Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ηδη 171 νεκροι και πολλοί αγνοούμενοι από τις φοβερές πυρκαγιές στην Αυστραλία... Θυμόμαστε όλοι τα γεγονοτα του Αυγούστου 2007 στη χώρα μας και σίγουρα νοιώθουμε τι περνούν οι Αυστραλοί... Ας ευχηθούμε να τελειώσουν γρήγορα όλα αυτά και να μην ξαναγίνουν ποτέ και πουθενά σε τέτοιο βαθμό ξανα[i]"
    Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

υπαρχει θεμα στα ασχετα[i]..αλλα καλα κανεις κ τ βαζεις κ εδω.."

Comment

το ξέρω αλλά είδα σήμερα που έφτασαν οι νεκροί και έχω φρικάρει πραγματικά... νομίζω δεν είναι τραγικό να το γράψουμε και εδώ, μιας και όλα αυτά οφείλονται κατα ενα μέρος στους καυσωνες, δηλαδή στον καιρό!

Comment

Originally posted by ZERMAN
        το ξέρω αλλά είδα σήμερα που έφτασαν οι νεκροί και έχω φρικάρει πραγματικά... νομίζω δεν είναι τραγικό να το γράψουμε και εδώ, μιας και όλα αυτά οφείλονται κατα ενα μέρος στους καυσωνες, δηλαδή στον καιρό!
        οκ..[i]
        ειδα πριν λιγο εικονες στο cnn....ΚΟΛΑΣΗ
        (μονοι μας μειναμε στο φορουμ)
        "

Comment

επεσε για υπνο ο κόσμος για να αντέξει τα ξενύχτια που έρχονται...

Comment

Aντίστοιχη ζέστη διαρκείαs περιμένω και στην χώρα μαs το επόμενο καλοκαίρι. Ετσι μόνο θα φτειάξουν τα πράγματα για του χρόνου και θα ξεχαστεί αυτόs ο ελεεινότατοs χειμώναs για την Ανατολική Ελλάδα.
            ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ
              Aντίστοιχη ζέστη διαρκείαs περιμένω και στην χώρα μαs το επόμενο καλοκαίρι. Ετσι μόνο θα φτειάξουν τα πράγματα για του χρόνου και θα ξεχαστεί αυτόs ο ελεεινότατοs χειμώναs για την Ανατολική Ελλάδα.

[i]Φίλε λίγο ήρεμα θα μας διαβάζει και κανένας και θα...

Μην δίνεις ιδέες σε κάποιους και επίσημους και αρχίζουν να κόβουν νερά από τώρα σε ανατολ. στερεά και άλλες 2-3 προσήνεμες περιοχές ενώ όλα πήγαν υετικα πολύ καλά.."
              Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
              Κάμερες Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
              http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Originally posted by sotos*snow
                Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ

[i]Φίλε λίγο ήρεμα θα μας διαβάζει και κανένας και θα...

Μην δίνεις ιδέες σε κάποιους και επίσημους και αρχίζουν να κόβουν νερά από τώρα σε ανατολ. στερεά και άλλες 2-3 προσήνεμες περιοχές ενώ όλα πήγαν υετικα πολύ καλά..

Θα βγεί κανείs να πεί επίσημα στο τέλοs του χειμώνα πόσο ποιο υψηλή ήταν η θερμοκρασία πάνω από τον μέσο όρο ? ή έτσι βολεύει τουs περισσότερουs ? Μόνο όταν κάνει ζέστη το καλοκαίρι παραπονιούνται ?? "
                ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Εντωμεταξύ τις τελευταίες μέρες έχω δει πολλές διαφημίσεις που προτρέπουν τον κόσμο να εξαλείψουν την άσκοπη κατανάλωση νερού... Είναι μια καλή κίνηση, αλλά και ανυσηχητική ταυτόχρονα, γιατί όλοι βλέπουμε πλέον οτι θα υπάρξει πρόβλημα κάποια στιγμη!

Comment

Working...
                  X