ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
18-αρι..... ΜΕ ΕΥΧΕΣ!!
Collapse
X
-
δικαιωματικά πιστευω τα προσηνεμα δικαιούνται κατι φετος τα 3/4 του Χειμώνα που εχουν περάσει και δεν αφησαν σχεδόν τιποτα που να θυμίζει Χειμώνα στις περιοχές μας...οι υπόλοιποι (δυτικοί και βόρειοι)κατι ειδατε φέτος...αν το 18αρι μας τα χαλάσει παλι τοτε παμε για φουντο...
Comment
-
+1[i]"Originally posted by geornikδικαιωματικά πιστευω τα προσηνεμα δικαιούνται κατι φετος τα 3/4 του Χειμώνα που εχουν περάσει και δεν αφησαν σχεδόν τιποτα που να θυμίζει Χειμώνα στις περιοχές μας...οι υπόλοιποι (δυτικοί και βόρειοι)κατι ειδατε φέτος...αν το 18αρι μας τα χαλάσει παλι τοτε παμε για φουντο...ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!
Comment
-
ωχ ωχ.Originally posted by casperakosas kano ta bountou m hrthe h ora.... pedia apo boreia ellada sas euxome ena metro xioni stis aule sas.. ante na doume ti 8a doume gia edo ...[i]
με ρωτησες για να γραψεις στο θεμα μου
δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για σενα
λοιπον κασπερακο.. σε θελω συγκεντρωμενο ετσι?

"
ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ
Comment
-
ok mesa xaxaxaxOriginally posted by NEFOSKEPHSωχ ωχ.Originally posted by casperakosas kano ta bountou m hrthe h ora.... pedia apo boreia ellada sas euxome ena metro xioni stis aule sas.. ante na doume ti 8a doume gia edo ...[i]
με ρωτησες για να γραψεις στο θεμα μου
δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για σενα
λοιπον κασπερακο.. σε θελω συγκεντρωμενο ετσι?

"ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!
Comment

Comment