Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς Χ/Κ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kalimera,

Sekamia periptosi den ironevome Mitsarantoltso, kserw oti asxolise polu me to thema meteorologia.

Comment

Originally posted by ΒΟΥΤΑΣ
      ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ Σ-Κ ΣΤΟ Χ/Κ... INCOGNITO...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ...ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΡΕΜΑΛΙΑ!!!! [i]

ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!
      αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...πολλη ωραια......................θα ακουσης καποιων να φωναζη .......... βουτα......... .που ........ εισαι ......... βουτα.............πυστευω να παρω απαντιση.........γιατι απο τον τσιοβα δεν,πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      "
      http://www.skafotexniki.gr
      ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Originally posted by ΑΝΤΥ
        Originally posted by PRESIDENT
        τουλαχιστον λιγο χιουμορ...... καταλαβε λιγο και τα εικονιδια[i]

Πες τα βρε προεδρε...πες τα!!! δεν καταλαβαινουν απο χιουμορ & μαλιστα ποιοτικο !!!

επιτελους ηρθες αντυυυυυυυυυυ.........
        "
        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Originally posted by kostisssgr

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΙΓΛΑΣ ΗΡΕΜΗΣΤΕ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

Ο ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 9000 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ 9000 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

HREMISTE,ANOHSIES EXEI GRAPSEI O KATHENAS SAS-MAS ALLA AYTO EINAI MESA STO XABALE POU GINETAI!!O SYNTOPITHS TOULAXISTON EXEI DOSEI DEIGMATA HTHOUS KAI EILIKRINEIAS.OSO GIA TA YPSH H TH POIOTHTA TOU XIONIOU EXO PAPSEI NA KITAO TO SNOWREPORT GIA TH BIGLA GIATI APLA O EPIX/TIAS KAI OI PARATREXAMENOI TOU KANOUNE TH DOYLEIA TOUS......XTES MALISTA HMOUN PANO KAI TO EKSAKRIBOSA IDIOIS OMASOI.......DE THELO OMOS NA PO PERISOTERA GIATI THA ARXISETE PALI TA IDIA.EIDIKA PANTOS AYTES TIS MERES ME TOUS NOTIADES KAI TIS BROXES TO SKI THA EINAI DISKOLI YPOTHESH PANTOU..

Comment

Ρε συ nesta εχω παρατηρησει ενα πραγμα σε σενα. Εμφανιζεσαι στο forum Πισοδερι" μονο οποτε υπαρχει καποιο θεμα που να θιγει το βουνο ή οποτε υπαρχει γκρινια. Στα θεματα που γραφονται θετικα σχολια ποτε δεν μπηκες να γραψεις...τυχαιο ειναι αυτο??? ή μηπως εχεις αποψη μονο στα ασχημα??? Ετσι απο απορια σε ρωταω!!!"
            εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Originally posted by vlaxos
              Ρε συ nesta εχω παρατηρησει ενα πραγμα σε σενα. Εμφανιζεσαι στο forum Πισοδερι" μονο οποτε υπαρχει καποιο θεμα που να θιγει το βουνο ή οποτε υπαρχει γκρινια. Στα θεματα που γραφονται θετικα σχολια ποτε δεν μπηκες να γραψεις...τυχαιο ειναι αυτο??? ή μηπως εχεις αποψη μονο στα ασχημα??? Ετσι απο απορια σε ρωταω!!!

απο το πρωι ειμαι στο φορουμ και δεν του απαντω γιατι δεν υπαρχη λογως...................η γνωμη του ειναι γνωστη...............και δεν τις δινω βαρυτητα.............
              "
              ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Ρε συ nesta εχω παρατηρησει ενα πραγμα σε σενα. Εμφανιζεσαι στο forum Πισοδερι" μονο οποτε υπαρχει καποιο θεμα που να θιγει το βουνο ή οποτε υπαρχει γκρινια. Στα θεματα που γραφονται θετικα σχολια ποτε δεν μπηκες να γραψεις...τυχαιο ειναι αυτο??? ή μηπως εχεις αποψη μονο στα ασχημα??? Ετσι απο απορια σε ρωταω!!!

απο το πρωι ειμαι στο φορουμ και δεν του απαντω γιατι δεν υπαρχη λογως...................η γνωμη του ειναι γνωστη...............και δεν τις δινω βαρυτητα.............
                OMOS ME APANTHSES DEN ANTEKSES....OSO GIA TO VLAXO EXO PEI EPANEILHMENA OTI TO PISODERI EINAI PANEMORFO KAI TO PROTIMO (MAZI ME TH BASILO).EPISHS MPRABO KAI GIA TO HELISKI.THA HTHELA NA TO DOKIMASO...KAPOIOI APO ESAS OMOS EISTE BASILIKOTEROI TOU BASILEOS!!!EIDES POTE STO SITE TOU KAIMAK NA TA XONOUN STO PISODERI???ESEIS SINEXEIA MPIXTES:ANEMODARMENA YPSI,MIN PATE THA KRIOSETE...KAI POLLA ALLA!!!!ASXOLHTHEITE ME TO BOUNO SAS GIA NA KALITEREPSEI KAI PIESTE NA GINEI PIO AKSIOPISTO!!!DE LEO TIPOTE PARALOGO.......KAI MAKARI NA KANETE KALOPROAIRETH KRITIKH KAI GIA TO KAIMAK.ETSI THA GINEI KALITERO.

OSO GIA TO XIONI, EXEI ARKETO(OXI BEBAIA AYTO POU LEEI..) KAI H POIOTHTA EINAI KALH MEXRI THS 12.META LASPONEI.OI NOTIADES MAZI ME TIS BROXES (AN EPALITHEYTOUN ) THA KANOUN ZHMIA PANTOY.AN DIAFONEITE SE KATI TO LETE.ALIMONO AN SIMFONOUSAME OLOI GIA OLA.

KALA NA PERNATE!!"

Comment

Originally posted by kostisssgr

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΙΓΛΑΣ ΗΡΕΜΗΣΤΕ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

Ο ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 9000 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ 9000 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
                  epeidh opws vlepw ec exeis 25 apostoles k dn exeis idea ti exei grapsei o kaimaktsalan k ti exei kanei s auto to forum kalutera n mn milas k les bourdes gt perissotero ektithete kapoios p prospathei n uposthrixthei thn vlakeia kapoiou tritou(tou xk k twn anaforrwn tou sthn prokeimenh)para autos p exei pei/grapsei/kanei thn vlakeia...ante gt merikoi pisw apo t plhktrologio k thn anwnumia xestomizoun oti tous katevei thrasideiloiEdited by: kaimaktsalan
                  http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο Forum και παρατηρω εδω και μερες τισ συζητησεις αλλα ποτε δεν εγραφα γιατι προσπαθουσα να καταλαβω το κλιμα.Βλεπω υπαρχει παντα πριν απο καθε Σαβ/κο φαγομαρα για το πιο χιονοδρομικο ειναι καλυτερο κυριως σε σχεση με Καιμακ και μετα απο καθε Σαβ/κο μαλωνουν μερικοι για το υψος χιονιου,Δεν μπορω να καταλαβω γιαιτ γινεται ολο αυτο, σε οποιον αρεσει το Καιμακ η οποιοδηποτε αλλο χιονοδρομικο παει εκει και περναει καλα,σε οποιους μας αρεσει η Βιγλα παμε Βιγλα.Το ξερω πως το snow-report δεν εχει παντα τις καλυτερες τιμες/εκτιμησεις αλλα αυτο δεν συμβαινει μονο για τη Βιγλα ,γινεται παντου το ιδιο ειτε λογω καθυστερημενης ενημερωσης, ειτε λογω παραβλεψης....Εκτος απο αυτα εχει γινει πολυ θεμα για το Heli-Skiing στη Βιγλα....ειναι η καλυτερη κινηση που εγινε σε χιονοδρομικο κεντρο της Ελλαδας και αντι να το βοηθησουμε να αναπτυχθει περισσοτερο ,αρχιζουν καποιοι τισ φαγωμαρες για το αν ειναι αληθινο ολο αυτο γτ δεν υπαρχουν photos....Προσωπικα αν εκανε Heli-Skiing δεν θα τραβουσα ουτε μια φωτογραφια και ειδικα Video γιατι δεν θα με ενδιεφερε να το δειξω και πουθενα, θα πηγαινα για τη παρτη μου θα περνουσα καλα και δεν με ενδιαφερει για τους αλλους να δουν τι εκανα....Δεν λεω οτι δεν πρεπει να υπαρχουν Video , σιγουρα ειναι καλο για ατομα απο μακρινες πολεις να δουν τι γινεται και τη μορφολογια του βουνου για να εχουν μια ιδεα,αλλα ενα τετοιο Video για λογους διαφιμισης και ενημερωσεις θα επρεπε να τραβηχθει απο τιην ιδια την επιχειρηση οργανομενα,αυτο απ οτι διαβασα ειπαν πως θα γινει αν επιτραπει απο τον καιρο και καταφερουν να τραβηξουν ολη τη φαση απο την αρχη μεχρι το τελος....Δεν υπαρχει λογος απο εκει και περα να σκοτωνονται ατομα μεσα σε ενα Forum για πραγματα τα οποια θα φανουν αργοτερα και θα διαψευστουν....Αφου ολοι ξερουμε οτι το Heli-Skiing στη Βιγλα υπαρχει με την μορφη που υπαρχει και ειναι πρωτοπορια...[i]"

Comment

αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...πολλη  ωραια......................θα  ακουσης  καποιων   να  φωναζη ..........  βουτα.........  .που ........ εισαι .........  βουτα.............πυστευω  να  παρω  απαντιση.........γιατι  απο  τον  τσιοβα  δεν,πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΜΑΠΕΣ..."

Comment

αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...πολλη ωραια......................θα ακουσης καποιων να φωναζη .......... βουτα......... .που ........ εισαι ......... βουτα.............πυστευω να παρω απαντιση.........γιατι απο τον τσιοβα δεν,πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΜΑΠΕΣ...

President σταματα να χρησιμοποιεις το ονομα μου ενω απεχω απο το φορουμ.
                        Μην ξεφτιλιζεσαι.
                        Δεν ασχολουμαι μαζι σου, μην ασχολεισαι μαζι μου.
                        Τουλαχιστον γραψε το ονομα μου σωστα...

"

Comment

Φιλε KKOS4U2 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
                          [i] "

Comment

Φιλε nesta σε ρωτησα κατι και δεν μου απαντησες.
                            Πως γινεται να γραφεις μονο στα αρνητικα???
                            Κανεις απο εδω μεσα δεν ασχολειται με το Καϊμακ, παρα μονο με το Πισοδερι. Θελω να μου βρεις το μνμ που μπηκαμε στο ασχετο και απωθησαμε επιτηδες κοσμο απο το Καϊμακ ή το μνμ που αναφερουμε την κατασταση στο Καϊμακ. Εκτος και αν λαμβάνεις υποψην σου τα μνμ που ηταν απαντησεις προς εσενα πριν απο καιρο.
                            Μην μπερδευεσαι φιλε nesta!!!

Στην πρωτη ερωτηση θελω να μου απαντησεις ειλικρινα. Αν δεν θες εδω μεσα στειλε μου προσωπικο μνμ και θα μεινει μεταξυ μας.

Με σεβασμο στον nesta!!!

Comment

Φιλε nesta σε ρωτησα κατι και δεν μου απαντησες.
                              Πως γινεται να γραφεις μονο στα αρνητικα???
                              Κανεις απο εδω μεσα δεν ασχολειται με το Καϊμακ, παρα μονο με το Πισοδερι. Θελω να μου βρεις το μνμ που μπηκαμε στο ασχετο και απωθησαμε επιτηδες κοσμο απο το Καϊμακ ή το μνμ που αναφερουμε την κατασταση στο Καϊμακ. Εκτος και αν λαμβάνεις υποψην σου τα μνμ που ηταν απαντησεις προς εσενα πριν απο καιρο.
                              Μην μπερδευεσαι φιλε nesta!!!

Στην πρωτη ερωτηση θελω να μου απαντησεις ειλικρινα. Αν δεν θες εδω μεσα στειλε μου προσωπικο μνμ και θα μεινει μεταξυ μας.

Με σεβασμο στον nesta!!!
                              SYNTOPITH KABALIOTH (PARATHERIZO KABALA KATHE KALOKAIRI EDO KAI 20 XRONIA) AN PARATHRHSEIS SOSTA DE GRAFO MONO ARNHTIKA.GINOMAI ARNHTIKOS OTAN O ALLOS APOKALEI ANOHTO ENAN POU KANEI MIA PARATHRHSH H PAROTRINEI TO KOSMO NA MIN PAEI KAIMAK GIA NA MIN...... AROSTHSEI.AN EINAI DINATON!!!!

KAI NA SOU PO KATI:THEORO OTI KAIMAK KAI PISODERI EINAI ALILENDETA BOUNA.POLLOI EPISKEPTES TOU PISODERIOU ERXONTAI KAI KAIMAK KAI TO ANTITHETO (MIN KSEXNAS OTI O AGIOS ATHANASIOS ME 3000 KLINES PLEON!!! STELNEI POLI KOSMO STO PISODERI IDIAITERA OTAN TO KAIMAK EINAI KLEISTO.SOSTA?)KAI KATI TELEYTAIO GIA OLOUS ESAS POU BLEPETE POLLES FORES TH BELONA ALLA XANETE TO DASOS:

EINAI DROMOS AYTOS RE FLORINIOTES POU EXOUME???[i]MAZI PELLA KAI FLORINA EXOUME APOMONOTHEI KAI O SALONIKIOS PROTIMAEI BASILO H BANSKO GIATI PAEI PIO GRIGORA!!!!OLOI PREPEI NA KSESIKOTHOUME KAI NA TA XOSOUME STOUS ANIKANOUS TOPIKOUS MAS ARXONTES.EINAI ENA THEMA POU PREPEI OLOI MAZI NA ASXOLITHOUME GIATI EMEIS KANOUME ATELEIOTA XILIOMETRA (KAI EPIKINDINA) GIA NA BRETHOUME STA 2 KALITERA XION/KA KENTRA:KAIMAK KAI BIGLA.

AYTA KAI KALO BRADY

"

Comment

Originally posted by nesta

SYNTOPITH KABALIOTH (PARATHERIZO KABALA KATHE KALOKAIRI EDO KAI 20 XRONIA) AN PARATHRHSEIS SOSTA DE GRAFO MONO ARNHTIKA.GINOMAI ARNHTIKOS OTAN O ALLOS APOKALEI ANOHTO ENAN POU KANEI MIA PARATHRHSH H PAROTRINEI TO KOSMO NA MIN PAEI KAIMAK GIA NA MIN...... AROSTHSEI.AN EINAI DINATON!!!!

KAI NA SOU PO KATI:THEORO OTI KAIMAK KAI PISODERI EINAI ALILENDETA BOUNA.POLLOI EPISKEPTES TOU PISODERIOU ERXONTAI KAI KAIMAK KAI TO ANTITHETO (MIN KSEXNAS OTI O AGIOS ATHANASIOS ME 3000 KLINES PLEON!!! STELNEI POLI KOSMO STO PISODERI IDIAITERA OTAN TO KAIMAK EINAI KLEISTO.SOSTA?)KAI KATI TELEYTAIO GIA OLOUS ESAS POU BLEPETE POLLES FORES TH BELONA ALLA XANETE TO DASOS:

EINAI DROMOS AYTOS RE FLORINIOTES POU EXOUME???[i]MAZI PELLA KAI FLORINA EXOUME APOMONOTHEI KAI O SALONIKIOS PROTIMAEI BASILO H BANSKO GIATI PAEI PIO GRIGORA!!!!OLOI PREPEI NA KSESIKOTHOUME KAI NA TA XOSOUME STOUS ANIKANOUS TOPIKOUS MAS ARXONTES.EINAI ENA THEMA POU PREPEI OLOI MAZI NA ASXOLITHOUME GIATI EMEIS KANOUME ATELEIOTA XILIOMETRA (KAI EPIKINDINA) GIA NA BRETHOUME STA 2 KALITERA XION/KA KENTRA:KAIMAK KAI BIGLA.

AYTA KAI KALO BRADY

νεστα μηπως εισαι αρρωστος ,

βλεπω μεγαλη βελτιωση.... ευγε!

παντως και το καιμακ και το πισοδερι θυμιζουν το ανεκδοτο με τον ψαρα και τον κηνυγο.....

και οι δυο κονταροχτυπιουνται σε τριψηφια νουμερα, την στιγμη που το κοζουφ, δινει 60 εκ. στα 2200, και μόλις 5 εκ στα 1650,...... που ειναι και πιο βορινο και με μεγαλυτερη κλιση πλαγιας

ολα τα αλλα ειναι για τους πελατες του σαββατοκυριακου, γιατι οι αλλοι πανε μπανσκο "
                                Γιώργος

Comment

Working...
                                X