry se eida sths foto eise morfi... alla fobame tis peres sou ton alki..xaxaxa .. 8A SIMFONINO ME TON TERRY ONTOS DEN 8A ELIONE TO XIONAKI [i]"
          ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

Originally posted by terry
            χρηστο δεν ξερω τι λεει ο κυριος καραμητσος αλλα αν δεν ειχε θετικες τιμες σημερα δεν θα ελιωνε και χιονι να καταγραψει το βροχομετρο
            ναι δεν ειπα οχι ισως 1 βαθμο οχι 4.θα δουμε οτνα θα αλλαξει θεση.πιστευω το παιδι να γραψει σε λιγο να μας τα εξηγησει

Comment

[i]

ε ρε τι εχουμε παθει!!!"

Comment

ενας σταθμος davis ποτε δεν πιανει ραγδαιοτητες στο λιωσιμο αν η θερμοκρασια δεν ειναι τουλαχιστον 3-4 βαθμους

Comment

λοιπον τερρυ ουτε ανεμιστηρακι εχιε οσταθμος και φυσικα δνε πηγε 4 σημερα.ειχα ανφορα παο -1 την ωρα που εδειχνε ο σταθμος +2.περαστικα σας.σελ ιγο θα γραψει ο γιαννης και θα εξηγηθουν ολα μεχρι τοε δικαιωθηκα και πλαι.παλι κουβα πηγατε οι αμφισβητιες.οτι λεω ισχυει.αλλη φοραλ οιπον θα τον καουτε τον καλαματιανο.ημουνα σιγουρος οτι δεν παει καλα.δινει 4 βαθμους σημερα και τα κρυσταλλα πανω δεν εχουν πειραχτει καθολου

Comment

Ώρε γέλια πάλι [i] "
                    <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                    Pilio

Comment

’ρα και ο σταθμός στο Πήλιο έχει -8C στις 14 αφού δεν έχει ανεμιστηράκι και βρίσκεται μισό μέτρο από τα κεραμίδια, έρε παναγιά βοήθα!!!
                      <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                      Pilio

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                        και αλλη μια οφρα επιβεβαιωνομαι κυριοι οταν μιλαω.και φυσικα καμια δικαιολογια.οπως λεει οφιλος ασχετος βολιωτης περι περιστασικαων χιονοστρωσεων.μολις μου εστειλε προσωπικο μηνυμα ο κυριος καραμητσος και μου εξηγει τους λογους που τσιμαπει.αλλη φορα λοιπον να τον ακουτε τον καλαματινο.χαρακτηριστικα μου λεει οτι ο σταθμος ειναι στην σκεπη πανω απο τα μαγειρια και ειναι σιγουρος οτι δειχνει πιο πανω συντομα θα του αλλαξει θεση.ακυρα λοιπον τα οσα λεγατε κυριοι[i].
                        συγκεκριμένα ο κύριος Καραμήτσος στις 3 Φεβρουαρίου που έπιασε ο σταθμός 11C εβραζε ρεβύθια
                        "
                        μη σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα

Comment

βρε καλαματιενε μου ηρεμησε σε λιγο θα μας αποβαλεις απο την ταξη. ενταξει σε ακουσαμε και σε διαβασαμε. cool it dear!

Comment

Originally posted by megrem
                            Ώρε γέλια πάλι [i]
                            θα δεις να λεω ψεματα γι αυτο σε λιγο καιρο που θα γραψει ο καρμαητσος."

Comment

σε ανηλιο σημειο και με 6 βαθμους τα κρυσταλα θα ειχαν μεςινει ανεγγιχτα

Comment

Working...
                              X