Είναι πολύ δύσκολα ακόμα και στα υπεραισιόδοξα σενάρια στην καλύτερη περίπτωση να δουν νιφάδες ή ασθενή χιονόπτωση προς το τέλος μόνο κάποια προάστια μεγάλου υψομέτρου αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος για τα τέλη του μήνα.
Ξεχνα το Γιωργο τελος του μηνα θα κατεβω Κρητη, πιο νωρις δε γινεται? [i]
Αγγελε...εχεις χαλαστει τοσο πολυ απο τον φετινο χειμωνα;; Χαλαρα βρε φιλε...ξεχνας γρηγορα και εισαι και μεγαλυτερος σε ηλικια...
Πάρα πολύ έχω χαλαστεί διότι μου φαίνεται αφύσικοs. Δεν μπορεί να έχει τόσα κρύα η Δ. Ευρώπη και όχι η Ανατολική που είναι και το φυσικό.
Δεν μπορεί να μην υπάρχει αντικυκλώναs στην Ρωσία. Δεν μπορεί από τιs 7 Iανουαρίου μέχρι σήμερα να φυσάει συνέχεια νοτιάs. Δεν μπορεί όλουs αυτούs τουs μήνεs η θερμοκρασία να είναι πάνω από τον μέσο όρο.[i] "
δεν ισορροπεί πια ο φετεινός Χειμώνας..ήδη σε λίγο μπαινουμε στις καθυστερήσεις"...μπαινει στην ιστορία ως ο πιο ήπιος θερμοκρασιάκά Χειμώνας της δεκαετίας..πραγματικά ανυπαρκτος ειδικά για ανατολικά προσηνεμα"
δεν ισορροπεί πια ο φετεινός Χειμώνας..ήδη σε λίγο μπαινουμε στις καθυστερήσεις"...μπαινει στην ιστορία ως ο πιο ήπιος θερμοκρασιάκά Χειμώνας της δεκαετίας..πραγματικά ανυπαρκτος ειδικά για ανατολικά προσηνεμα
Σε 1 μήνα ναι, θα μπούμε στις καθυστερήσεις, ακόμα όμως 10/2 έχουμε!
Το παρελθόν του φετινού χειμώνα δεν μας εγγυάται το μέλλον του, αλλά μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε...."
ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ....Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΕΤΟΣ????ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ.....
Comment