Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΤΙΘΟΡΕΑ.Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ 7.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΛΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΕΝΩ ΕΧΘΕΣ ΛΙΑΚΑΔΑ.ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ 3.5 ΒΑΘΜΟΙ
    http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
    ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Καθόλου χιονάκι θα εχουμε?
    Εγώ πότε θα μάθω Snowboard - "και ορθογραφία"

Comment

Καπως ετσι ηταν εχθες το απογευμα το Κοτρόνι του Παρνασσού πανω απο τα Ανω Κελάρια.

[i]

Το χιονι αυτό ειναι το παλιο της περασμένης εβδομάδας κ υπηρχε στη μορφή της πασπαλας αυτης πανω απο τα 2300μ.

Χθεσινή θερμοκρασία 5-6C

Σήμερα ισως φρεσκαρίστηκε.."
      Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

ΦΙΛΕ ΜΑΚΑLU ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΡΕΣΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΣΤΟ
        (info@amfikaia.gr)ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ 11/10/05 ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΕΣΑ.ΤΙΘΟΡΕΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ
        http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
        ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Να κ μερικές φωτος από τον φίλο ΜΙΖ, οπου βρεθηκε κατά την διαρκεια της τελευταιας χιονοπτωσης στις 11/10 στις πλαγιές των Κελαριών. Εζησε σε real-time την χιονοπτωση..

Ένα από τα σπιτάκια του Ηρακλή
          [i]

Στον δρομο 'θερινής βατότητας' που οδηγει από το 1950 στο εκκλησακι. Το σημειο της φωτογραφίας βρίσκεται γυρω στα 2050-2100 ανεβαινοντας στον παλιο διαδρομο οπου βρισκόταν το συρομενο Τηλέμαχος μεχρι κ το 1993 οπου τοποθετηθηκαν εκει οι πυλώνες του Ηρακλη.

Από αυτό το κομμάτι το εχουμε περασει ολοι οσοι εχουμε παρει το συρομενο Περικλής (κάμερα2 snowreport). Είναι ο δευτερος πυλώνας.

Και η κορφή του Περικλή όπου αφηνουμε το 'πιατάκι'..

..και εδώ είναι ότι απεμεινε στην χθεσινή βολτα!

Τι κανει το Νιψι εκει στη γειτονια σου φιλε ΜΙΖ?

Κ. "
          Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Working...
          X