Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μήνυμα Διεύθυνσης

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μήνυμα Διεύθυνσης

Σε λειτουργία είναι ο αναβατήρας Κριός με την πλαστική πίστα. Η χιονοκάλυψη στη βάση του χιονοδρομικού δεν είναι αρκετή ακόμη για την λειτουργία των υπολοίπων πιστών. Ευελπιστούμε με τις επόμενες χιονοπτώσεις να προστεθεί το απαραίτητο χιόνι έτσι ώστε να λειτουργήσει κανονικά το κέντρο το Σαββατοκύριακο.

Η διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου.
    Edited by: snowreport
    30 χρόνια Snow Report

Η διευθυνση δεν μπορεί να ενημερώνει;
    Το οτι δουλευει ο ΚΡΥΟΣ το ξέρουμε.
    Με την snow cam τι γίνεται?

Comment

Ας μας πει κάποιος λίγο πιο σοβαρά στοιχεία για την κατάσταση στο χιονοδρομικό! Τόσο δύσκολο είναι να γίνει μια απλή ενημέρωση? Πείτε μας τουλάχιστον για το ύψος του χιονιού! Υπάρχει πιθανότητα ν ανοίξει το Σαββατοκύριακο? Αλήθεια γιατί δε βγαίνει κάποιος απ΄το χιονοδρομικό να μας πει?

snowantonio

Comment

Συμφωνώ κι εγώ με το θέμα της ενημέρωσης! Η ενημέρωση έπίσημα από την πλευρά του Χ.Κ.Μαινάλου, είναι κάτι παραπάνω από κακή! Παρατηρώ λοιπόν μέχρι σήμερα τα εξής:
        1) Η πρώτη επίσημη ενημέρωση-ανακοίνωση έγινε σήμερα λίγο πιο πάνω στην παρούσα θεματική ενότητα.
        2) Η πληροφόρηση για το ύψος χιονιού δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.
        3) Η snowcam στο Χ.Κ.Μαινάλου είναι ανύπαρκτη την ώρα που Πισοδέρι και Περτούλι είναι χρόνια μπροστά σ' αυτόν τον τομέα με κάμερες ανάλυσης megapixel που ενημερώνονται κάθε μίση ώρα!
        4) Ελλειπής ενημέρωση καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Χ.Κ., εκτός αν τον ΑΛΕΞΗ τον θεωρήσουμε επίσημο συνεργάτη της διοίκησης του Μαινάλου, οπότε και πάω πάσο (γίατί είναι σχεδόν ο μόνος που ανεβάζει στο forum, πολύτιμες πληροφορίες).

Ελπίζω μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σ' αυτό τον τομέα να δούμε κάποια εξέλιξη. Οι φίλοι χιονοδρόμοι ενδιαφέρονται και θέλουν να ενημερώνονται.

Comment

Πάντως επειδή η καταγωγή μου είναι από Βυτίνα κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο το πολύ το χιόνι και στο χιονοδρομικό και μέσα στη Βυτινα το ρίχνει περίπου στις 30 Γενάρη, λίγο πριν τη γιορτή του πολυούχου του χώριού ’γιου Τρύφωνα. Κάθε χρόνο λοιπόν, εκείνη την εποχή ρίχνει 30-50 πόντους χιόνι μέσα στη Βυτίνα και γύρω στους 80-100 στο χιονοδρομικό. Ασφαλώς και ο φλεβάρης δίνει με τη σειρά του αρκετά μεγάλες χιονοπτώσεις.

Ας ευχηθούμε λοιπόν και φέτος ο ’γιος Τρύφωνας να κάνει το θαύμα του και να ζήσουμε και πάλι στιγμές της σεζόν 2002-2003! ( Όσοι πιστοί του εν λόγω χιονοδρομικού θα θυμούνται εκείνη τη χρονιά που ξεκινήσαμε το σκι κατά τις 16-17 Δεκεμβρίου, με τοχιόνι στο βουνό το Φλεβάρη και το Μάρτη να φτάνει τα 4 μέτρα! Το βουνό έκλεισε 1η Απριλίου λόγω έλλειψης κόσμου και όχι λόγω έλλειψης χιονιού αφού και τότε είχε κοντά στο ένα μέτρο!}

Υπομονή λοιπόν!

snowantonio

Comment

Originally posted by fotissnowman
            Ελλειπής ενημέρωση καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Χ.Κ., εκτός αν τον ΑΛΕΞΗ τον θεωρήσουμε επίσημο συνεργάτη της διοίκησης του Μαινάλου
            Παιδιά δεν έχω καμία επίσημη θέση στο χ/κ Μαινάλου. Οι πληροφορίες όμως που δίνω είναι έγκυρες καθώς τις περισσότερες φορές επικοινωνώ με τον υπεύθυνο του χ/κ.
            Κανείς δε από τους εκάστοτε (ανά περίοδο) υπευθύνους δεν μου έχει αρνηθεί ενημέρωση καμία φορά.

Comment

Kalimera ki apo mena,
              Se prwini thl epikoinwnia me Bytina, ematha oti exei xerobori(ekei to xioni pou pianei einai tou notia..opws lene oi ntopioi), pou kai pou rixnei poli ligo xionaki...kai o kairos anoigei (hliofania) siga siga.

........ "

Comment

Kalimera kai apo emena Paidia!!!
                Kathe fora diavazw to gyrise se voria, simera evrekse kai to eliwse kai alla tetoia. Sygnwmi alla pia den pisteyw kanena an den dw apotelesma pou simainei XIONI XIONI XIONI !!!!!!!!!!!!!!
                Oso gia tous ypeythinous simfwnw me korn, psinoun,pinoun kai exoun parei kai ta opla gia na kynigisoun kai kanena poulaki ekei gyrw mias kai einai periodos kynigiou (kynigiou sta oneira tous).
                To Mainalo einai xwros ypo prostasia kai symfwna me to NATURA 2000 logw xlwridas kai panidas. Exw kairo na dw alepouditsa ekei panw kserei kaneis giati?
                As afisoume loipon tous ypeythinous na koimountai kai emeis edw na diapragmateyomaste to xrono kai to posostou xioniou sto Mainalo

"
                www.skigr.org

Comment

Originally posted by ΑΛΕΞΗΣ
                  Παιδιά δεν έχω καμία επίσημη θέση στο χ/κ Μαινάλου. Οι πληροφορίες όμως που δίνω είναι έγκυρες καθώς τις περισσότερες φορές επικοινωνώ με τον υπεύθυνο του χ/κ.
                  Φίλε Αλέξη σε διαβάζω στο forum περίπου ενάμιση χρόνο και γνωρίζω ότι δεν έχεις κάποια επίσημη ιδιότητα στο Χ.Κ.Μαινάλου. Είμαι σίγουρος ότι είσαι απλά λάτρης του βουνού και ιδιαίτερα του Μαινάλου και αυτό το πιστεύουν και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Απλά χαριτολογώντας είπα ότι με την συχνή ενημέρωση που μας προσφέρεις, αν ίσως επίσημο μέλος του ΧΚ, τότε η ενημέρωση που ζητάει ο κόσμος από τη διοίκηση θα ήταν πραγματικότητα.
                  Είσαι όμως ένας απλός φίλος του βουνού αυτού όμως και η πληροφόρηση που προσφέρεις αν και έγκυρη είναι δική σου.
                  Μπορεί να σε μπέρδεψα λίγο...
                  Επί της ουσίας μακάρι και η ίδια η διοίκηση να πραγματοποιούσε συχνές ενημερώσεις και να μην επαναπαυόταν στις δικές σου υπηρεσίες.
                  Φιλικά
                  Φώτης

Comment

Φώτη σε καταλαβαίνω.
                    Η ουσία είναι να ενημερωνόμαστε. Και για το Μαίναλο η ενημέρωση είναι καλή. Η δ/νση παρακολουθεί το forum και ίσως αυτά που λέμε εμείς να κρίνονται αρκετά. Είμαι σίγουρος οτι όποτε χρειαστεί να παρέμβει θα το κάνει.

Το ζητούμενο είναι το εξής : ας δεηθούμε εις τον Ύψιστο να ρίξει λιγάκι ακόμη...για να τα πούμε κι από κοντά...

Comment

Kalispera!!!!
                      Sygnwmi re Alexi i erwtisi pou thelw na thesw einai i eksis kai pisteyw oti mporeis na mou tin apantiseis:
                      Les oti einai kali i anyparkti apo tous ypeythinous enimerwsi gia tin katastasi tou X.K. Mainalou?
                      Egw proswpika den tin vriskw pouthena. Mono esena vriskw na dineis plirofories san enas aplos anthrwpos pou endiaferetai gia to X.K. auto.Kai stin teliki den eisai kai ypoxrewmenos.
                      Den kserw an milaw ksekathara elpize omws pws nai epomenws tha sou apantisw:
                      ας δεηθούμε εισ τον Υψιστο να ριξει λιγακι ακομα και να αλλαξουν οι ανθρωποι που νομιζουν οτι παραγουν εργο και ταυτοχρονα ενημερώνουν τους ενδιαφερομενους.
                      Φιλικά
                      Fischer
                      www.skigr.org

Comment

Παιδιά αισιοδοξία χρειάζεται!
                        Μυρίζομαι μια από τις επόμενες ημέρες να ρίξει ένα καλό χιόνι! Όλα πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Θετική ενέργεια να υπάρχει για να προκαλέσουμε και την τύχη του βουνού!
                        Προφανώς μας το ετοιμάζει ο Ύψιστος, μαζεμένο. Απλά λίγη αναμονή ακόμη χρειάζεται!!

Comment

Καλημέρα σε όλους!!!
                          Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας με το ΧΚ εκτός από αυτό το τηλέφωνο που φαίνεται στη σελίδα του snowreport γιατί σ' αυτό το τηλέφωνο, η κλήση προωθείται συνεχώς!!!
                          Δηλαδή καμιά επικοινωνία με τον έξω κόσμο...
                          Υπάρχει κανείς? "
                          ’ζωτο

Comment

Originally posted by FischerPassion
                            Kalispera!!!!
                            Sygnwmi re Alexi i erwtisi pou thelw na thesw einai i eksis kai pisteyw oti mporeis na mou tin apantiseis:
                            Les oti einai kali i anyparkti apo tous ypeythinous enimerwsi gia tin katastasi tou X.K. Mainalou?
                            Η ενημέρωση που δίνω είναι (τις περισσότερες φορές) από τον υπεύθυνο του χ/κ. Εάν τη δίνω εγώ ή κάποιος άλλος νομίζω οτι σημασία έχει η ενημέρωση να είναι έγκυρη και έγκαιρη. Και νομίζω οτι ενημερωνόμαστε. Γι' αυτό και θεωρώ τελικά οτι υπάρχει καλή ενημέρωση. Αυτά σε ότι αφορά εμένα.
                            Σε άλλα ερωτήματα που αφορούν τη δ/νση του χ/κ δεν δικαιούμαι να απαντάω. Και δεν πρέπει...

Comment

Originally posted by kello
                              Καλημέρα σε όλους!!!
                              Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας με το ΧΚ εκτός από αυτό το τηλέφωνο που φαίνεται στη σελίδα του snowreport γιατί σ' αυτό το τηλέφωνο, η κλήση προωθείται συνεχώς!!!
                              Δηλαδή καμιά επικοινωνία με τον έξω κόσμο...
                              Υπάρχει κανείς?
                              Το νούμερο στο snowreport πρέπει να είναι της μιας σχολής.
                              Ας μας δωσει το εν ισχύ νούμερο του κινητού η διεύθυνση για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε άμεσα. (Έχω ένα νούμερο αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το δώσω δημοσίως) "
                              ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ΄ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ!

Comment

Working...
                              X