καλα το ειχα καταλαβει φιλοι γιανιωτες για 50 κολοχιλιοστα ποαραπανω δινετε και την ψυχη σας προκειμενου να ξανααντικριαζατε την καταρα οπως σε γνησιο ελληνικο χειμωνα π.χ. ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να μιλαμε....δεν πειραζει ομως σας ευχομαι εγω το ξαναλεω παντα τετοια!!!!τερμα η συζητηση τελικα ασχετοι απο κλιματολογια και μετωρολογια οι περισοτεροι απο εδω μεσα,,,,
Announcement
Collapse
No announcement yet.
αποκριατικη εκτιμηση
Collapse
X
-
Ρε παιδιά, σταματήστε τη γκρίνια. ’μα θέλετε καλούς χειμώνες κάντε πρωτεύουσα της Ελλάδος τα Γιάννενα και ελάτε όλοι εδώ [i] Ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει ο καιρός και ακόμα και φέτος είμαστε οι μοναδικοί που γουστάρουμε..."From all the things i have lost, i miss my mind the most...
Comment
-
για εμενα οι 5 καλυτεροι πανελλαδικά χειμερινοί μήνες θερμοκρασιακά και υετικά(βροχη-χιόνι κτλ)που εχουμε ζήσει είναι:
1. Φλεβάρης 2003
2. Δεκέμβρης 2001
3. Γενάρης 2006
Υ.Γ. το 2 και το 3 ίσως πανε και αντιστροφα τους θεωρώ εξίσου καλους
Υ.Γ.2 μιλαώ μονο για τους Χειμώνες μετά το 2000 προκειμ΄νου να εχουμε ολοι σχεδόν μια αναμνηση προσωπική για αυτό δεν βαζω τον Μαρτη του 87...
Comment
-
Originally posted by terryκαλα το ειχα καταλαβει φιλοι γιανιωτες για 50 κολοχιλιοστα ποαραπανω δινετε και την ψυχη σας προκειμενου να ξανααντικριαζατε την καταρα οπως σε γνησιο ελληνικο χειμωνα π.χ. ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να μιλαμε....δεν πειραζει ομως σας ευχομαι εγω το ξαναλεω παντα τετοια!!!!τερμα η συζητηση τελικα ασχετοι απο κλιματολογια και μετωρολογια οι περισοτεροι απο εδω μεσα,,,,
αφου βγηκε το πόρισμα οτι είμαστε ασχετοι... εντάξει σταματάμε να μιλάμε... εντάξει πρόκειται για προβλημα συνεννόησης πλέον... εγώ λέω συνέχεια τα ίδια, εσύ λες συνέχεια τα ιδια... τι να λέει βαρέθηκα... ναι είμαι ασχετος που θέλω να βρέχει και να χιονίζει όλο το χειμώνα και να μην κάνει ξερόκρυα και ήλιους... είμαι ασχετος που θέλω να είναι γεμάτα τα βουνά άπό χιόνι όλο το χειμώνα... είμαι πανάσχετος...Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
Comment
-
[QUOTE=terry] καλα το ειχα καταλαβει φιλοι γιανιωτες για 50 κολοχιλιοστα ποαραπανω δινετε και την ψυχη σας προκειμενου να ξανααντικριαζατε την καταρα οπως σε γνησιο ελληνικο χειμωνα π.χ. ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να μιλαμε....δεν πειραζει ομως σας ευχομαι εγω το ξαναλεω παντα τετοια!!!!τερμα η συζητηση τελικα ασχετοι απο κλιματολογια και μετωρολογια οι περισοτεροι απο εδω μεσα,,,,
Απλά θα πώ πως εμείς έχουμε χειμώνα κάθε χρόνο,εσείς περιμένετε πότε θα ξεκολωθείτε με το -15 από το βόρειο πόλο! Θα αυτοκτονούσα σε εσάς!Χε χε χεΌταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Καταρχήν ο καθένας προφανώς έχει άλλες απαιτήσεις από έναν χειμώνα και γι αυτό τα συναισθήματα είναι διαφορετικά και ποικίλα.Σε αυτό συνυπολογίζεται και οι προηγούμενοι χειμώνες που αναγκαστικά έρχονται ως μέτρο σύγκρισης.
Σταύρο μου αρέσει μπαίνεις στην κουβέντα άμεσα προκαλείς με κουβέντες του στυλ δεν είσαι ικανός να κάνεις προγνώσεις Γιάννη και μετά πετάς και το μαγικό για την Αθήνα και στο τέλος λες απαξιώ να συνεχίσω την κουβέντα γιατί ρίχνεται το επίπεδο και επαναφέρετε τις συγκρίσεις. Βέβαια αντίστοιχα και ο μπαίνει στον χορό όπως και το αντίθετο γίνεται άλλες φορές.
Τώρα μπήκα στον πειρασμό να σου απαντήσω όμως και εγώ.Πρώτος:εσύ δεν είσαι που κατηγορείς τους δήθεν (ερασιτέχνες)πρωγνόστες??Το δύσκολο δεν είναι να κάνεις μια πρόγνωση" εκτίμηση αλλά μια επιτυχημένη εκτίμιση.Πρόγνωση είναι και να πεις ότι αύριο θα χιονίσει και θα ασπρίσουν μέχρι και οι βάρκες και τελικά να μην χιονίσει ούτε στο βουνό.Πρόγνωση είναι και αυτή.Μπορεί να είναι και καλογραμμένη και όμορφα στολισμένη ε και??
Όσο για την Αθήνα ακόμα δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο από την τελευταία φορά που ντύθηκε με βαριά λευκά ρούχα.
Γιάννη: το να ρίξει όχι ένα μέτρο αλλά και 20 εκατοστά χιόνι στο 2ο μισό του Φεβρουαρίου ή του Μαρτίου ευπρόσδεκτο είναι και όχι αποτυχία. Στην Ελλάδα ζούμε που χρειάζονται και οι συγκυρίες και η τύχη οπότε αυτές δεν ξέρεις πότε θα τις έχεις αλλά όποτε και να έρθουν καλά είναι. Θα ήταν καλύτερα να τις είχες την εποχή που θες αλλά αυτό δεν μειώνει σημαντικά την αξία του ειδικά όταν τα τελευταία χρόνια είσαι σε ικανοποιητικό αν όχι καλό επίπεδο.
Ναι και εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω την Πάρνηθα να μην μπορεί στα ψιλά της να κρατήσει ούτε λίγο χιόνι για τρις μέρες αλλά ο κάθε χειμώνας έχει τις ιδιορρυθμίες του και φυσικά κρίνεται στο τέλος.
"
Comment
-
esi re terry pou ise sxetikos diladi ti mas les.Pou vriskete i athina sra 1500m kai den xionizei fetos kai ise paraponemenos????Anti na les pali kala pou sas kanei auta ta akrea ksespasmata kathe ximona paraponiese kiolas.Vasi tis theseos pou ine i athina mia xara kairos ine.Alloi prepei na fonazounOriginally posted by terryκαλα το ειχα καταλαβει φιλοι γιανιωτες για 50 κολοχιλιοστα ποαραπανω δινετε και την ψυχη σας προκειμενου να ξανααντικριαζατε την καταρα οπως σε γνησιο ελληνικο χειμωνα π.χ. ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να μιλαμε....δεν πειραζει ομως σας ευχομαι εγω το ξαναλεω παντα τετοια!!!!τερμα η συζητηση τελικα ασχετοι απο κλιματολογια και μετωρολογια οι περισοτεροι απο εδω μεσα,,,,
Comment

Comment