Βλέπω ζωντανά τις νιφάδες πέφτει χιόνι από σήμερα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΤΩΡΑ!
Collapse
X
-
συμφωνα με τον gfs σημερα δεν περιμενε κατι τετοιο
πιστευω οτι τα πραγματα θα πανε καλυτερα μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας
τα μοντελα δεν πανε ακριβειας το τελευταιο διαστημα
και πιστευω οτι τα λαθη αυτη τη φορα θα ειναι προς ωφελος
[i]"ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΟΝ
Comment
-
Απίστευτο γιατί έχει νοτιοδυτικό και σπάνια ρίχνει με τέτοιο άνεμο σχεδόν ποτέ.Επίσης γιατι αν δεις την θερμοκρασία στα 850 στην Αττική είναι πολύ πάνω από το 0 ακόμη.Και επίσης γιατί την πέμπτη κανείς δεν περίμενε να χιονίσει ούτε στην Κορυφή της ΠάρνηθαςEdited by: civilathensΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
Από το γραφείο μου φαίνεται -δεν φαίνεται- η κορφή σκεπασμένη αρχικά από χιονοκουρτίνες και τώρα από συννεφα. Δεν ξέρω αν είναι απίστευτο αλλά σίγουρα είναι πανέμορφο και ενθαρυντικό!!! Μία απρόσμενη αρχή μπορεί να σημάνει και μία απρόσμενη κατάληξη!!
[i]""Ναι, γειά σας,τεχνική υπηρεσία Δήμου? Θα ήθελα να μου αλλάξετε την λάμπα πριν ο τζίφος μας αλλάξει τα φώτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!
Comment
-
κανενας σημερα δεν εδινε οχι χιονι αλλα ουτε κΑΝ κανονικη συννεφεια!!!!ομως εβρεξε και την νυχτα και τωρα βρεχει εδω!και πραγματι χιονιζει παρνηθα!"Originally posted by alexisplusπου ειναι το απιστευτο ρε παιδια? [i] επειδη χιονιζει στα 1300?καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
βεβαια η εμυ τα γυρισε σημερα!!το γφσ τα εδινε απο χτες..βεβαια για χιονι στην παρνηθα ουτε λογος απο κανενανOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣκανενας σημερα δεν εδινε οχι χιονι αλλα ουτε κΑΝ κανονικη συννεφεια!!!!ομως εβρεξε και την νυχτα και τωρα βρεχει εδω!και πραγματι χιονιζει παρνηθα!Originally posted by alexisplusπου ειναι το απιστευτο ρε παιδια? [i] επειδη χιονιζει στα 1300?
ενω το μσαββατο βλεπει πιθανοτητα για χιονι στα ορεινα!!
Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ "
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Originally posted by ΧΕΛΜΟΣΛογικο!
TO λογικο που ειναι???? αφου ολοι εδω μεσα γκρινιαζανε οτι θα εχει νοτιαδες και ανοδο Τ τωρα εγινε λογικο????sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
Comment

Comment