ΦΟΒΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 06Ζ.ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Σ/Κ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
γφσ 06
Collapse
X
-
Pantws prepei na paradexteis oti to misogemato potiri to vlepeis misoadeio se sxesi me ton kairo. [i]Originally posted by geornik
όλο και πιο πίσω μετατίθεται το ενδιαφέρον του καιρού (κακό αυτό)..για Αττική πλέον τα περιθώρια εχουν στενεψει απελπιστικά, αφου το μεθεπόμενο Σ/Κ εχουμε πια Μάρτιο και πολλοί θα παψουν οριστικά να ασχολουνται με τον καιρό για φετος..για να δουμε και εγώ πονταρω στο επόμενο Σ/Κ και θα ειμαι ικανοποιημένος όπως έχουν τα πραγματα σε αυτό τον ξενέρωτο Χειμώνα που ζουμε φέτος να δω χιονόστρωση έστω στα 400μ της Αττικής...αν δεν συμβει ουτε αυτό πάλι ο Χειμώνας φέτος παιρνει 0 τουλαχιστον για Αττική
"...ακόμα και μέσα στην Αθήνα, που τη νύχτα θα ενταθούν...
Comment
-
Originally posted by geornik
όλο και πιο πίσω μετατίθεται το ενδιαφέρον του καιρού (κακό αυτό)..για Αττική πλέον τα περιθώρια εχουν στενεψει απελπιστικά, αφου το μεθεπόμενο Σ/Κ εχουμε πια Μάρτιο και πολλοί θα παψουν οριστικά να ασχολουνται με τον καιρό για φετος..για να δουμε και εγώ πονταρω στο επόμενο Σ/Κ και θα ειμαι ικανοποιημένος όπως έχουν τα πραγματα σε αυτό τον ξενέρωτο Χειμώνα που ζουμε φέτος να δω χιονόστρωση έστω στα 400μ της Αττικής...αν δεν συμβει ουτε αυτό πάλι ο Χειμώνας φέτος παιρνει 0 τουλαχιστον για Αττική
Πράγματι, Αγ. Στέφανος, Δροσιά, Ανοιξη, Κρυονέρι κλπ δεν έχουν δει τίποτα φέτος, πράγμα που έχει να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια.
Εστω μια υποτυπώδης χιονόστρωση για το γμτ![i]"Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
http://www.weatherlink.com/user/aris/
Κάμερα Σταθμού:
http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg
Comment
-
παιδια εχω να πω υπομονη .απλα σαν ταση και μονο κραταω οτι σε 72 ωρες θα γινει χιονοπανηγυρι στα βουνα της πελλοπονησουπ ου ενφδιαφερει εμενα παο τα 900.τωρα υπομονη μετα βλεπουμεσας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
με λιγα λογια συνεχιζεται η καλη ταση της τ. και με οχι ασχημο υετο.Originally posted by mitsarantoltsoMe liga logia ti peripou dixnei to 6z gia thn perioxh mou?Den prolavainw na to dw,exw diavasma,an mporei kaneis na mou pei ligo grhgora an ginete...
αυτο το χαμηλο που θα σκασει δυσκολα χανει πορεια οποτε λογικα πεμτη θα χιονιστεις
ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ
Comment
-
Καθε ραν δίνει ενα 20-30ποντο για Γιάννενα, αλλά περισσότερο γιατί εδιναν ολα τα φαινόμενα από Τρίτη σε Πέμπτη χιόνι χωρίς να εμπλέκεται βροχη ανάμεσα, και αλλα δινουν στη χειρότερη ενα 10-15ποντο... Νομίζω πρέπει να ερθετε ολοι εδω για να δειτε σιγουρα χιόνι... δεν υπάρχει αλλη πόλη αυτή τη στιγμη με τόσο εξασφαλισμένο χιόνι... Βεβαια κάτι ανέφερε ο Αγγελος από την Ευβοια για εδω και πολύ φοβάμαι οτι ηδη το γκαντέμιασε...[i] Ειπα εγω ποτέ τίποτα για την Ευβοια ρε;
Ειπα εγώ ποτε ''πωπω τι θάψιμο που θα φάτε;''
ειπα; οχι πες, είπα;.
"
Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
Comment

Comment