Παιδια την γνωμη σας για τις step in Τις εχει κανεις ? ειναι ασφαλεις ?πρακτικες?Τα φωτα σας παρακαλω
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Step in bindings
Collapse
X
-
εγω ειχα step in, μαρκα EMERY...
ειναι για freeride πολυ καλες...
ακομα ειναι πολυ πρακτικες σε ευθειες καπως δεν χρειαζεται να σκιβεις και να κουμπωνεις... σπρωχνεις πατας και φευγεις....
απο την αλλη οπως λεει και ο φιλος πιο πανω αμα κατα λαθος πιασει παγο δεν κουμπωνει... εγω 2 φορες τον εσπασα με ενα μικρο κατσαβιδακι που ειχα στην τσεπη...
και δεν μπαινουν ή μπαινουν δυσκολα σε κατηφορα...
και τη γνωμη μου αν σε ενδιαφερει to freeride σκεψου το... αν οχι μη παρεις...
απο θεμα ασφαλειας δεν υπαρχει προβλημα... δεν ξεκουμπωνουν μονες τους με τπτ..LIB-TECH TRS BTX
A.SNOW David Vincent
Comment
-
εγω παντως εχω της flow...δεν θυμαμαι καν ποιο μοντελο θα σε γελασω...
η αληθεια ειναι οτι :
+++ μπαινουν ευκολα γενικα...υπαρχει τροπς να τις βαζεις κ σε κατηφορα κ σε ανηφορα κ παντου...ασε που πλεον εγω με το που κατεβαινω απο το λιφτ τις βαζω καθως ψιλοτσουλαω...
αποκριση καλουτσικη...
---- δεν μπορεις να τις σφιξεις οσο θες...αν τις σφιξεις πολυ δνε μπορεις να βαλεις το ποδι...αλλιως ισως ειναι παντα ενα ελαχιστο κλικ λιγο πιο χαλαρες απο οτι θες...
εχω μαζι μου παντα ενα σετ μικρο Α βοηθειων οπου εχει μεσα ενα Victorinox πολυ εργαλειο...μια φορα μονο επιασε παγο το κουμπωμα κ χρειαστηκε ν το κανω λιγο με το σουγιαδακι...οποτε να το εχεις μαζι σου...
παντως αν θες τετοιο συστημα δες τις fastec (η καπως ετσι)
ειανι συνδυασμος flow με κανονικες, και ισως ειναι το ιδανικο...πεφτει μεν το highback αλλα απο την αλλη σφιγγεις κ λιγο τα λουρια πανω οπως στις κανονικες....
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Originally posted by TURMSεγω παντως εχω της flow...δεν θυμαμαι καν ποιο μοντελο θα σε γελασω...
η αληθεια ειναι οτι :
+++ μπαινουν ευκολα γενικα...υπαρχει τροπς να τις βαζεις κ σε κατηφορα κ σε ανηφορα κ παντου...ασε που πλεον εγω με το που κατεβαινω απο το λιφτ τις βαζω καθως ψιλοτσουλαω...
αποκριση καλουτσικη...
---- δεν μπορεις να τις σφιξεις οσο θες...αν τις σφιξεις πολυ δνε μπορεις να βαλεις το ποδι...αλλιως ισως ειναι παντα ενα ελαχιστο κλικ λιγο πιο χαλαρες απο οτι θες...
εχω μαζι μου παντα ενα σετ μικρο Α βοηθειων οπου εχει μεσα ενα Victorinox πολυ εργαλειο...μια φορα μονο επιασε παγο το κουμπωμα κ χρειαστηκε ν το κανω λιγο με το σουγιαδακι...οποτε να το εχεις μαζι σου...
παντως αν θες τετοιο συστημα δες τις fastec (η καπως ετσι)
ειανι συνδυασμος flow με κανονικες, και ισως ειναι το ιδανικο...πεφτει μεν το highback αλλα απο την αλλη σφιγγεις κ λιγο τα λουρια πανω οπως στις κανονικες....
οι ΕΜΕRΥ δεν χρειαζονταν ποτε σφιξιμο... απλα πατουσες και ασφαλιζε. και οσο πιο δυνατα πατουσες στη συνεχεια, τοσο καλυτερα ασφαλιζε...LIB-TECH TRS BTX
A.SNOW David Vincent
Comment

)
Comment