Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΡΙΤΗ 3-2-2009 ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ.ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΡΙΤΗ 3-2-2009 ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ.ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Τρίτη 3 φεβρουαρίου 2009 ώρα 7 το πρωι....ξύπνημα και μαζί με τον καφέ ανοίγω το internet να δώ snowreport ....
    Στο Μαίναλο με ενημέρωση της προηγούμενης μέρας δείχνει όλα πράσινα όλα ανοιχτά!
    Παίρνω καφέ και ξεκινάω. Από την τρίπολη μέχρι και που έστριψα στον καρδαρά ομίχλη παντού! Μόλις πέρασα τον καρδαρά και ανέβηκα 100 μέτρα βρέθηκα πάνω από την ομίχλη σε μια ηλιόλουστη και πεντακάθαρη ημέρα
    Φτάνω πάνω στο μαίναλο και το βουνό είναι μαγικό....με καλό χιόνι, λίγο παγωμένο και πεντακάθαρο ουρανό, τέλειες συνθήκες!!
    Ωράριο Λειτουργείας του χιονοδρομικού:8:30 - 15:30 λέει η ιστοσελίδα και στις 8.25 είμαι στο parking μόνος μου εγώ και άλλο ένα αυτοκίνητο!
    Περιμένω..λέω κάποιος θα φανεί μπορεί να κάνει λίγο λάθος το ρολόι μου...
    Πάει η ώρα 8.44 και παίρνω τηλ στο κινητό...6979970982 που υπάρχει στο snowreport.
    Το σηκώνει ένας ευγενικός κύριος και τον ρωτάω....θα λειτουργήσει το χιονοδρομικό σήμερα???
    Πολύ δύσκολο μου απαντάει γιατί έχει πάρα πολύ ομίχλη, ορατότητα μηδενική και στο πάνω μέρος του βουνού ψιλοχιονίζει κιόλας!!!
    έχω μείνει άγαλμα και χάνω τα λόγια μου....κλείνω από την σαστιμάρα το τηλέφωνο και κοιτάγομαι με τον φίλο μου καλά καλά...τον ρωτάω..που είμαστε?? στο μαίναλο ?? η αλλού??
    Ξεπερνάω το σόκ και βγαίνω από το αμάξι και πάω στο σαλέ...η ώρα έχει πάει 8.55
    Ερημιά παντού στο σαλέ μέσα μόνο ένα παιδί και 3-4 σκυλάκια.
    Καθόμαστε ...μας κάνει καφέ ο νεαρός και τον ρωτάμε...θα ανοίξει?? για να πάρουμε την απάντηση...δεν ξέρω περιμένετε να έρθουν οι άλλοι και ο υπεύθυνος και θα δούμε.
    Όπως πίνουμε το καφεδάκι μας το ελληνικό ( μόνο αυτό υπήρχε δεν είχε ξεκινήσει η γεννήτρια και δεν δούλευε τίποτα άλλο παρά μόνο το γκαζάκι!!) κατέβηκαν 2-3 παιδιά από πάνω , τους ρωτάμε και αυτούς θα ανοίξει?? και παίρνουμε την απάντηση...δεν ξέρουμε αλλά χλωμό το βλέπουμε άν είσαστε μόνο εσείς!!!!
    Η ώρα πέρναγε και είχε φτάσει 9.20 και από το κινητό μου βλέπω στην σελίδα του snowreport ότι πλέον εμφανιζόταν κλειστό το χιονοδρομικό με ενημέρωση 25 λεπτα πρίν!! στις 8.55!!
    Τελικά στις 9.30 1 ολόκληρη ώρα από την έναρξη του χιονοδρομικού σηκωθήκαμε και ρωτήσαμε τελευταία φορά τα παιδια του σαλέ...θα ανοίξει τελικά τι θα γίνει??
    Ξανά η απάντηση ίδια ...δεν ξέρουμε περιμένετε να έρθουν και θα δούμε,αλλά ρε παιδιά και εσείς νωρίς ήλθατε9 ανοίγουμε!!.....
    Ναι τουε απαντάμε αλλά τώρα είναι 9.30...Καλά όπου νάναι θα έρθει και ο υπεύθυνος μας ξαναλένε!!!!
    Αποφασίσαμε να μην περιμένουμε άλλο!! και πληρώσαμε τα καφεδάκια μας ρίξαμε μια τελευταία ματιά στο πανέμορφο βουνό με τον πεντακάθαρο γαλανό ουρανό και μπήκαμε στο αμάξι και γυρίσαμε πίσω......
    Να σημειώσω ότι μέχρι να κατέβουμε κάτω στον καρδαρά η ώρα είχε πάει 10 και δεν συναντήσαμε κανένα αμάξι κανέναν υπεύθυνο!!!
    Δεν ξέρω ποιός είναι ο υπεύθυνος και γιατί δεν ήταν πάνω..ούτε γιατί μου είπε τέτοια ψέμματα για τον καιρό...δεν μπορώ να καταλάβω γιατι με διάφορους τρόπους τελικά πάντα το μαίναλο δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ!!!!!!!!!!!!
    Δεν θα πώ τίποτα άλλο....δεν με νοιάζει ποιός αποφασίζει να κρατάει κλειστό το καλύτερο χιονοδρομικό της ελλάδας , ούτε θα παραπονεθώ ξανα ότι δεν χιονίζει..ξέρω μόνο ότι είναι άδικο και κρίμα για το Μαίναλο να έχει αυτήν την αντιμετώπιση από όλους μας...
    Γιατί όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για την κατάντια που το έχουν φέρει..και άν ο κύριος Κλαουδάτος δεν ξέρει τι γίνετε, τώρα έμαθε...αν ξέρει αυτά τα πράγματα και δεν κα΄νει τίποτα τότε λυπάμε ειλικρινά...να σηκωθεί να φύγει και ας το αφήσει τουλάχιστον να δουλεύει όπως το βρήκε ....
    ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΡΗΜΟ ΤΟΠΙΟ!!!!
    και θα ξαναπώ.... και ας με πείτε παράξενο και γραφικό
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Μήπως τελικά είναι αλήθεια οι φήμες ότι όσο είναι κλειστό το ΜΑΙΝΑΛΟ επωφελούνται κάποια άλλα χιονοδρομικά?? και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες???Edited by: alebpan

Α.Χ.Χ.Μ.
    www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
    www.megalopolis.gr
    www.facebook.com/mainalon

για πρωχορημενο σε βλεπω

αλλα και συ πηγες καθημερινη να τους αναστατωσεις ?

καλα κρασια πες τους

παντως αν ειχες ορεξη επρεπενα κανεις τη βολτα μεχρι πανω ποδαρατος και να κατεβεις
    ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

χαχαχαχαχ...!!απιστευτο...! τους ρωτάμε και αυτούς θα ανοίξει?? και παίρνουμε την απάντηση...δεν ξέρουμε αλλά χλωμό το βλέπουμε άν είσαστε μόνο εσείς!!!! " χααχαχαχχααχ...!!δεν ειμαστε καλα...
      "

Comment

Καλημέρα σας

Ας λέγαν τουλάχιστον οτι θα είναι κλειστο λόγω συντήρησης του χιονιου (για να μπορέσει να λειτουργήσει το σκ)δεν είναι κακό.....Μην ανεβαίνουμε τσάμπα επάνω....
        έλεος....

καμοια φώτο απο πολωνέζα???????

Comment

[i] χαχαχαχα ρε φιλε alepban τι επαθες. Ωραια παντως η ολη φαση...

Το ΧΚΜ δεν μπορεί να λειτουργεί κόβοντας 5 και 10 κάρτες την ημέρα λόγο του πολύ υψηλού κόστους λειτουργιάς του. (γεννήτριες, προσωπικό, κτλ) Τώρα η ευθηνή για την ενημέρωση σαφώς βαραίνει τους υπευθύνους λειτουργιάς του όπου και αυτοί με την σειρά τους πολύ φιλότιμα προσπαθούν αλλά τους λείπει προφανώς η εμπειρία και η αίσθηση ότι εργάζονται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον με ιδιαίτερους επισκέπτες και όχι σε ένα περίπτερο της γειτονιάς. Τώρα για τον υπεύθυνο που δεν εμφανίζεται τι να σου πω, ξέρω πάντως ότι έχουμε καταντήσει να λέμε ότι ευτυχώς που υπάρχει και αυτός για τι αλλιώς κανείς δεν θα πάταγε το πόδι του εκεί πάνω…………… <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /> "
          www.exploremessinia.com

Comment

φιλε <a href=http://www.forum.snowreport.gr/member_profile.asp?PF=15333&amp;FID=6" target="_blank">denis1</A> φωτο απο πολωνεζα μπορω εγω να ανεβασω...αλλα κυρικακη βραδυ-δευτερα..!αν δεν εχει ανεβασει κανεις αλλος θα προσπαθησω γρηγοροτερα..απλα δεν τις εχω εδω που ειμαι κ αφου τις βρω πρεπει να τις σκαναρω...ειναι απο το 2004-5 νομιζω..."

Comment

Εχεις απολυτο δικιο, τις ιδιες πληροφοριες για τον καιρο τις ειχαμε και εμεις παιρνοντας τηλ. τα παιδια που διανικτερευουν στο σαλε τα οποια προφανως μιλησε και ο κυριος με τον οποιο μιλησες και εσυ πρωι πρωι.Στην συνεχεια αλλαξε ο καιρος .Οσο για το στησιμο εχεις απολυτο δικιο(πολλες φορες υπαρχουν και προβληματα συντονισμου)απο οτι εμαθα ο υπεθυνος ηταν πρωι πρωι στην Τριπολη για πληρωμες ,προμηθειες και για καποιες ωρες υπηρξε κενο πληροφορησης .Μεσα σε μια χειμερινη σαιζον δημιουργουνται και κενα και εντασεις και προβληματα τα οποια λυνονται εφοσον υπαρχει καλη προθεση και κατανοηση.

Comment

Παίδες αυτή είναι η πραγματικότητα. Μην λογαριάζετε το Χ.Κ. Μαινάλου σαν ένα φουλ λειτουργικό χιονοδρομικό.

Κατανόηση και συμπάθεια. Η κουβέντα και μόνο ότι και πάλι καλά που λειτουργεί" τα λέει όλα.

Απαιτήσεις για καλή ενημέρωση κτλ. ΑΠΟΛΥΤΑ κατανοητές και λογικές. Όμως...

Φίλε από την Μεγαλόπολη μην πικραίνεσαι. Με την πρώτη ευκαιρία έλα ξανά προς τα πάνω. Απλά φρόντισε από την προηγούμενη να ρωτήσεις και να πληροφορηθείς παίρνοντας τηλέφωνο και για ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά έλα Σάββατο ή Κυριακή."

Comment

Working...
                X