Announcement

Collapse
No announcement yet.

γφσ 06

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΦΟΒΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 06Ζ.ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Σ/Κ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ.

Comment

Originally posted by geornik

όλο και πιο πίσω μετατίθεται το ενδιαφέρον του καιρού (κακό αυτό)..για Αττική πλέον τα περιθώρια εχουν στενεψει απελπιστικά, αφου το μεθεπόμενο Σ/Κ εχουμε πια Μάρτιο και πολλοί θα παψουν οριστικά να ασχολουνται με τον καιρό για φετος..για να δουμε και εγώ πονταρω στο επόμενο Σ/Κ και θα ειμαι ικανοποιημένος όπως έχουν τα πραγματα σε αυτό τον ξενέρωτο Χειμώνα που ζουμε φέτος να δω χιονόστρωση έστω στα 400μ της Αττικής...αν δεν συμβει ουτε αυτό πάλι ο Χειμώνας φέτος παιρνει 0 τουλαχιστον για Αττική
      Pantws prepei na paradexteis oti to misogemato potiri to vlepeis misoadeio se sxesi me ton kairo. [i]
      "
      ...ακόμα και μέσα στην Αθήνα, που τη νύχτα θα ενταθούν...

Comment

Originally posted by geornik

όλο και πιο πίσω μετατίθεται το ενδιαφέρον του καιρού (κακό αυτό)..για Αττική πλέον τα περιθώρια εχουν στενεψει απελπιστικά, αφου το μεθεπόμενο Σ/Κ εχουμε πια Μάρτιο και πολλοί θα παψουν οριστικά να ασχολουνται με τον καιρό για φετος..για να δουμε και εγώ πονταρω στο επόμενο Σ/Κ και θα ειμαι ικανοποιημένος όπως έχουν τα πραγματα σε αυτό τον ξενέρωτο Χειμώνα που ζουμε φέτος να δω χιονόστρωση έστω στα 400μ της Αττικής...αν δεν συμβει ουτε αυτό πάλι ο Χειμώνας φέτος παιρνει 0 τουλαχιστον για Αττική

Πράγματι, Αγ. Στέφανος, Δροσιά, Ανοιξη, Κρυονέρι κλπ δεν έχουν δει τίποτα φέτος, πράγμα που έχει να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια.

Εστω μια υποτυπώδης χιονόστρωση για το γμτ![i]"
        Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
        http://www.weatherlink.com/user/aris/
        Κάμερα Σταθμού:
        http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

Πάντως και με τα τωρινά στοιχεία,το επόμενο δεκαήμερο τουλάχιστον, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον μιας και ο αζορικός έχει κέφια..Απλά περιμένουμε να δούμε ποιές θα είναι οι τυχερές περιοχές..έστω και στο παρά πέντε..

Comment

παιδια εχω να πω υπομονη .απλα σαν ταση και μονο κραταω οτι σε 72 ωρες θα γινει χιονοπανηγυρι στα βουνα της πελλοπονησουπ ου ενφδιαφερει εμενα παο τα 900.τωρα υπομονη μετα βλεπουμε
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΣΤΟ GFS
              ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΗ;
              ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΛΕ(ESSEMPLE);

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 19-2 ΜΕ 21-2
              ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΟΝ

Comment

Me liga logia ti peripou dixnei to 6z gia thn perioxh mou?Den prolavainw na to dw,exw diavasma,an mporei kaneis na mou pei ligo grhgora an ginete...
                Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Απoστολές: 4829
                  τι διαβασμα πλακα μας κανεις
                  Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
                  http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

Comment

Originally posted by mitsarantoltso
                    Me liga logia ti peripou dixnei to 6z gia thn perioxh mou?Den prolavainw na to dw,exw diavasma,an mporei kaneis na mou pei ligo grhgora an ginete...
                    με λιγα λογια συνεχιζεται η καλη ταση της τ. και με οχι ασχημο υετο.
                    αυτο το χαμηλο που θα σκασει δυσκολα χανει πορεια οποτε λογικα πεμτη θα χιονιστεις

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΣΤΟ GFS
                      ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΗ;
                      ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΛΕ(ESSEMPLE);

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 19-2 ΜΕ 21-2

Comment

ολες ειναι πιθανες πορειες που θα ακολουθησει το μοντελο.
                        20 διαφορετικες με κύρια την πρασινη οπου ειναι το βασικο τρεξιμο ..και καλα..

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

αρα στην σημερινη περιπτωση του gfs
                          την πρασινη δεν την πολυπερνουμε στα σοβαρα επειδη τρεχει μονη της;

περιμενουμε να γινει το ασπρο που ειναι και ο μεσος ορος

αρα-7 αρα χιονια μεχρι τα 100μ

αρα [i] "

Comment

Aκόμα και σήμερα διαβάζω για Τσικνοπέμπτη με χιόνια την ίδια στιγμή που το 6άρι δίνει σε εμάς απαγορευτικές θερμοκρασίες ακόμα και για τα ορεινά...

Comment

Καθε ραν δίνει ενα 20-30ποντο για Γιάννενα, αλλά περισσότερο γιατί εδιναν ολα τα φαινόμενα από Τρίτη σε Πέμπτη χιόνι χωρίς να εμπλέκεται βροχη ανάμεσα, και αλλα δινουν στη χειρότερη ενα 10-15ποντο... Νομίζω πρέπει να ερθετε ολοι εδω για να δειτε σιγουρα χιόνι... δεν υπάρχει αλλη πόλη αυτή τη στιγμη με τόσο εξασφαλισμένο χιόνι... Βεβαια κάτι ανέφερε ο Αγγελος από την Ευβοια για εδω και πολύ φοβάμαι οτι ηδη το γκαντέμιασε...[i] Ειπα εγω ποτέ τίποτα για την Ευβοια ρε; Ειπα εγώ ποτε ''πωπω τι θάψιμο που θα φάτε;'' ειπα; οχι πες, είπα;."
                              Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

μπορει να μου πει καποιος τι δινει το 6αρι για βορεια ελλαδα????

Comment

Working...
                                X