ποιο?????????????
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ποιο εναι πιο εγκυρο? gfs,gefs,jma,ukmo πιο απο ολ
Collapse
X
-
και τι να γινει ρε παλικαρια δηλαδη? μπαινουμε μεσα στα θεματα και δε μας απανταει κανεις... εχω επιχειρησει να πω κατι η εχω ρωτησει κατι και σχεδον ποτε κανεις τιποτα. απλα σεβομαι τους κανονες του φορουμ και δεν ανοιγω θεματα απο δω κι απο κει. αλλα δεν ειναι συμπεριφορα αυτη. επιτρεψτε μου. κι εμεις οι αγνωστοι τρελαμενοι ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!SNOW-NOW!
Comment
-
Μα ρε παιδιά άμα έχετε φτάσει στο σημείο να βλέπετε όλα αυτά το μοντέλα, θα ξέρετε και οι ίδιοι πιο είναι το πιο έγκυρο.
Και η παρατήρηση έγινε γιατί ο gilberto άνοιξε δύο νέα θέματα. Το πρώτο μάλιστα είναι εντελώς άσχετο. Ας σεβόμαστε 5 πράγματα δεν είναι κακόΣυκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
200μ.
hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/
Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
http://www.hortiatis570.gr/weather
Comment
-
giberto file mpros8eou den s leme na mn ksana mpeis apla me ligo metro sta post sou... ama anoigi o ka8enas mas to diko tou post edo mesa 8a ginei ths pou...s ....an 8es kati na rwtiseis pou se ediaferei yparxoun ta asxeta.... [i] filika giwrgos!!Originally posted by gilberto13παιδια σορρυ δεν γνωριζω και θα ηθελα να μαθω.αν υπαρχει προβλημα να μην ξαναμπω
Edited by: casperakos "ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!
Comment
-
Originally posted by gilberto13παιδια σορρυ δεν γνωριζω και θα ηθελα να μαθω.αν υπαρχει προβλημα να μην ξαναμπω
To θέμα δεν είναι να μη ξαναμπείς.... Είναι να μην ανοίγεις θέμα χωρίς ουσιαστικό λόγο και πόσο μάλλον όταν το θέμα αυτό έχει αναλυθεί πρόσφατα, ακόμα και με δημοσκόπηση... Έλεος!Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!
Comment
-
βρε σεις αφηστε τα παιδια.... αν τους απανταγατε απ την αρχη το θεμα θα κρατουσε 15 λεπτα το πολυ και ουτε γατα ουτε ζημια. δεν εχετε τι να κανετε , το παιζετε παλιοι και στο τελος εσεις κρατατε το θεμα ... οπως κανω κι εγω τωρα που δεν εχω κατι καλυτερο να κανω και σας τη λεω.
λοιπον... σας την ειπα γιατι οποιος ζηταει κιτρινη την δεχεται αυτος.
[i]γι αυτο .. παμε!
Edited by: NEFOSKEPHS "
ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ
Comment
-
Ωραιος ο νεφοσκεπης! σε παραδεχομαι φιλε! "Originally posted by NEFOSKEPHSβρε σεις αφηστε τα παιδια.... αν τους απανταγατε απ την αρχη το θεμα θα κρατουσε 15 λεπτα το πολυ και ουτε γατα ουτε ζημια. δεν εχετε τι να κανετε , το παιζετε παλιοι και στο τελος εσεις κρατατε το θεμα ... οπως κανω κι εγω τωρα που δεν εχω κατι καλυτερο να κανω και σας τη λεω.
λοιπον... σας την ειπα γιατι οποιος ζηταει κιτρινη την δεχεται αυτος.
[i]γι αυτο .. παμε!SNOW-NOW!
Comment

Comment