Ε οχι και σε ολη...εδω στον σταθμο εδω και κανα μισαωρο ριχνει καρεκλες
Announcement
Collapse
No announcement yet.
προσήνεμο 12arh ....
Collapse
X
-
Ναι με 30 σχεδόν χιλιοστά και με το κυρίως μέτωπο (ποιό κυρίως ένα σωρό θα περάσουν) να περνάει εντός ολίγου....όμως φαίνεται ότι το χαμηλό είναι δυτικότερα...Edited by: beach-snowOriginally posted by nthwkΤελικα τα Ιωαννινα για αλλη μαι φορα τρωνε μουφα??Κατι τετοιο φαινεται.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Originally posted by nthwk
Δηλαδη?Να περιμενουμε τπτ?Ή μονο κρυο και τπτ αλλο?
Στα Γιάννενα είσαι φίλε μου; Αργά τη νύχτα πολύ πιθανό να προλάβει να χιονίσει, αλλά μάλλον θα περιμένουμε για αυριο...Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
Comment
-
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω...με 4,7Κ..ότι κάνει, αν κάνει, τα ξημερώματα. Για τις επόμενες μέρες, απ'όσο μπορώ να κρίνω μάλλον τπτOriginally posted by ZERMANOriginally posted by nthwk
Στα Γιάννενα είσαι φίλε μου; Αργά τη νύχτα πολύ πιθανό να προλάβει να χιονίσει, αλλά μάλλον θα περιμένουμε για αυριο...From all the things i have lost, i miss my mind the most...
Comment
-
Originally posted by ZERMANOriginally posted by nthwk
Στα Γιάννενα είσαι φίλε μου; Αργά τη νύχτα πολύ πιθανό να προλάβει να χιονίσει, αλλά μάλλον θα περιμένουμε για αυριο...
Γιαννενα ειμαι που να μην ημουν...Παλι δε θα δουμε ουτε νιφαδα....[i]"
Comment

Comment