Πωλειται η κάρτα τηλεόρασης/ fm radio της Avermedia Hybrid Nano Express
Βλέπετε τηλεόραση και ακουτε ραδιοφωνο στον υπολογιστη. Ειναι αχρησιμοποιητη.
Μου την εφεραν δωρο, αγορασμενη απο το Πλαισιο αλλα δυστυχως ο τυπος της δεν κανει για το laptop μου. Ειναι express card η κοντη. Δειτε παρακατω την φωτο και τα specs. (Στο Πλαισιο δεν μου την αλλαζουν γιατι ανοιξα λεει την συσκευασια και τα εσωτερικα σακκουλακια [i])
Περιγραφή
Η Avermedia σας προσφέρει το μικρότερο ψηφιακό tv tuner και συνάμα την καλύτερη λύση για να μετατρέψετε το laptop σας σε TV.
Μικρό μέγεθος , εύκολη αλλαγή από Αναλογική σε Ψηφιακή τηλεόραση, συμβατότητα με Windows XP και Vista MCE, FM RADIO broadcast, υποστηρίζει HDTV, wide screen format, Picture in Picture, Picture out of Picture.
Διαθέτει:
Χαρακτηριστικά
Μοντέλο
HYBRID NANOEXPRESS SLIM
Σύνδεση
Nano Express Card
Μέγιστη Ανάλυση
1920 x 1200
Συμπίεση
MPEG-1 MPEG-2 MPEG-4
FM Radio
Ναι
Ήχος
Stereo
Teletext
Ναι
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Λειτουργικό
Windows XP/VISTA

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136569
Τιμη: ακουω τις προσφορες σας!
"
Βλέπετε τηλεόραση και ακουτε ραδιοφωνο στον υπολογιστη. Ειναι αχρησιμοποιητη.
Μου την εφεραν δωρο, αγορασμενη απο το Πλαισιο αλλα δυστυχως ο τυπος της δεν κανει για το laptop μου. Ειναι express card η κοντη. Δειτε παρακατω την φωτο και τα specs. (Στο Πλαισιο δεν μου την αλλαζουν γιατι ανοιξα λεει την συσκευασια και τα εσωτερικα σακκουλακια [i])
Περιγραφή
Η Avermedia σας προσφέρει το μικρότερο ψηφιακό tv tuner και συνάμα την καλύτερη λύση για να μετατρέψετε το laptop σας σε TV.
Μικρό μέγεθος , εύκολη αλλαγή από Αναλογική σε Ψηφιακή τηλεόραση, συμβατότητα με Windows XP και Vista MCE, FM RADIO broadcast, υποστηρίζει HDTV, wide screen format, Picture in Picture, Picture out of Picture.
Διαθέτει:
- τηλεχειριστήριο
- FM RADIO Antenna
- RF cable
- s-video / composite 2 in 1 cable
Χαρακτηριστικά
Μοντέλο
HYBRID NANOEXPRESS SLIM
Σύνδεση
Nano Express Card
Μέγιστη Ανάλυση
1920 x 1200