Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι υετο εχουμε???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αυτες ειναι οχι οι πλαγιεσ παο αραχωβα αλλα ο ιανατολικεσ.τισ ειχα δει ρε παδια περυσι που πηγαινα πεντασημρη θεσασαλονικη στον δρομο αθηνας θεσσαλονικης αλλα δεν θυμαμαι παο ποιο υψοσ ακριβωσ και μαλιστα ειχαν και πολυ χιονι γιαιτ ιεχιε ριξει προσφατα
    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by καλαματιανος
      αυτες ειναι οχι οι πλαγιεσ παο αραχωβα αλλα ο ιανατολικεσ.τισ ειχα δει ρε παδια περυσι που πηγαινα πεντασημρη θεσασαλονικη στον δρομο αθηνας θεσσαλονικης αλλα δεν θυμαμαι παο ποιο υψοσ ακριβωσ και μαλιστα ειχαν και πολυ χιονι γιαιτ ιεχιε ριξει προσφατα

και να ξερεισ δεν ειναι απο τις πλαγιες που κρατανε το περισσοτερο χιονι γιατι εχουν πολυ εντονη κληση!!

για να δω τι χιονι εχει ο παρνασσος περημενω παντα να φτασω στην κ.τιθορεα!

Comment

• απο που φαινοτναι οι κορτυφες τουπ αρνασσο απο τον δρομο αθηνας θεσσαλινικης.ειμαι σιγουρος οτι τισ ειδα και μαλιστα ειχαν και καλο χιονι.απαντηστε .αλλο ρωταω παρνασσιε δεν σε ρωτησα ποσο χιονι εχει και που οτ κραταει αλλα απο ποιο σημειο φιανοντια γιαιτ ειμαι σιγουρος οτι τισ ειδαEdited by: καλαματιανος
        σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

απο που φαινοτναι οι κορτυφες τουπ αρνασσο απο τον δρομο αθηνας θεσσαλινικης.ειμαι σιγουρος οτι τισ ειδα και μαλιστα ειχαν και καλο χιονι.απαντηστε .αλλο ρωταω παρνασσιε δεν σε ρωτησα ποσο χιονι εχει και που οτ κραταει αλλα απο ποιο σημειο φιανοντια γιαιτ ειμαι σιγουρος οτι τισ ειδα

ναι καλαματιανε...φαινονται απο αρκετα σημεια!!!

απο τα πρωτα σημεια ειναι και το 90!

Comment

• Εγω παντως οταν ημουν στην Θηβα για 6 μηνες...απο την πυροβολαρχια δικοικησεως...εβλεπα τον Παρνασσο φατσα καρτα! Ξαπλωνα στο κρεβατι μου και αγναντευα τον Παρνασσο! Μεγαλο βουνο και ογκωδες...Edited by: Dirfis
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• και μετα νομιζω καπου εκει στα καμενα βυρλα ειδα την οιτη πολυ χιονι πιο πουλ απο ολα τα βουνα ειχε τα μεγαλα παντως τοτε

Comment

• ti εγινε ρε μαγκες παθατε παρνασσιοπλακα?[i]αφηστε εγω την εχω παθει εδω και καιρο..αξιζει πιστευω"
                :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

και μετα νομιζω καπου εκει στα καμενα βυρλα ειδα την οιτη πολυ χιονι πιο πουλ απο ολα τα βουνα ειχε τα μεγαλα παντως τοτε

κατι αλλο θα ειδεσ..

η οιτη απο τα καμενα δεν φαινεται μεχρι μεγαλο υψομετρο

Comment

• απο οτν κολπο οτυ μαλλιακου καποιο ειδα και ειχε πολυ χιονι και ητνα σιγουρα πανω παο 2000.ποιο λες να ηταν.ητνα πιο βορεια παο παρνασσο παντως .γιαιτ ο παρνασσος ξεχωριζε .

Comment

• μας είπαν ότι η Πινδος θάβεται με νοτιά , και τελικά αλλοι τα τρών τα χιόνια.
                      αυτά είναι για τα σχολικά βιβλία μόνο
                      μη σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα

Comment

• η οίτη φαίνεται απ'τις θερμοπύλες και μετά την στροφή περισσότερο

επίσης μετά τις θερμοπύλες με καθαρή ατμόσφαιρα βλέπεις το βελούχι σαν μια μύτη στον κάμπο με τα 2315μ τουEdited by: panos_lamia

Comment

Working...
                        X