δυστυχως παιδια εγω καθαρα ιντερνετικα πλεον τα βλεπω τα πραγματα οτι εχουν ξεφυγει κατα πολυ,,,χανει σιγα σιγα το φορουμ οποιο κυρος πλεον του εχει μεινει δυστυχως..απο φορουμ καιρικο που ηταν καποτε τωρα εχει γινει[i]...πολλα ατομα δεν γραφουν πλεον,δεν εγραφαν και δεν θα γραφουν!!!!"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΕΡΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ "ΕΙΚΟΝΑΣ"
Collapse
X
-
Θα μου επιτρέψετε μια παρέμβαση στο τόπικ οι παλαιότεροι, αλλά όχι ίσως και γηραιότεροι. ΤΟ φόρουμ πρέπει να έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, δηλαδή οι έμπειροι και γνώστες να ενημερώνουν τους άπειρους και αδαείς , όπως εμένα....ανοίγω πολλές φορές την ημέρα το φόρουμ για ενημέρωση και πέφτω σε αντιδικίες οπαδικές" του τύπου 'και μένα ο μπαμπάς μου είναι στα τανκς και θα δεις τι θα σου κάνει...". Όλοι έχουμε δικαίωμα στη γνώμη αφού μας επιτρέπεται αλλά τα όρια πρέπει να τα βάζουμε μόνοι μας..."
Comment
-
Καλά τα λές Χρήστο.Χάσαμε πολλές απο τις προγνώσεις που τόσο καιρό υπήρχαν στο forum και γεμίσαμε ειρωνεία,επιθετικότητα και διαθεση για ανούσιες κόντρες.Αν είναι κάθε πρόγνωση σωστή η λάθος να είναι αφορμή για ολα τα παραπάνω,καλύτερα να κλειδώνετε το θέμα απο την αρχή η στην πρώτη παρεκτροπήΤο success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.
Comment
-
Λοιπον σκεφτομουν μια ωρα που πρεπει να παει το θεμα. Μετα απο δυσκολια προσωπικα αποφασισα να μην το μετακινησω καθολου (αν θελει αλλος ¨συναδελφος¨) να το κανει. Λιγες σκεψεις απο το μιαλο μου........
Ανεκαθεν το snowreport forum ηταν το φορουμ με την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα σε σχεση με αλλους διαδικτιακους τοπους ερασιτεχνων. Φυσικο ηταν και επακολουθο λογω μεγαλου ογκου μελων να υπαρχουν και κοντρες και γκρινιες και απο ολα. Οι καλυτεροι ερασιτεχνες στο ειδος μας απο εδω ξεκινησαν να γραφουν (Καραγιαννης aexon, Σακης Αρναουτογλου,Καμπολης Δημητρης)(αναφερω ενδεικτικα μια και ειμαι στο φορουμ 10 και κατι ψιλα χρονια). Ειναι απολυτα λογικο μολις καποιος εχει δωσει αυτο που πιστευει στο φορουμ να κλεινει αλλου. Καθε χρονια και νεα αξιολογα παιδια εμφανιζονται (meteojim πχ). Και αυτα θα κανουν τον κυκλο τους εδω και μετα θα την κανουν για αλλου.
Και παμε στις κοντρες. Ειδικα φετος ειχαμε πιστευω μια αξιολογη ομαδα στο ξεκινημα (και μοντ γκρουπ αλλα και προγνωστων) και ειχαμε συζητησει ωρες ολοκληρες για το πως να παταξουμε τις ανουσιες και ηλιθιες κοντρες. Εν μερη στην αρχη το καταφεραμε αλλα οσο μπαιναμε στην καρδια του χειμωνα και χιονι δεν επεφτε τα πραγματα γινονταν χειροτερα. Πραγματικα προσπαθησαμε παρα πολυ να σταματησουμε αυτη την μαστιγα που τρωει το φορουμ επι χρονια αλλα εγω προσωπικα απο οτι καταλαβα ειναι πολυ δυσκολο (οχι αδυνατον). Χρειαζονται ριζικες αποφασεις και μαχαιρι στο κοκαλο αλλα προς θεου να μην παμε στο αντιθετο ακρο να γινει το φορουμ εκκλησια. Δεν ειναι το στυλ του. Και εμεις σαν μοντ (μιλαω για τον εαυτο μου) καναμε λαθη (ανθρωποι ειμαστε) αλλα και τα μελη δεν βοηθησαν οσο επρεπε.
Τωρα απο ολα αυτα που λεω θα μου πειτε βγαζετε συμπερασμα? Οχι απλα σκορπιες σκεψεις μου βγαζω αυθαιρετα μια και εχω αρκετο καιρο να συμετεχω ενεργα στο φορουμ για προσωπικους λογους.
Comment
-
Εγώ ένα θα πω...οτι αν δεν μπουν αυστηροί κανόνες σε αυτο το forum με σοβαρό moderating και όχι γλυψίματα και τέτοια, δεν προκειται να αλλάξει κάτι, και θα φύγουν και άλλα αξιόλογα άτομα που έχουν κάποιες γνώσεις παραπάνω και στο τέλος θα καταντήσει ένα ανούσιο forum συζητήσεων, κοντρών, αντιδικιών, κουτσουμπολιών κτλ. Απλά σκεφτείτε πόσα άτομα έχουν φύγει το τελευταίο διάστημα είτε φεύγοντας τελείως είτε μη συμμετέχοντας ενεργά πλέον.
Είναι φύσις αδύνατο να επικρατήσει ένα αλφα επίπεδο απο την στιγμή που ο καθένας κάνει ότι θέλει, λέει οτι θέλει και φτάνουν θέματα 20 και 30 σελίδες εντελώς ανούσια με κόντρες και τέτοια και αν θέλει μετά να διαβάσει καποιος κάτι θα δει αυτό το μπαχαλο και θα φύγει.
Και όσο σκληρό και αν ακούγεται αν δεν πέσουν μερικά ban απο παρεκλίνουσες συμπεριφορές το forum δεν πρόκεται να πάει μπροστά. Λυπάμαι που το λέω αλλά και απο διάφορα άτομα που έχω συζητήσει μου έχουν πει οτι πλεον το forum το παίρνουν στην πλάκα, και μπαίνουν μονο για να σπάνε πλάκα με όλο τον χαμό που επικρατεί. Τι να πω αν θέλετε το φορουν να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο καλώς, αλλά αν θέλετε να αποκτήσει κάποιο επίπεδο και να μπαινουν άτομα και να κάνουν αναλύσεις και σοβαρές συζητήσεις θα πρέπει να αλλάξει αρδήν η πολιτική του forum με το κόστος να πληγωθούν και κάποια άτομα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς...http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0
Comment
-
τι εννοεις σοβαρο μοντεραιτνκ φιλε να κανεις πλακα και να τρως δυο βδοαμδες μπαν.δεν ειναι ετισ οπως τα λες.ξερεις με ποσους διαφωνω εδω μεσα για τα χιονια .με οτν τερρυ πχ καθε μερα αρπαζομαστε για το που ριχνει περισσοτεορ χιονι ξερεις ομως οτι μιλαμε στο μσν και στο τηλ φιλικα πολυ συχνα.πολλες φορες οι κοντρες που βλεπεςι εσυ ειναι καζουρα φιλε μυο.και εμενα μ αρεσιε ετσι το φρουμ.μπαινουμε σε καλουπια στις ζωες μας καθημερινως να μας βαζουν κια σοτ φορυμ.προς θεου δεν λεω να βριζω εδω περα σπιτια και να ε αφηνυον ετσι αλλα σε λογικα πλαισια ναι πρεπει να υπαρχουν κοντρεςOriginally posted by NikosThesΕγώ ένα θα πω...οτι αν δεν μπουν αυστηροί κανόνες σε αυτο το forum με σοβαρό moderating και όχι γλυψίματα και τέτοια, δεν προκειται να αλλάξει κάτι, και θα φύγουν και άλλα αξιόλογα άτομα που έχουν κάποιες γνώσεις παραπάνω και στο τέλος θα καταντήσει ένα ανούσιο forum συζητήσεων, κοντρών, αντιδικιών, κουτσουμπολιών κτλ. Απλά σκεφτείτε πόσα άτομα έχουν φύγει το τελευταίο διάστημα είτε φεύγοντας τελείως είτε μη συμμετέχοντας ενεργά πλέον.
Είναι φύσις αδύνατο να επικρατήσει ένα αλφα επίπεδο απο την στιγμή που ο καθένας κάνει ότι θέλει, λέει οτι θέλει και φτάνουν θέματα 20 και 30 σελίδες εντελώς ανούσια με κόντρες και τέτοια και αν θέλει μετά να διαβάσει καποιος κάτι θα δει αυτό το μπαχαλο και θα φύγει.
Και όσο σκληρό και αν ακούγεται αν δεν πέσουν μερικά ban απο παρεκλίνουσες συμπεριφορές το forum δεν πρόκεται να πάει μπροστά. Λυπάμαι που το λέω αλλά και απο διάφορα άτομα που έχω συζητήσει μου έχουν πει οτι πλεον το forum το παίρνουν στην πλάκα, και μπαίνουν μονο για να σπάνε πλάκα με όλο τον χαμό που επικρατεί. Τι να πω αν θέλετε το φορουν να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο καλώς, αλλά αν θέλετε να αποκτήσει κάποιο επίπεδο και να μπαινουν άτομα και να κάνουν αναλύσεις και σοβαρές συζητήσεις θα πρέπει να αλλάξει αρδήν η πολιτική του forum με το κόστος να πληγωθούν και κάποια άτομα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς...σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by saplamos
Μην μενεται στα λογια απο σημερα απομονοστε τους μα......κες.Αν δεν απαντηθουν θα πεσουν απο μονοι τουσ στη ληθη.
Kάνεις λάθος φίλε!... Δε μπορείς να απομονώσεις τον ανόητο! Αυτή, ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ MODERATORS, οι οποίοι κάποια στιγμή, θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αψηφώντας φιλίες, γνωριμίες κλπ.... Αλλιώς, το μόνο που μπορεί να υποθέσει κανείς για το μπάχαλο που γίνεται πλέον, σχεδόν καθημερινά, είναι πως απλά, δε διαβάζουν τα post!Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!
Comment
-
Το τι ειναι λαθος και τι δεν ειναι ας το κρατησουμε για τους εαυτους μας.
Ο καθενας το βλεπει με τη δικια του ματια. Για μενα σωστο για σενα
λαθος δεν μπορεις ομως να μου επιβαλεις τη δικη σου αποψη ανεξαρτητα αν
ειναι σωστη η οχι.Καπως ετσι ξεκινανε φασαριες. Ο καθενας μπορει να εκφερει
τη γνωμη του και να την καταθεση και παντα κοσμια χωρις εντασεις, δεν υπαρχει
λογος.
Comment
-
Ναι βρε Kαλαματιανέ γενικά μίλησα. Αν κάνεις μια βόλτα απο άλλα forum θα καταλάβεις τι εννοώ. Εκεί μια βλακεία να πεις τρως προειδοποίηση και στην 2η τρως πόδι οριστικά, χωρίς πολλά πολλά. Προσθεού δεν λέω να φτάσουμε και σε αυτό το άκρο αλλά όταν κάποιες καταστάσεις ξεφεύγουν θα πρέπει να μπαίνει ένα στοπ προτου αρχίσουν να ανάβουν τα αίματα. Φυσικά καλές οι πλάκες και τα πειράγματα αλλά όταν κάποιοι ενοχλούνται θα πρέπει να μπαίνει και ένα στοπ. Και βλέπω οτι πολλά άτομα διαμαρτύρονται τώρα τελευταία για το μπάχαλο που επικρατεί, και γενικά το forum δείχνει μια εικονα ασυδοσίας. Δεν λέω να μπούμε σε καλούπια αλλά όταν απο την άλλη δεν υπάρχει σχεδόν κανένας έλεγχος και κάνει ο καθενας οτι θέλει δεν πρόκεται να πάμε μπροστά. Και πολλές φορές χάνονται σοβάρα θέματα μέσα στα πειράγματα και στις πλάκες και δεν μπορει κάποιος να βγάλει άκρη. Είναι σαν να μου λες έξω στην ζωή να μην υπήρχε ούτε αστυνομία ούτε νόμοι ούτε τίποτα έξω και να έκανε ο καθένας ότι ήθελε, φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Καταλαβαίνω οτι σε όλους αρέσει το chat και τα πειράγματα και οι πλάκες αλλά αν θέλουμε να δημιουργήσουμε κάποιο πιο επιστημονικό επίπεδο με αναλύσεις και σοβαρές συζητήσεις θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, αυτά βέβαια δεν μπορούν να αναλυθούν εδώ μέσα, αυτά μόνο σε συναντήσεις μπορούν να συζητηθούν και να ακουστούν διάφορες γνώμες για να παρθεί μια κοινή πορεία.
Edited by: NikosTheshttp://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0
Comment
-
As dwsw kai egw thn dikia mou gnwmh:
To foroum opws to eixa gnwrisei egw(ton Noemvrio tou 05)se enan wraia xionia ths Dutikhs Makedonias(tote eixa parei thn kairotrela mou)htan polu diaforetiko me ligotera atoma kai xwris polla post,pragma pou to ekane aosmo-axrwmo-me ufos mplaze,xarakthristika uphrxan 10 thread me 0 apanthseis kai alla tosa me to polu 2-5 post mesa...den uphrxan thread gia anafores ktlp....
Apla t teleuteia 2 xronia aukshthhkan ta melh kai ws ek toutou kai ta asxeta threads kai to chat kai outo kathekshs....logiko einai me toses xiliades melh na uparxoun kontres mesa sto foroum pragma pou palia den uphrxe logw elleipshs kosmou...
To mono pou me lupei afantasta einai to efugan kapoia aksiologa atoma logw ths sumperiforas 2-3 atomwn....auta...[i]
"Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
''Καθε χρονια και νεα αξιολογα παιδια εμφανιζονται (meteojim πχ). Και αυτα θα κανουν τον κυκλο τους εδω και μετα θα την κανουν για αλλου.''
Να σταθώ λίγο στη φράση σου φίλε Dirfi.
Πολύ σωστά όπως λες, για κάποια μέλη του SR που πιστεύουν ότι έχουν κάνει τον κύκλο τους, φυσικά και να φεύγουν ...δεν τους κρατάει κανένας.
Το θέμα είναι ότι αν η συμπεριφορά κάποιων εδώ μέσα (ευτυχώς πολύ λίγων), αναγκάζει αγαπημένους μας προγνώστες να την κάνουν επειδή κουράστηκαν με τέτοιες επιθέσεις.Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
http://www.weatherlink.com/user/aris/
Κάμερα Σταθμού:
http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg
Comment

Comment