Εχω την απορια απο που ενημερωνεται το snowreport για την Βασιλιτσα!!!???Παρακαλω τους μοντ η τον Πανο τον Βατικιωτη να πουνε αν ξερουν απο που ενημερωνεται η σελιδα για τα υψη χιονιου στη Βασιλιτσα!Απο ποιον...αστεια και γελοια ειναι η ενημερωση καθε φορα!
50εκ λεει στη βαση και 70εκ στην κορυφη[i]
Οχι τιποτα αλλο....απλα ο κοσμος οφειλει να ενημερωνεται σωστα!
Στην κορυφη πριν 4 ωρες ο Δημητρης (dimisz)!
Ετσι ειναι τα 70εκ??????????????????????????????????

Και αντε θα μου πειτε...αυτο ειναι ανεμοσουρι!!Με 70εκ στην κορυφη δημιουργειται χιονοστιβαδα?????????????

Στο διπλο κυριες και κυριοι τα βραχια εχουν υψος 2 μετρα και ειναι καλυμενα!!!!!

Αρα ποιος τελος παντων δινει τοοοοοσο εσφαλμενες ποσοτητες για το βουνο???Ειχα ρωτησει πριν 1 βδομαδα εναν λιφτιερη και μου ειπε οτι δινει το αεροδρομιο των Ιωαννινων παντα λαθος ενημερωση!Ειναι δυνατον???
Θα ηθελα πολυ αν γινοταν να γινει η διορθωση καποια στιγμη!Τα 70εκ ειναι τουλαχιστον ντροπη........."
50εκ λεει στη βαση και 70εκ στην κορυφη[i]
Οχι τιποτα αλλο....απλα ο κοσμος οφειλει να ενημερωνεται σωστα!
Στην κορυφη πριν 4 ωρες ο Δημητρης (dimisz)!
Ετσι ειναι τα 70εκ??????????????????????????????????

Και αντε θα μου πειτε...αυτο ειναι ανεμοσουρι!!Με 70εκ στην κορυφη δημιουργειται χιονοστιβαδα?????????????

Στο διπλο κυριες και κυριοι τα βραχια εχουν υψος 2 μετρα και ειναι καλυμενα!!!!!

Αρα ποιος τελος παντων δινει τοοοοοσο εσφαλμενες ποσοτητες για το βουνο???Ειχα ρωτησει πριν 1 βδομαδα εναν λιφτιερη και μου ειπε οτι δινει το αεροδρομιο των Ιωαννινων παντα λαθος ενημερωση!Ειναι δυνατον???
Θα ηθελα πολυ αν γινοταν να γινει η διορθωση καποια στιγμη!Τα 70εκ ειναι τουλαχιστον ντροπη........."

Comment