ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μάσκα με ανοιγματάκια στο πλάι για να χωράνε τα γυαλιά μυωπίας? ευχαριστώ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
μάσκα για μύωπες?
Collapse
X
-
Υπαρχουν καποιες μασκες οι οποιες ειναι μεγαλυτερες απο τις κανονικες
ενα φιλος μου πηρε μια SMITH για Enduro.
Αλλαξε νομιζω τους φακους και την χρησιμοποιει και για σκι!
Πηγαινε σε μαγαζια φορωντας τα γυαλια σου και δοκιμαζε μεχρι να βρεις ποια σου καθεται καλυτερα.
Μασκα με ανοιγματα στο πλαι δεν εχω δει!
Comment
-
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ Τ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Τ ΕΙΧΑΜΕ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΧΥΩΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣΚΑ!ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Τ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ 20+ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.detox
Comment
-
Εγώ χρησιμοποιώ ένα σχετικά μικρό σκελετό γυαλιών που έχω, και χρησιμοποιώ την SPY SCOOP (παλιότερο μοντέλο) και την τωρινή SPY OMEGA. Γενικά όποιο μοντέλο διαφημίζει ότι έχει καλή περιφερειακή όραση (peripheral vision) που συνήθως συνεπάγεται μεγάλο φακό και αρκετό χώρο για να χωράνε τα γυαλιά μέσα. Εκτός από αυτές, για over the glasses μάσκες κοίτα <a href=http://www.eyeshop.com/en/modele-produit/2/0/all/226/" target="_blank">εδώ</a>.
Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι ημίμετρο και αν δεν έχεις πρόβλημα να βάλεις φακούς επαφής, καλύτερα σκέψου το γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να φοράς γυαλιά, ακόμα και με την μάσκα είναι επικίνδυνο."
Comment
-
παιδια οι bolle δεξια και αριστερα δεν εχουν μαξιλαρακια αφηνωντας ενα κενο για να περναει ο σκελετος των γυαλιων. δεν εχω δει κατι παρομια σε αλλη μαρκα. και αυτον τον καιρο επειδη θελω να παρω μασκα εχω κοιταξει πολλες..
οποιο μαγαζι πουλαει θα πρεπει να τις εχει...LIB-TECH TRS BTX
A.SNOW David Vincent
Comment
-
εγώ έχω μια carrera παλιά που το είχε αυτό...αλλά τα έχω κόψει τα γυαλιά κ φοράω φακούς γιατί όντως είναι ψιλοεπικίνδυνο, και εν πάσει περιπτώσει κ τιποτα να μην πάθεις, μπορείς πολύ απλά να σπάσεις τα γυαλιά. Ειδικά δε για το βουνό, χρησιμοποιώ ημερήσιους φακούς (~1 ο ένας) οπότε κ να τους χάσω δε με νοιάζει. έχω κ ένα ζευγάρι καβάντζα στην τσέπη, κ αφήνω τα γυαλιά στο αμάξι, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Edited by: ismaelμικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....
Comment

Comment