Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πισοδερι 7&8/2/2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

καλημερα τωρα βρηκα επιτελους χρονο και εγω για να γραψω.....

πρωτα ενα για σου στο γραμμο που γνωρισα επανω στο καρεκλακι χωρις να χρηαζεται να φωναζω.............. καθως και στο βιεφ σταθερο μελος του φαν πισοδεριου,,,,,,,,,,,,και αυτος[i]
    "
    http://www.skafotexniki.gr
    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

παμε παρακατω αμαν ρε βουτα με τα μυστικα σου εσυ τελικα εχασες .................................τουλαχιστον παρουσιασε τις φωτο που θα τραβουσες οπως ελεγες.....τουλαχιστον διαπηστωσες πως εγω φωναζα χωρις να σκεφτομαι ........αμαν τι θε πει ο κοσμος.....ρεεεεεεεεεεεεε χαλαρωστε[i]και απλωθητε..............
      Edited by: PRESIDENT "
      ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

έχασα? Όχι δεν νομίζω να έχασα τίποτα. Είχα άλλους 6 για παρέα. Αλλά δεν πιάνω το υπόλοιπο νόημα με τις φωτογραφίες και τον κόσμο.... [i]"

Comment

Originally posted by ΒΟΥΤΑΣ
          έχασα? Όχι δεν νομίζω να έχασα τίποτα.

Γιατι εισαι τοσο αρνητικος και κακοπροαιρετος ???? Χολη σταζεις.....

Οχι λοιπον δεν εχασες και κατι το ιδιαιτερο.....

Είχα άλλους 6 για παρέα. Αλλά δεν πιάνω το υπόλοιπο νόημα με τις φωτογραφίες και τον κόσμο.... [i]
          "
          ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
          fotini_kostoglou@yahoo.gr
          Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Beauty κανένας δεν ξέρει αν έχασε η κέρδισε τελικά αφου δεν δοκίμασε καν να έρθει στην παρέα μας!!!!
            Εμείς καλά δεν περάσαμε???? Όποιος το θέλει είναι πάντα ευπρόσδεκτος ότι και αν έχει πει....
            Όποιος δεν θέλει πάλι δεν θα σκάσουμε ούτε θα τον παρακαλέσουμε!!!!!!!!!
            http://www.facebook.com/dimitris.gatzes
            http://logistiki-exelixi.blogspot.com
            http://www.logistiki-exelixi.gr
            [SIGPIC]

Comment

τιιιιιιιιιιι............λετε τωρα και βεβαια εχασε ........τετοιους ελιγμους ποτε θα τους ξανακανω.....................[i]
              "
              ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

μπιουτη και καπτεν ειμαι πολλη χαρουμενος με την συναντιση μας γνωριστικαμε καλυτερα και ο καθενας μας με την πρωσοπικη επαφη κατανοη πολλη καλυτερα τον συνομιλιτη του και δεν παρεξιγη ευκολα τα γραφωμενα του καθενος......σιγουρα δεν μπορουμε να ανταμωσουμε ολοι ......μα οσω περισοτεροι ............ τοσο καλυτερα........[i]
                "
                ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Τι στράβωμα είναι αυτό ρε παιδιά?
                  Φιλοξενούσα (είχαν έρθει από μακριά, πρώτη φορά και τα κανόνιζα όλα εγω) 6 άτομα και έπρεπε να τρέχω πάνω κάτω για να μην τους λείψει τίποτα. Γιατί στάζω χολή? Επειδή δεν είχα χρόνο για γνωριμίες?

Γιατί? Δεν καταλαβαίνω? Δεν ζήτησα ούτε παρακάλεσα και ούτε ζήτησα να με παρακαλάνε, αλλά τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα απομακρύνουν κι άλλο τον όποιοδήποτε... κρίμα, ειλικρινά δεν το χωράει το μυαλό μου. Ειδικά τα κόκκινα γράμματα... Άκου χολή...

πρόεδρε ειλικρινά συγνώμη που δεν απάντησα αλλά οταν έιδα απο που έρχονται οι φωνές, ήμουν πάνω στο καρεκλάκι και ήσουν αρκετά πιο κάτω.Edited by: ΒΟΥΤΑΣ

Comment

έχασα? Όχι δεν νομίζω να έχασα τίποτα. Είχα άλλους 6 για παρέα. Αλλά δεν πιάνω το υπόλοιπο νόημα με τις φωτογραφίες και τον κόσμο.... [i]

αυτο για μενα ...ειναι κακια.......!!!!κανενας κομπλεξισμος .....κανεις δεν σου ζητησε να αφησεις την παρεα σου ......κανεις δεν παρακαλαει κανενας........

Ακουγες ομως να σε φωναζουν και δεν απαντησες???? Αυτο ειναι κομπλεξ.........

Μια καλημερα και μια χειραψια......τιποτα λιγοτερο ...τιποτα περισσοτερο....τι πιο ανθρωπινο?????"
                    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                    fotini_kostoglou@yahoo.gr
                    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Τι στράβωμα είναι αυτό ρε παιδιά?
                      Φιλοξενούσα (είχαν έρθει από μακριά, πρώτη φορά και τα κανόνιζα όλα εγω) 6 άτομα και έπρεπε να τρέχω πάνω κάτω για να μην τους λείψει τίποτα. Γιατί στάζω χολή? Επειδή δεν είχα χρόνο για γνωριμίες?

Γιατί? Δεν καταλαβαίνω? Δεν ζήτησα ούτε παρακάλεσα και ούτε ζήτησα να με παρακαλάνε, αλλά τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα απομακρύνουν κι άλλο τον όποιοδήποτε... κρίμα, ειλικρινά δεν το χωράει το μυαλό μου. Ειδικά τα κόκκινα γράμματα... ’κου χολή...

μα τι λες τωρα.............ρεεεεεεε βουτα....για λιγο λαρτσ...ρε παιδη μου φορες ....φορες σε πιανω λιγω δυστροπω...........[i]εεεεεεεε...ενταξει....αμα δεν θελεις να κανης γνωριμιες εεεεεεεεεεεεεε......κατσε μονος σου
                      "
                      ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

και εγω χαρηκα με την γνωριμια president.
                        πραγματικα το σαββατο οι πιστες τελειες.

Comment

ας ξεκινήσω με φωτό της προηγούμενης εβδομάδας έτσι για ατμόσφαιρα
                          <t></t><table style="width: auto; display: inline;" id="ipb-attach-table-3204-0-92202700-1234180542" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td>

Reduced 93%

2560 x 1920 (1.45MB) </td> </tr> </t></table> //
                          <t></t><table style="width: auto; display: inline;" id="ipb-attach-table-3205-0-92261500-1234180542" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td>

Reduced 93%

2560 x 1920 (1.75MB) </td> </tr> </t></table> //

και φτάνουμε στο χθες...
                          μετά από μια μέρα με πολύ κόσμο στο ΧΚ, κάναμε καλό σκι στην αρχή της ημέρας σε περιφερειακή και μαύρη απάτητη.
                          Κεντρική δεν κατέβηκα. Πισοδερίου δούλευε μέχρι την μέση, μέτρια πράγματα.
                          Το χιόνι το πρωί σφιχτό, προς το μεσημέρι λαπάδιασε.
                          Από την μέση και πάνω, είχε χιονίσει το βράδυ και είχε 5 ποντάκια φρέσκα.
                          Μια μέτρια προς καλή μέρα μέχρι το μεσημέρι που η ουρά του λιφτ έφτανε σχεδόν μέχρι το τροχόσπιτό μου οπότε και σταματήσαμε.

Το heli δεν πέταξε λόγω αέρα οπότε μείναμε με την όρεξη.

Τα ωραία άρχισαν μόλις έκλεισαν τα λιφτ...
                          Αφού δεν κάναμε heliski αποφασίσαμε να κάνουμε ski-doo-ski
                          Ως άλλος Darth Vader (ΜakisM), kράνος, εξάρτηση και έτοιμος για ανάβαση στη Μπέλα Βόδα (πίσω από τις κορυφές που φαίνονται εδώ)
                          Εγώ Μάκη έχω και όπλο στο κράνος
                          <t></t><table style="width: auto; display: inline;" id="ipb-attach-table-3206-0-92307600-1234180542" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td>

Reduced 93%

2560 x 1920 (1.54MB) </td> </tr> </t></table> //

Ξεκινάμε με 3 700άρια skidoo, φορτώνουμε τον εξοπλισμό και φύγαμε. (δυστυχώς τελείωσαν οι μπαταρίες, και δεν έχω όλη τη διαδρομή)
                          Πολύ γκάζι τα άτιμα. Προσπαθούμε να κρατηθούμε πάνω τους...

Video

Φτάνουμε Μπέλα Βόδα...μια φωτό να υπάρχει καλού κακού, πριν αρχίσουν ποιο σημαντικές απώλειες.... εδώ έχουμε χάσει μόνο ένα μπατόν που αποφάσισε να μας εγκαταλείψει και να μην έρθει μαζί μας
                          Ο κλήρος πέφετει σε μένα να κατέβω χωρίς μπατόν....

<t></t><table style="width: auto; display: inline;" id="ipb-attach-table-3207-0-92344800-1234180542" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td>

Reduced 93%

2560 x 1920 (1.53MB) </td> </tr> </t></table> //

Φτάσαμε σώοι μέχρι κάτω.

<t></t><table style="width: auto; display: inline;" id="ipb-attach-table-3208-0-92379900-1234180542" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td>

Reduced 93%

2560 x 1920 (1.29MB) </td> </tr> </t></table> //

Ανεβαίνουμε άλλη μια με τα ski doo και ξανά κατάβαση.
                          Το χιόνι πολύ και σφιχτό. Αν ήταν και πούδρα θα ήταν η απόλυτη ευτυχία...

Τελειώνουμε και γυρνάμε στο καταφύγιο. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Kostisgr (πορτοκαλομπλε) με τον Σάκη που στο μεταξύ ανέβηκαν και αυτοί.
                          Στην επιστροφή τους προς το καταφύγιο, το skidoo κολλάει και τους τραβάει μέσα σε λούκι.
                          Το παρατάνε και επιστρέφουν εξαντλημένοι με τα πόδια . Παρατάνε μαζί τους και τα σκι με το ένα μπατόν του κουμπάρου μου που ήδη έχει χάσει το άλλο μπατόν

Η σόμπα αναμένη, το τηγάνι έτοιμο... ψήνουμε ψωμί και τηγανίζουμε πατάτες.
                          <t></t><table style="width: auto; display: inline;" id="ipb-attach-table-3210-0-92416200-1234180542" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td>

Reduced 93%

2560 x 1920 (1.89MB) </td> </tr> </t></table> //

<t></t><table style="width: auto; display: inline;" id="ipb-attach-table-3211-0-92454500-1234180542" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t><tr> <td>

Reduced 93%

2560 x 1920 (1.9MB) </td> </tr> </t></table> //

Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα....είμαστε 7 και έχουμε ένα skidoo...

Το ρατράκ που έχει αφήσει ο Τάσος στο καταφύγιο παίρνει αμέσως μπροστά...
                          Στο μεταξύ ο έτερος Τόττης ανεβαίνει με άλλα δύο μηχανάκια.
                          Ο καιρός λυσομανάει. Έχει σηκωθει αέρας και χιονίζει.
                          Σε λίγο δεν θα φαίνεται ο δρόμος.
                          Φορτώνουμε τα σκι στο ρατρακ (όσα έχουν απομείμει δηλαδή) και με τα τρία μηχανάκια επιστρέφουμε πίσω.
                          Οι υπόλοιποι τρεις θα γυρίσουν με το ρατρακ. Αφού πρώτα φάνε τις πατάτες . Εμείς δεν προλάβαμε λόγω καιρού...

Μια υπέροχη Κυριακή ....και γλυτώσαμε και την παντόφλα στο τέλος

Θέλω να ευχαριστήσω για το ''βραβείο'' αυτό όσους βοήθησαν...
                          τον Τάσο ''ψηλό'' Τόττη
                          τον Κώστα ''λοχαγό''
                          τον Φώτη
                          των Κώστα Τόττη
                          τον Αλέξη
                          που μας μετέφεραν
                          τον Κωστή (kostisgr) και τον Σάκη που με την άνοδό τους συνέβαλαν στην πραγμάτωση της περιπέτειας
                          τον Θέμη που ήρθε από την Αθήνα για να πάρει τα σκι του μπας και πάει και Παρνασσό καμμιά φορά τα οποία αρνούνται πεισματικά να φύγουν από το Πισοδέρι
                          και τον Κώστα συντροχοσπιτά και συνταξιδευτή....

Θα ακολουθήσουν βίντεα.......με κωλοτούμπινγκ και διαφημίσεις της Salomon made by makistop

ΥΓ. Το πεδίο του heliski, μπορεί να το κατέβει άνετα και ένας μέτριος σκιερ όπως εγώ και ένας ακόμη ποιο μέτριος όπως ο Θέμης όπως θα δείτε στα βιντεάκια....
                          Η κλίση είναι εκεί (κοκκινο με λίγο μπλε?), αλλά έχει τόση άπλα που έχεις διαφυγές....
                          Το fun εγγυημένο είτε με heli είτε με skidoo
                          Edited by: geokasto "
                          \...ουκ εν το πολλώ το ευ...\ ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

http://geokasto.blogspot.com/

Comment

president, forester, δεν ακολουθήσατε....η ηλίκια θα φταίει

Φωτεινή (εκ νέου) και Kapten χάρηκα για την γνωριμία

"

Comment

Κυριακή - Περιφερειακή

<a href=http://www.youtube.com/watch?v=63natQ7eQWY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=63natQ7eQWY</a>
                              "

Comment

Originally posted by geokasto
                                president, forester, δεν ακολουθήσατε....η ηλίκια θα φταίει

Φωτεινή (εκ νέου) και Kapten χάρηκα για την γνωριμία

μα τι ειναι αυτα που λες μακη.......μετα τα εξτρημ που καναμε με τον φορεστερ στα χαμηλα...........καιιιιι//.....την μεριδα που φαγαμε........δεν σηκωνε αλλη πιεση ......αχχχ...τα γονατακια μου
                                "
                                ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Working...
                                X