Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πωλειται Avermedia TV Card για Laptop

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πωλειται Avermedia TV Card για Laptop

Πωλειται η κάρτα τηλεόρασης/ fm radio της Avermedia Hybrid Nano Express

Βλέπετε τηλεόραση και ακουτε ραδιοφωνο στον υπολογιστη. Ειναι αχρησιμοποιητη.

Μου την εφεραν δωρο, αγορασμενη απο το Πλαισιο αλλα δυστυχως ο τυπος της δεν κανει για το laptop μου. Ειναι express card η κοντη. Δειτε παρακατω την φωτο και τα specs. (Στο Πλαισιο δεν μου την αλλαζουν γιατι ανοιξα λεει την συσκευασια και τα εσωτερικα σακκουλακια [i])

Περιγραφή

Η Avermedia σας προσφέρει το μικρότερο ψηφιακό tv tuner και συνάμα την καλύτερη λύση για να μετατρέψετε το laptop σας σε TV.
    Μικρό μέγεθος , εύκολη αλλαγή από Αναλογική σε Ψηφιακή τηλεόραση, συμβατότητα με Windows XP και Vista MCE, FM RADIO broadcast, υποστηρίζει HDTV, wide screen format, Picture in Picture, Picture out of Picture.

Διαθέτει:
    • τηλεχειριστήριο
    • FM RADIO Antenna
    • RF cable
    • s-video / composite 2 in 1 cable

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο

HYBRID NANOEXPRESS SLIM

Σύνδεση

Nano Express Card

Μέγιστη Ανάλυση

1920 x 1200

Συμπίεση

MPEG-1 MPEG-2 MPEG-4

FM Radio

Ναι

Ήχος

Stereo

Teletext

Ναι

Τηλεχειριστήριο

Ναι

Λειτουργικό

Windows XP/VISTA

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136569

Τιμη: ακουω τις προσφορες σας!

"

ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ !!!!!!!

Comment

καμια. αλλα εφοσον δεν υπαρχει καποιο ειδικο section για αγγελειες την εβαλα εδω μηπως και ενδιαφερει καποιον, αφου σε αυτο το section οπο οτι ειδα μπαινουν αγγελειες γενικως.

Comment

Working...
      X