Announcement

Collapse
No announcement yet.

τι λετε θα χιονισει σαλονικα???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγω νομιζω πως καθολου δεν θα χιονισει πουθενα στη Μακεδονια

Comment

Originally posted by kostas2004thes
      Εγω νομιζω πως καθολου δεν θα χιονισει πουθενα στη Μακεδονια

Ηδη έχει χιονίσει Σαμαρίνα[i]"
      Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Για πεδινα λεω

Comment

οριακα....ανευ χιονοστρωσης και σε σαφως λιγοτερη ποσοτητα ομως, αλα 26-27/12, λιγο σαββατο πρωι και μετα ισως 17-18/02....για να δουμε....
          Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
          ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Παιδια θα με τρελανετε τελικα.Εγω γιατι βλεπω ενα απολυτο μηδενικο σε υετο?

Comment

Δεν υπαρχει περίπτωση.Αντε και απο Τεταρτη να ξαναρθουν οι νοτιάδες να δουμε καμιά βροχή.Μεχρι τοτε,το γνωριμο σκηνικό ατελειωτης λιακάδας και άχρηστου ξερόκρυου.Υπομονη σε 16 μέρες φευγει ο χειμώνας ! [i]"
              http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Εμενα δεν με ενοχλει το ξεροκρυο.Μ αρεσει.Οπως μ αρεσουν και οι μουχλιασμενες μερες.Και φυσικα δεν θελω να τελειωσει ο χειμωνας.Αλλα το θεμα ειναι να μας εκανε κι ενα χιονι.Αλλα δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο.Για μενα οι χειροτερες μερες πλεον θα ειναι απο Απριλιο και μετα οποτε θα εχουμε μονο χαζοβροχες,τα χιονια στα βουνα θα συρρικνωνονται.Θα πεφτει πανω τους βροχη.Τοτε θα ναι δυσκολη περιοδος.

Comment

San τους νοτιαδες δεν έχει! Χιλιες φορες συννεφιά και βροχή,παρά τζαμπα κρύο και ήλιος!!
                  http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

να που τελικα χιονισε..εστω και λιγο..γ αυτους που ψηφισαν με τιποτα...για να δουμε τωρα για τεταρτη-πεμπτη-παρασκευη...
                    GREEKSNOWREPORT..

Comment

Working...
                    X