Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ.Π και μαθηματα Σκι/Snb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χ.Κ.Π και μαθηματα Σκι/Snb

*Το γεγονος αφορα την τριτη 10/2/09*

Οσοι πατε στο χκπ και πετυχετε μια τελεια μερα οπως εγω σημερα οποτε λετε οτι ειναι ευκαιρια να κανεντε και καμμια ωρα κανα μαθηματακι να βελτιωθειτε λιγακι προσοχη!
    Επελεξα σημερα μεγαλη σχολη του χκπ με χρονια παρουσιας στο χωρο,και πραγματικα μετανιωσα που εκανα μαθημα.μου δωσανε εναν τυπο που ολη την ωρα μιλαγε στα κινητα και Lifestyle και εχω παντου γνωριμιες,στη πιστα αυτος εφευγε και εκανε αλματα και ποζεριες διαφορες εγω τον κυνηγαγα απο πισω αφου εφτασα σε σημειο να του πω αν τον ενοχλω!!!τι γαιδουρια ειναι αυτα ρε παιδια καλα δε ντρεπεται καθολου η σχολη??κριμα και τη θεωρουσα και τη μεγαλυτερη/πιο σοβαρη!!

Στο τελος μου ειπε οτι ειναι κ στεναχωρημενος με την επιδοση μου(!!),μαλλον το βραδυ δε θα κοιμηθει,και πρεπει να κανω μαθηματα,πολλα μαθηματα και αλλα τετοια αφου φυσικα στη 2-3η καταβαση-κυνηγητο τελειωσε το μαθημα,με τι καραγκιοζηδες εχουμε γεμισει τα βουνα μας!!

p.s 1 μετα το 45λεπτο και αφου το μαθημα κοστισε 40γιουορος μου του δινω 50 και μου λεει οτι δεν εχω ρεστα και τετοια!!χαχα!!
    καλα του λεω δε πειραζει και παει να φυγει και του λεω καλα που πας πλακα κανω καλα το πηρες στα σοβαρα!!χαχα!στραβωσε λιγακι αλλα εγω γελαγα με τη ψυχη μου,ηταν το καλυτερο σημειο του μαθηματος"!!

"
    i mikri mas politeia...

Λογικο ειναι φιλε μου!αυτοι εκει πανω κανουν απλως διακοπες και το παιζουν αλανια!οι περισσοτεροι ειναι αποφοιτοι της γυμναστικης ακαδημιας με ειδηκοτητα στο σκι!ηξερα μαι κοπελα που την ιδια χρονια εμαθε σκι και ξεκινησε να παραδιδει μαθηματα!
    Αυτο συμβαινει γτι τα ΤΕΦΑΑ δεν θεωρουν αναγκαιο να στειλουν ακποιον που να ξερει ηδη ski/snowboard, αλλα και των σχολων σκι που τους προσλαβανουν για να ικανοποιουν" τους πελατες τους!
    Υπαρχουν παντως δασκαλοι εκτος σχολων που ειναι απειρως ακλυτεροι και ισως φθινοτεροι!!!Γι αυτο αλλη φορα καλυτερα να το ψαξεις πριν ανεβεις στο βουνο....
    Καλυτερη τυχη την επομενη φορα
    "

Comment

Είχε κάνει η κοπέλα μου με έναν μάθημα και είχα παρακολουθήσει κι εγώ λίγο να δω και δεν ήταν τέτοια φάση. Ο συγκεκριμένος λέει ότι έκανε και freestyle και τέτοια μάθημα. Αν θες να σου δώσω τηλ σε πμ ευχαρίστως.Α δεν είδα αν γράφεις για σκι ή snb.
      Edited by: mentalic

Comment

σαφως κ δεν ειναι ολοι ετσι.αυτο ελειπε [i]"
        i mikri mas politeia...

Comment

Originally posted by Anemoss
          *Το γεγονος αφορα την τριτη 10/2/09*
          χαχα, μήπως ήταν ξανθός με μακρύ μαλλί?

Για μένα το να διδάσκει κάποιος που έχει πτυχίο ΤΕΕΦΑ δεν λέει πολλά. Έχω γνωρίσει μερικούς που δεν ξέρουν να τσουλήσουν καλά καλά μια μαύρη πίστα.

Τριγυρίζουν και κάτι παντογνώστες δάσκαλοι σκι που σε μια σεζόν έμαθαν snowboard και απέκτησαν γνώσεις να διδάσκουν..

Για advanced μάθημα θα ζητάς είτε αθλητές είτε δάσκαλους που έχουν πάρει πιστοποίηση από σοβαρή σχολή του εξωτερικού. Και άμα στα μασάνε οι κοπελίτσες που βάζουν να κλείνεις ραντεβού ζήτα να δεις πτυχιό. Με τσαμπουκά. 40 ευρώ είναι αυτά.

Σίγουρα υπάρχουν καλοί δάσκαλοι χωρίς πτυχίο, αλλά δεν αξίζει το ρίσκο. Τα μαθήματα διαρκούν 2 μήνες. Οποιοσδήποτε θέλει και μπορεί πάει ’λπεις και παίρνει το βασικό.Edited by: gmak

Comment

Σούλης is his name, teaching is his game. Τον βρήκα απο σχολή Μπούμπα. Υπάρχουν και άτομα που γουστάρουν και το άθλημα και τον φουκαρά που θέλει να μάθει και να μην είναι θύμα. [i]"

Comment

To οτι σαν αρχαριο σε πανε σε πιστα μετα απο 2-3 μαθηματα (διορθωστε με αν κανω λαθος) ενω στην Γαλλια οταν μαθαινα μετα απο συνοπτικες διαδικασιες πηρα πιατακι δεν σας λεει κατι ?
              Επισης πληρωνεις κανα 40αρι την ωρα (οσα και στις Αλπεις) και τη μιση ωρα περιμενεις στην ουρα για το λιφτ ? Στα εξωτερικα, υπαρχει ειδικη ουρα για τις σχολες (και μονο).
              ορθιοοοος ...

Comment

Αυτό με τα ρέστα στο τέλος ήταν όλα τα λεφτα!!!
                My lifestyle determines my deathstyle

Comment

Ξερω ενα δασκαλο, δεν ανηκει σε σχολη βεβαια, που μεσα σε 10' ανεβαζει τους πελατες του στον αιολο και συνηθως πριν τελειωσει το μαθημα και στον περικλη(πιατακι)!Οι δυο σχολες που δραστηριοποιουνται στο Χ.Κ.Π. εχουν εκεινο το περιφραγμενο κομματι στα 1950μ δικο τους!οποτε κρατανε τους πελατες εκει και σκοπιμως δεν τους ανεβαζουν σε πιστα για αναγκαστουν να κανουν κι αλλο μαθημα...
                  Πρεπει ο κοσμος να ειναι σωστα ενημερωμενος και να ξερει τι χρειαζεται για να μαθει σκι!Και σιγουρα πρεπει να πιεζει τους εκπαιδευτες του ωστε να μαθαινει γρηγοροτερα και χωρις να πεταει τα λεφτα του

Comment

ποια ηταν η σχολη???

Comment

δεν εχει σημασια το ονομα..απλα το εγραψα για να δινουμε πιο πολυ προσοχη γιατι οι τιμες ειναι τσιμπημενες και δεν αξιζει να χαραμιζεις τζαμπα τα χρηματα και το χρονο σου.
                      i mikri mas politeia...

Comment

Ο,τι εχει ακουστει μεχρι τωρα αφορα και τις δυο σχολες!!
                        Ωστοσο πρεπει να αναφερουμε οτι σε αυτες υπαρχουν καποιοι απο τους καλυτερους εκπαιδευτες της Ελλαδας!Ειναι ομως δυσκολο να κανεις μαθημα με αυτους, αν δεν τους ξερεις γτι εχουν σταθερους πελατες!Ετσι κλεινεις ενα ραντεβου και σου εμφανιζεται ο καλομαυρισμενος και ολο στυλ παιχταρας"....και απλα χανεις το 40ευρο!!!
                        "

Comment

παντως 40 για 1 ωρα(45min) πολλα μου ακουγονται...
                          δεν υπαρχει καμμια αλλη επιλογη??ακουσα οτι κανει μαθηματα και ο κλαουδατος αλλα δεν εχω δει πουθενα τη σχολη του.

Comment

Originally posted by bsides
                            παντως 40 για 1 ωρα(45min) πολλα μου ακουγονται...
                            δεν υπαρχει καμμια αλλη επιλογη??ακουσα οτι κανει μαθηματα και ο κλαουδατος αλλα δεν εχω δει πουθενα τη σχολη του.

Να ηταν και 45 λεπτα μαθημα καλα θα ηταν......

εδω μιλαμε οτι ΣΚ με τον κοσμο που εχει ειναι το πολυ 2 κατεβασιες ολο το μαθημα!!!!

και βεβαια η 40ρα ειναι απλα υπερβολικο ποσο!

Ασχετο τωρα αλλα θυμαμαι παλαιοτερα, πως στο διπλο τουλαχιστον οι δασκαλοι ειχαν προετερεοτητα, ισχυε ποτε αυτο??

Comment

Καλα δεν το συζηταμε,ειναι παρα πολλα τα 40 ευρω.τουλαχιτστον οποιος μπορει,αξιχει να κανει μαθημα καθημερινη για να χει λιγοτερο κοσμο στην πιστα,καθολου αναμονη στα liftsκαι καλο χιονι!!
                              Ο Κλαουδατος νομιζω οτι κανει μονο σε Καλαβρυτα και Μαιναλο.

Comment

Working...
                              X