Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ατυχηματα-προληψη-πρωτες βοηθειες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gsm1979
    Οχι χιονι ηταν αλλα η πτωση ηταν ασχημη. Κολλησε το σκι σε μια λακουβιτσα (μαλλον) και εφυγα με το κεφαλι.
    Περαστικά σύντομα! [i]

να σου πώ..κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για κράνος.
    μια φορά θα χρειαστεί.."

Comment

Ευχαριστω. Εγω για την δευτερη που θα χρειαστει θα το παρω γιατι την πρωτη την εφαγα[i] Edited by: gsm1979 "
      Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Εγω για την δευτερη που θα χρειαστει θα το παρω γιατι την πρωτη την εφαγα[i]

ε σ'έφαγε το "μάτι" απ' ότι βλέπω! δικαιολογημένα ...
        οπότε κρανάκι οπωσδήποτε γιατί είναι συχνά Καϊμακ..
        "

Comment

Δηλαδη beauty ευτυχως που δε σε πετυχα την κυριακη που ειμουνα καιμακ γιατι εχω και ομορφο αγορι(σημ.ειναι 5 χρ.για να μην παρεξηγηθω) αν φευγαμε με κρανιοεγκεφαλικη κακωση αντε να μας ξαναφησουν μονους στο αγαπημενο μας βουνο[i]"

Comment

Ευχαριστω. Εγω για την δευτερη που θα χρειαστει θα το παρω γιατι την πρωτη την εφαγα[i]
            καταρχην περαστικα.. να παρεις κρανος οπωσδηποτε. ποτε δε ξερεις ποτε θα σου χρειαστει. εμενα ηρθε κι εσκασε το πιατακι στο κεφαλι μου καθως το αφηνε ο επομενος, βεβαια ηταν δικη μου απροσεξια καθως ειχα σταματησει ακριβως εκει που καταληγει το πιατακι!! παντως να αγορασεις. βαρος δε θα σου ειναι!!
            Edited by: akisp "

Comment

Originally posted by akisp
              Ευχαριστω. Εγω για την δευτερη που θα χρειαστει θα το παρω γιατι την πρωτη την εφαγα[i]
              καταρχην περαστικα.. να παρεις κρανος οπωσδηποτε. ποτε δε ξερεις ποτε θα σου χρειαστει. εμενα ηρθε κι εσκασε το πιατακι στο κεφαλι μου καθως το αφηνε ο επομενος, βεβαια ηταν δικη απροσεξια καθως ειχα σταματησει ακριβως εκει που καταληγει το πιατακι!! παντως να αγορασεις. βαρος δε θα σου ειναι!!

Μην παιρνεις και ορκο......μπορει να σε κρυφοκοιτουσα απο καμια μερια......!!!"
              ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
              fotini_kostoglou@yahoo.gr
              Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by icegirl
                Δηλαδη beauty ευτυχως που δε σε πετυχα την κυριακη που ειμουνα καιμακ γιατι εχω και ομορφο αγορι(σημ.ειναι 5 χρ.για να μην παρεξηγηθω) αν φευγαμε με κρανιοεγκεφαλικη κακωση αντε να μας ξαναφησουν μονους στο αγαπημενο μας βουνο[i]

Αν ειναι και ομορφος ο γιος .............τυχεροι ειστε!!!!!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΗ......

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

"

Comment

[i]
                  Originally posted by beauty
                  Ευχαριστω. Εγω για την δευτερη που θα χρειαστει θα το παρω γιατι την πρωτη την εφαγα
                  καταρχην περαστικα.. να παρεις κρανος οπωσδηποτε. ποτε δε ξερεις ποτε θα σου χρειαστει. εμενα ηρθε κι εσκασε το πιατακι στο κεφαλι μου καθως το αφηνε ο επομενος, βεβαια ηταν δικη μου  απροσεξια καθως ειχα σταματησει ακριβως εκει που καταληγει το πιατακι!! παντως να αγορασεις. βαρος δε θα σου ειναι!!

Μην παιρνεις και ορκο......μπορει να σε κρυφοκοιτουσα απο καμια μερια......!!!

δηλαδη beuty αν καταλαβα καλα, κοιταζεις τους ανθρωπους που κανουν σκι και αυτοι παθαινουν ατυχηματα!!! εχεις χαρισμα!!"

Comment

[i]
                    Originally posted by beauty
                    Ευχαριστω. Εγω για την δευτερη που θα χρειαστει θα το παρω γιατι την πρωτη την εφαγα
                    καταρχην περαστικα.. να παρεις κρανος οπωσδηποτε. ποτε δε ξερεις ποτε θα σου χρειαστει. εμενα ηρθε κι εσκασε το πιατακι στο κεφαλι μου καθως το αφηνε ο επομενος, βεβαια ηταν δικη μου απροσεξια καθως ειχα σταματησει ακριβως εκει που καταληγει το πιατακι!! παντως να αγορασεις. βαρος δε θα σου ειναι!!

Μην παιρνεις και ορκο......μπορει να σε κρυφοκοιτουσα απο καμια μερια......!!!

δηλαδη beuty αν καταλαβα καλα, κοιταζεις τους ανθρωπους που κανουν σκι και αυτοι παθαινουν ατυχηματα!!! εχεις χαρισμα!!

Πολλα χαρισματα...... αλλα ας μη το κανουμε θεμα...."

Comment

Εγω συνιστω (πλεον) ανεπιφυλακτα την χρηση, εκτος απο κρανος που ευτυχως φορουσα, προστατευτικης πλατης και εξηγουμαι γιατι:

Επεσα προχτες με τη πλατη, επιασε αναποδη κογχη και επεσα με την πλατη και γλυτωσα με τρια ρωγμοδη καταγματα σε θωρακικους σπονδυλους και ενα αιματωμα στην μεση (ειχα και σακιδιο με καμερα μεσα...) κατι που δεν θα συνεβαινε με χρηση του γνωστου κροκοδεικου". Επισης το κρανος που καποιοι σνομπαρουν με γλυτωσε απο τουλαχιστον διασειση καθως χτυπησα κατω δυνατα και με το κεφαλι...

Τα σπορ που κανουμε ειναι δυστυχως και ευτυχως επικυνδυνα και το ρισκο ειναι μερος της χαρας που προσφερουν, οποτε ας κανουμε οτι μπορουμε να προστατευσουμε τους εαυτους μας για να ελαχιστοποιησουμε αυτα τα ρισκα."

Comment

Καλη σαιζον να εχουμε χωρις τραυματισμους!!!!

Comment

ΣΩΣΤΑ φιλαρακι αρκετα περασαμε ....

Comment

παιδες φιλος μου με προβλημα στο γονατο [μηνισκος] θα εχει προβλημα να κανει ski λετε?
                            απλα επειδη γνωριζομαστε πολλα χρονια,
                            φετος θελει πολυ να του δειξω μερικα πραγματα στο σκι.
                            τα βασικα δλδ γιατι δεν εχει ξανακανει...

φυσικη κατασταση εχει σε καποιο βαθμο, αλλα μπασκετ πχ δεν μπορει να παιξει κανονικα.
                            θα ρωτησω και 1-2 γιατρους αλλα εκτιμω πολυ και την γνωμη σας.
                            alpine endurance skiing...

ECOLOGY-TRANSPORT.COM
                            "Τα παντα γυρω απο τα οικολογικα μεσα μεταφορας"

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: πεδιλα σκι 164-171 + μποτες

Comment

Καλο θα ειναι να βαλει μια ελαστικη επιγονατιδα!!!
                              RIDE HARD OR DIE FAST!!!

Comment

καλα θα εινια να παει σε καποιο γιατρο (ή σε 2-3 ) να παρει γνωμες

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                                X