Εγω έχω μάθει ότι έχει περάσει ωραία χρόνια για μεγάλο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, αλλά μετά τον πλήγωσε μία καρντασίνα, και απο τότε είπε...ως εδώ και μη παρέκει!!! [i]
Ε καλα του εκανε...αν πρωι , βραδυ την ελεγε...δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη...δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη.....δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη..."
Εγω έχω μάθει ότι έχει περάσει ωραία χρόνια για μεγάλο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, αλλά μετά τον πλήγωσε μία καρντασίνα, και απο τότε είπε...ως εδώ και μη παρέκει!!! [i]
Ε καλα του εκανε...αν πρωι , βραδυ την ελεγε...δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη...δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη.....δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη...
..και τελικα δε χιονισε "
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Ε καλα του εκανε...αν πρωι , βραδυ την ελεγε...δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη...δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη.....δεν θα χιονισει Θεσσαλονικη...
..και τελικα δε χιονισε
Θα ψαξω να βρω στα ψυχιατρικα κοιταπια μου πως ακριβως λεγεται αυτο το κολλημα.
"
..και τελικα δε χιονισε
Θα ψαξω να βρω στα ψυχιατρικα κοιταπια μου πως ακριβως λεγεται αυτο το κολλημα.
xionomania thessalonikitida:
Συμπτωματα...
Πρωινο ξυπνημα και τρεξιμο στο pc... με βλεφαρο ακομη κατεβασμενο, βλεπουμε...στο snowreport τις αναφορες απο steeve..xionotrela...,αν βριζουν, τοτε ειναι που ξεχειλιζουν οι ενδορφινες μας...τρελενομαστε...
Αντιμετωπηση...
Γραφουμε το πρωτο μυνημα..."Τι σας ειπα εγω....δεν θα χιονισει στην Θεσσαλονικη..", και περιμενουμε το ευγενικα λογια του steeve...
μα πια κοντρα?
οταν ανακοινωνεται οτι η θεσσαλονικη εχει αυτο το καταπτιστο ρεκορ ειναι καλο για ολους να το ξερουμε.
μα πρωτη στον κοσμο?
και τι κανει η ελλαδα για αυτο?τι?Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Είναι θλιβερό γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη αλλά και όλες οι πόλεις της Ελλάδας έχουν τόσο επιβαρυμένη ατμόσφαιρά..! Όπως είναι γεγονός πως όλες οι Ελληνικές πόλεις είναι τσιμεντούπολεις ...χωρίς καθόλου πράσσινο ... ακόμα και τα νέα πολεοδομικά συγκροτήματα στη χώρα μας υστερούν σε πράσσινο ...είμαστε άξιοι του εαυτού μας ...όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη ...αν είναι δυνατόν στο 2009 να υπάρχουν ακόμα σε ''κενρικό'' σημείο της Σταυρούπολής σκουπίδια της πρών βιομηχανίας λιπασμάτων.. και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά καταστρέφουμε και τα περιαστικά δάση για να χτίσουν τις βιλίτσες τους οι έχοντες και κατέχοντες...!!
Είναι θλιβερό γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη αλλά και όλες οι πόλεις της Ελλάδας έχουν τόσο επιβαρυμένη ατμόσφαιρά..! Όπως είναι γεγονός πως όλες οι Ελληνικές πόλεις είναι τσιμεντούπολεις ...χωρίς καθόλου πράσσινο ... ακόμα και τα νέα πολεοδομικά συγκροτήματα στη χώρα μας υστερούν σε πράσσινο ...είμαστε άξιοι του εαυτού μας ...όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη ...αν είναι δυνατόν στο 2009 να υπάρχουν ακόμα σε ''κενρικό'' σημείο της Σταυρούπολής σκουπίδια της πρών βιομηχανίας λιπασμάτων.. και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά καταστρέφουμε και τα περιαστικά δάση για να χτίσουν τις βιλίτσες τους οι έχοντες και κατέχοντες...!!
οταν η ελλαδα εχει μονο οικοδομικη δραστηριοτητα και αγροτιη που σιγα σιγα χανεται τι περιμενεις>?
ολα θα χτιστουν.
Comment